Οι πιο Έξυπνοι Τρόποι για να Βάλετε Χρήματα στην Άκρη το 2021!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Οι πιο Έξυπνοι Τρόποι για να Βάλετε Χρήματα στην Άκρη το 2021!

Μπορεί οι λογαριασμοί, η φορολογία και το εφκα να σας έχουν καταβάλει αλλά δεν πρέπει να σας παίρνει από κάτω.

Είναι δύσκολο, το καταλαβαίνουμε, να κάνετε οικονομία στην καθημερινότητά σας αλλά αν το θελήσετε πραγματικά μπορείτε να το καταφέρετε. Αρκεί να κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή.

Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να τα καταφέρετε και επιτέλους να βάλετε μερικά χρήματα στην άκρη.

Κόψτε τα περιττά έξοδα Σταματήστε να παίρνετε κάθε μέρα καφέ απ’έξω και σταματήστε να παραγγέλνετε φαγητό τα βράδια στο σπίτι ή και το μεσημέρι στο γραφείο. Μάλιστα τα χρήματα που θα δίνατε για τέτοιου είδους παραγγελίες μπορείτε να τα βάζετε σε έναν άλλο λογαριασμό έτσι ώστε να τα χρησιμοποιείτε για αποταμίευση. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βάζετε στην άκρη μέχρι και 100 ευρώ την εβδομάδα ανάλογα με το πόσο συχνά παραγγέλνετε.

χρήματα

Κόψτε τα περιττά έξοδα.

Ακολουθήστε τον κανόνα των 48 ωρών Όταν βλέπετε κάτι και θέλετε πολύ να το αγοράσετε περιμέντε 48 ώρες. Aν εξακολουθείτε να το θέλετε τότε αγοράστε το. Είναι, όμως, πολύ πιθανό να σας φύγει η επιθυμία και έτσι να γλιτώσετε τα χρήματα που θα ξοδεύατε για κάτι που δεν θέλατε και τόσο πολύ.

Τα Μικρά Μυστικά που θα σας Βοηθήσουν να Κάνετε Οικονομία για να Ζείτε τη Ζωή που Θέλετε! 

Πηγαίντε στη δουλειά με τα πόδια ή πάρτε τα μέσα μαζικής μεταφοράς Σταματήστε να παίρνετε το αυτοκίνητο για να πηγαίνετε στη δουλειά σας. Αυτό θα σας κάνει να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα που σε άλλη περίπτωση θα ξοδεύατε για βενζίνη και parking.

Αλλάξτε τράπεζα Αν έχετε κοντά στο γραφείο σας ATM τότε σίγουρα θα μπαίνετε στον πειρασμό να το επισκέφτεστε τακτικά. Βρείτε μια τράπεζα που δεν έχει κοντά σας ATM και κάντε την αλλαγή.

Βγάζετε από την πρίζα τις συσκευές σας όταν δεν τις χρησιμοποιείτε Βγάζετε από την πρίζα τηλεόραση, laptop, καφετιέρα, φορτιστές για να μην καίτε ρεύμα.

χρήματα

Ακολουθήστε τη λογική του 48ωρου.

9 Τρόποι για να Κάνετε Οικονομία Κάθε Μέρα

Κάθε φορά που κάνετε μια πληρωμή βάζετε επιπλέον 5 ευρώ στην άκρη Αν, για παράδειγμα, πρόκειται να πληρώσετε 45 ευρώ στη ΔΕΗ βάλτε επιπλέον 5 ευρώ σε έναν κουμπαρά σαν να σας είχε έρθει ο λογαριασμός 50 ευρώ αντί για 45. Μέσα σε 1 χρόνο θα έχετε μαζέψει πάρα πολλά χρήματα με αυτό το μικρό κόλπο.

Κάντε Οικονομία (και) στο Μαγείρεμα

Βρείτε έναν σκοπό για τον οποίο αξίζει να κάνετε οικονομία Αν θέλετε να πάτε ένα ταξίδι στο εξωτερικό μπορείτε να το οργανώσετε και να αποφασίσετε ότι θα αρχίσετε να μαζεύετε χρήματα για αυτόν τον σκοπό. Πολλές φορές είναι σημαντικό να υπάρχει κάποιος στόχος έτσι ώστε να μπαίνετε και εσείς στη διαδικασία να κάνετε κάτι για να τον πετύχετε.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οικονομικές Συμβουλές που Πρέπει να Ακολουθήσετε αν Είστε Άνω των 30!

.

Αυτές είναι οι οικονομικές συμβουλές που δεν πρέπει να αγνοήσετε.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Σπανακόπιτα Κουρού Από τον Άκη Πετρετζίκη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αγορά Κρεβατιού: Τα 5 Βήματα για να Αγοράσετε το Τέλειο Κρεβάτι για Εσάς!
More in LIVING +, PLUS +
Σπανακόπιτα Κουρού Από τον Άκη Πετρετζίκη

Μια πεντανόστιμη σπανακόπιτα κουρού για όλα τα γούστα.

Close