Οικιακοί Βοηθοί μας Λένε Ποιο Είναι το πιο Βρώμικο Αντικείμενο Μέσα στο Υπνοδωμάτιο

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Οικιακοί Βοηθοί μας Λένε Ποιο Είναι το πιο Βρώμικο Αντικείμενο Μέσα στο Υπνοδωμάτιο

Ακόμη κι αν όλα μόλις έχουν καθαριστεί αυτό θα συνεχίσει να είναι βρώμικο ό,τι κι αν εσείς νομίζετε! Δείτε τι είναι αυτό και πώς θα απαλλαγείτε από τον «μπελά» του.

Μπορεί η σχολαστική καθαριότητα του σπιτιού να είναι ένα από τα πράγματα για τα οποία είστε και θέλετε να συνεχίσετε να είστε υπερήφανοι. Υπάρχουν όμως κάποια πραγματάκια τα οποία, ειδικότερα στο χώρο του υπνοδωματίου, θέλουν ιδιαίτερη μεταχείριση καθώς τείνουν να σας εξαπατούν κάνοντας σας να πιστεύετε πως είναι καθαρά όταν μόλις «υποτίθεται» τα έχετε καθαρίσει.

Η εμπειρία των οικιακών βοηθών, όμως, στα θέματα καθαριότητας, και δη εις βάθους, αποκαλύπτει πως υπάρχει ένα πράγμα μέσα στο υπνοδωμάτιο που όσο κι αν επιμένετε πως είναι καθαρό δεν πρόκειται στην πραγματικότητα να είναι.

Οι επαγγελματίες του είδους ξέρουν και μοιράζονται τις γνώσεις τους.

Οι επαγγελματίες του είδους ξέρουν και μοιράζονται τις γνώσεις τους.

Αυτά είναι τα 4 Μεγάλα Λάθη που Κάνουμε Όλοι Όταν Διαλέγουμε Χαλί!

Σύμφωνα με τις οικιακές βοηθούς το πιο βρώμικο αντικείμενο μέσα στο υπνοδωμάτιο, χωρίς αμφιβολία, είναι το χαλί και αυτό γιατί ένα απλό πέρασμα με την ηλεκτρική σκούπα δεν μπορεί ποτέ να είναι αρκετό για να απομακρύνει όλα όσα συλλέγονται σε αυτό.

Η ηλεκτρική σκούπα έχει τη δύναμη να καθαρίσει την επιφάνεια του χαλιού αλλά, και ίσως κάτι παραπάνω από αυτό, αδυνατεί όμως να συλλέξει όσα συσσωρεύονται στα βάθη των ινών και του πέλματος.

H χρήση παπουτσιών μέσα στο σπίτι επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

H χρήση παπουτσιών μέσα στο σπίτι επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Πεντακάθαρο και Στεγνό Πατάκι Μπάνιου με 3 κινήσεις!

Η επιφάνεια του χαλιού είναι ικανή να συγκρατήσει ελαφριά μικροσωματίδια σκόνης που είναι φυσικό να υπάρχουν σε έναν χώρο όπου χρησιμοποιείται. Στο βάθος αυτού, όμως, συσσωρεύονται βακτήρια και νεκρά κύτταρα που το ανθρώπινο σώμα αποβάλει καθημερινά και ουσιαστικά σκορπά εδώ και εκεί μέσα στο σπίτι.

Ο αριθμός αυτός, όμως, όπως επισημαίνουν οι οικιακοί βοηθοί, πολλαπλασιάζεται ειδικότερα στους χώρους του σπιτιού, όπως το υπνοδωμάτιο, όπου η αλλαγή των ρούχων συνηθίζεται. Βάζοντας και βγάζοντας τα ρούχα η τριβή του υφάσματος με το ανθρώπινο σώμα εξυπηρετεί την μεγαλύτερη απομάκρυνση νεκρών κυττάρων τα οποία στη συνέχεια συσσωρεύονται και συνυπάρχουν στο χαλί μαζί με ακάρεα, σκόνη και εκατομμύρια άλλους μικροοργανισμούς που αναπτύσσονται σε αυτό.

Με όλα αυτά τα βάλε βγάλε των ρούχων απορρίπτονται περισσότερα νεκρά κύτταρα από το ανθρώπινοι σώμα και καταλήγουν στο χαλί.

Με όλα αυτά τα βάλε βγάλε των ρούχων απορρίπτονται περισσότερα νεκρά κύτταρα από το ανθρώπινοι σώμα και καταλήγουν στο χαλί.

9 Καθημερινά Αντικείμενα με Περισσότερα Μικρόβια από την Τουαλέτα σας

Πραγματικά, όμως, δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας καθώς λύσεις υπάρχουν!

Ένα επίμονο σκούπισμα, σε συχνή βάση, με ηλεκτρική σκούπα ισχυρού κινητήρα και μια πυκνότριχη βούρτσα πέλματος μπορούν να βοηθήσουν στον καθαρισμό των χαλιών. Για καλύτερα αποτελέσματα όμως θα πρέπει να επεκταθείτε με την σκούπα σας και σε άλλα σημεία που αμελούνται όπως τα περβάζια και τα κενά πίσω και κάτω από τα έπιπλα.   Ωστόσο, προτείνεται τουλάχιστον μια φορά το χρόνο επαγγελματίες του είδους να αναλαμβάνουν τον βαθύ καθαρισμό των χαλιών για πιο σίγουρα αποτελέσματα.

Μετακινήστε σιγά τα έπιπλα και σκουπίστε επίμονα κάτω και γύρω από αυτά.

Μετακινήστε σιγά τα έπιπλα και σκουπίστε επίμονα κάτω και γύρω από αυτά.

Αυτά είναι τα 3 Πράγματα που δεν Καθαρίζονται Σχεδόν Ποτέ στα Δωμάτια Ξενοδοχείων

Φυσικά και το χαλί στο υπνοδωμάτιο δεν είναι το μοναδικό μέρος που συσσωρεύονται τα νεκρά κύτταρα του ανθρώπινου σώματος όπως και το υπνοδωμάτιο δεν είναι το μοναδικό μέρος μέσα στο σπίτι όπου η αλλαγή των ρούχων αποτελεί καθεστώς.

Τώρα ξέρετε τα σημεία που πρέπει να επιμείνετε αλλά και τι να κάνετε για να έχετε τα πάντα «πραγματικά» καθαρά!

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χρησιμοποιήστε τα Καθαριστικά του Σπιτιού με Ασφάλεια

.

Επειδή τα χημικά καθαριστικά είναι δυστυχώς απαραίτητα για κάθε σπίτι, ακολουθήστε βασικούς κανόνες ώστε με τη χρήση τους να μην βλάψετε την οικογένειά σας και το περιβάλλον.

Αυτά Είναι τα Επικίνδυνα Πράγματα που Κρύβονται σε Κάθε Σπίτι

.

Δείτε ποια είναι τα επικίνδυνα καθαριστικά είδη που βλάπτουν σοβαρά την υγεία σας και την υγεία των δικών σας ανθρώπων.

7 Συμβουλές για ένα Υγιές και Καθαρό Σπίτι

.

Σκόνη, ρύποι, χημικές ουσίες, μικρόβια μπορούν να πλήξουν την υγεία σας. Διαβάστε πώς μπορείτε να κάνετε το σπίτι σας ένα υγιές και φιλικό περιβάλλον…

Αυτά Είναι τα πιο Περίεργα Πράγματα που Κάνουν Όσοι Μένουν Μόνοι στο Σπίτι

.

Αυτά είναι τα 19 πιο συνηθισμένα περίεργα πράγματα που όλοι κάνουν όταν μένουν μόνοι στο σπίτι.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτός ο Χυμός Καταπολεμά την Αϋπνία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Το Μεγαλύτερο Λάθος που Κάνετε Όταν Χτενίζετε τα Μαλλιά σας
More in LIVING +, PLUS +
Αυτός ο Χυμός Καταπολεμά την Αϋπνία

Κι όμως, ένας χυμός μπορεί να λύσει το πρόβλημά σας!

Close