Οι φίλες μας Mοιράζονται τα Mυστικά τους: Πώς Διώχνουν 12 Πολύ Δύσκολους Λεκέδες;

Κατηγορίες: ENDLESS STORIES, PLUS +, LIVING +

Οι φίλες μας Mοιράζονται τα Mυστικά τους: Πώς Διώχνουν 12 Πολύ Δύσκολους Λεκέδες;

Δεν υπάρχουν πιο σωστές συμβουλές από τις συμβουλές των νοικοκυρών που έχουν αντιμετωπίσει πολλές φορές στη ζωή τους διάφορους λεκέδες στα ρούχα τους αλλά και στα ρούχα των παιδιών τους και έχουν ανακαλύψει τα μυστικά για να τους διώχνουν εύκολα και γρήγορα! Αυτό κάναμε λοιπόν και εμείς! Απευθυνθήκαμε σε νοικοκυρές και μας αποκάλυψαν πώς αφαιρούν 12 δύσκολους λεκέδες από τα ρούχα τους.

Μπορείτε να κατεβάσετε ΕΔΩ! το αρχείο με το πλάνο για όλους τους λεκέδες και να το βάλετε στο ψυγείο σας ώστε να το βλέπετε καθημερινά!

Αίμα Ανακατέψτε 2 μέρη νερού με 1 μέρος σκόνη Endless για πλύσιμο στο χέρι. Τρίψτε τον λεκέ και ξεπλύνετε με κρύο νερό.

Αντιηλιακό Ρίξτε στον λεκέ χυμό λεμονιού και βάλτε το ρούχο στο πλυντήριο μαζί με ενισχυτικό πλύσης.

Γρασίδι Βάλτε στον λεκέ υγρό πιάτων Endless και λίγο ξίδι και αφήστε το μείγμα να δράσει για 10 λεπτά. Στη συνέχεια πλύντε κανονικά στο πλυντήριο.

Ιδρώτας Φτιάξτε μια πάστα με μαγειρική σόδα και νερό και αφήστε το μείγμα να δράσει για μια ώρα. Στη συνέχεια πλύντε με υγρό πλυντηρίου ρούχων Active Plus.

Καφές Βάλτε στον λεκέ έναν κρόκο αυγού και τρίψτε με πανί για 1 λεπτό. Πλύντε στο πλυντήριο με υγρό πλυντηρίου ρούχων Endless.

Μην σας αγχώνει αν σας έπεσε καφές στο πουκάμισο. Με αυτό το πλάνο ο λεκές θα εξαφανιστεί στο πι και φι.

Κόκκινο κρασί Ρίξτε στον λεκέ λευκό κρασί και από πάνω μαγειρική σόδα. Αφήστε το μείγμα να δράσει και ξεπλύνετε με υγρό πιάτων και νερό.

Τι και αν έπεσε λίγο κρασάκι στο τραπεζομάντηλο... Μπορείτε να αφαιρέσετε τον λεκέ με λευκό κρασί, μαγειρική σόδα και υγρό πιάτων.

Λάσπη Για τον λεκέ από λάσπη θα χρειαστείτε αρχικά υγρό πιάτων και ένα στεγνό πανί. Τρίψτε τον λεκέ ταμποναριστά και στη συνέχεια πλύντε στο πλυντήριο ρούχων κανονικά με σκόνη πλυντηρίου Endless.

Μαρκαδόρος Αναμείξτε 3/4 φλ. μαγειρική σόδα με 1 λίτρο νερού και λίγες σταγόνες υγρού πιάτων. Βάλτε το ρούχο σε μια σακούλα μαζί με το διάλυμμα για 24 ώρες. Στη συνέχεια πλύντε κανονικά στο πλυντήριο.

Αφήστε το παιδάκι σας ελεύθερο να δημιουργήσει και στη συνέχεια αφαιρέστε κάθε λογής λεκέ με τα κατάλληλα εργαλεία.

Μελάνι Για τον λεκέ από μελάνι θα χρειαστείτε χαρτί κουζίνας, σφουγγάρι και απορρυπαντικό πλυντηρίου Endless. Χρησιμοποιήστε χαρτί κουζίνας για να βγάλετε το πολύ μελάνι. Στη συνέχεια μουσκέψτε τον λεκέ με ένα σφουγγάρι εμποτισμένο με γάλα μέχρι να μην βγαίνει μελάνι στο σφουγγάρι. Μόλις στεγνώσει το ρούχο βάλτε το στο πλυντήριο ρούχων με υγρό πλυντηρίου ρούχων Power Clean της Endless.

Σάλτσα Ανακατέψτε 1 κ.σ. υγρό πιάτων με 2 φλ. ζεστό νερό και με ένα καθαρό ύφασμα τρίψτε τον λεκέ. Επαναλάβετε με καθαρό πανί μέχρι να φύγει ο λεκές.

Το υγρό πιάτων της Endless κάνει θαύματα στους λεκέδες από σάλτσες και σως.

Σκουριά Βάλτε στον λεκέ μια φέτα λεμονιού χωρίς τη φλούδα και σιδερώστε με ένα πανί που θα τοποθετήσετε πάνω από το λεμόνι. Πλύντε στη συνέχεια στο πλυντήριο με υγρό πλυντηρίου ρούχων Active Plus της Endless.

Σοκολάτα Ανακατέψτε 1/4 κ.γλ. υγρού πιάτων με 1 φλ. νερό. Με βαμβακερό πανί τρίψτε τον λεκέ και επαναλάβετε ξανά και ξανά με στεγνό πανί μέχρι να φύγει ο λεκές.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Endless εδώ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κάντε «Γενική» στο Σπίτι Χωρίς Κόπο Ακολουθώντας Αυτό το Πλάνο!

.

Με λίγα λεπτά κάθε μέρα θα σας ζηλεύει και η πεθερά σας. 

Όχι δεν Υπερβάλουμε! ΑΥΤΑ τα 9 Σημεία Θέλουν Καθημερινά Καθάρισμα

.

Κι όμως, κάποια αντικείμενα στο σπίτι χρειάζονται πολύ συχνό καθάρισμα.

12 Απίστευτες Καθημερινές Χρήσεις των Μανό μέσα στο Σπίτι (VIDEO)

.

Αυτές είναι οι καλύτερες χρήσεις των μανό μέσα στο σπίτι.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ο πιο Έξυπνος Τρόπος να Αφαιρέσετε τα Κουκούτσια Από το Καρπούζι! (VIDEO)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δεν θα Πιστέψετε Ποιες Τροφές Πρήζουν την Κοιλιά σας