Οι Αστρολόγοι Αποφάσισαν: Αυτό το Ζώδιο Καταργείται για Πάντα!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Οι Αστρολόγοι Αποφάσισαν: Αυτό το Ζώδιο Καταργείται για Πάντα!

Το 24ο επίσημο Συνέδριο Αστρολογίας πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαρτίου 2018 στο Αμβούργο της Γερμανίας.

Τα πράγματα είναι άσχημα για το 4ο στη σειρά ζώδιο, αυτό του Καρκίνου, μιας και αποφασίστηκε η κατάργησή του. Οι λόγοι που αναφέρθηκαν στο Συνέδριο είναι πολλοί αλλά ο κυριότερος αυτών είναι πως πολλοί από τους ανθρώπους που έχουν γεννηθεί από 22 Ιουνίου μέχρι 22 Ιουλίου είναι εγκληματίες.

Πιο συγκεκριμένα σε εικοσαετή έρευνα που έγινε στο Πανεπιστήμιο του Harvard παρατηρήθηκε πως το 76% των εγκληματιών παγκοσμίως ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου. Αυτό οδήγησε και τους αστρολόγους στο να πάρουν αυτήν την τόσο τραγική -για τους Καρκίνους- απόφαση.

ζώδιο

Το ζώδιο του Καρκίνου καταργείται.

Τι γίνεται, όμως, με τους Καρκίνους; Σε ποιο ζώδιο θα ανήκουν από 1 Ιανουαρίου του 2019; Η επίσημη ανακοίνωση του Προέδρου των Αστρολόγων, Henry Cook, λέει: «Τα πράγματα είναι σοβαρά και οι αποφάσεις οριστικές. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στη πορεία. Από 1 Ιανουαρίου του 2019 όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου δεν θα ανήκουν πλέον σε κανένα ζώδιο. Θα ονομάζονται απλά “αζώδιοι” ή “πρώην Καρκίνοι"».

Πώς σας φάνηκε αυτή η πληροφορία; Ευτυχώς για εσάς τους Καρκίνους τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι αληθινό. Θα εξακολουθήσετε να είστε Καρκίνοι για το υπόλοιπο της ζωής σας.

Σας ευχόμαστε καλή Πρωταπριλιά!

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακυρώσατε τα Πλάνα σας και Νιώθετε Τέλεια; Να Γιατί Συμβαίνει!

.

Έχετε παρατηρήσει πως κάποιες φορές νιώθετε πολύ καλά όταν ακυρώνονται τα πλάνα σας;

Για να Σωθείτε από τις Κρίσεις Πανικού Κάντε Αυτό!

.

Είναι πολύ απλή η "θεραπεία" που θα σας σώσει από τις κρίσεις πανικού.

Ξεπεράστε Εύκολα τον Χωρισμό (στο Σπίτι) Κάνοντας ΑΥΤΑ

.

Χωρίσατε; Ακολουθώντας αυτά τα τιπς στο σπίτι θα μπορέσετε να ξεπεράσετε πολύ πιο γρήγορα έναν δύσκολο χωρισμό.

Η Διακόσμηση του Ζωδιακού Κύκλου: Ζώδια του Αέρα

.

Δείτε πως διακοσμούν τα σπίτια τους αυτοί που ανήκουν σε ένα από τα ζώδια του αέρα; Είστε Ζυγός, Δίδυμος ή Υδροχόος; Δείτε πως σας αρέσει να διακοσμείτε το σπίτι σας. Υδροχόος To σπίτι του είναι διακοσμημένο σε μοντέρνο στιλ με περιστρεφόμενες καρέκλες και είδη τέχνης. Θέλει πολύ χώρο για να δοκιμάζει τα διάφορα χόμπι του (τα οποία είναι τόσο […]

Διακοσμήστε το Σπίτι σας Ανάλογα με το Ζώδιό σας

.

Ποιος είπε ότι τα ζώδια δεν επηρεάζουν το γούστο σας στη διακόσμηση και τις επιλογές σας; Δείτε λοιπόν τι λένε τα άστρα για το στιλ σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

βαλιτσάκι
Δείτε πώς Αυτή η Γυναίκα Πακετάρει σε Ένα Μικρό Βαλιτσάκι 100 Πράγματα (VIDEO)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πασχαλινά Cupcakes: Έτοιμα σε Μια Ώρα Ακριβώς