Νέα Έρευνα: Το Ποτό που Παραγγέλνετε Λέει αν Είστε Ψυχοπαθής ή Όχι! 

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Νέα Έρευνα: Το Ποτό που Παραγγέλνετε Λέει αν Είστε Ψυχοπαθής ή Όχι! 

Πολλές φορές κατηγοριοποιούμε τους ανθρώπους ανάλογα με το ποτό που επιλέγουν να παραγγέλνουν στις βραδινές τους εξόδους. Σε άλλη κατηγορία μπαίνουν εκείνοι που επιλέγουν λευκό κρασί και σε άλλη εκείνοι που προτιμούν το ουίσκι. Μια νέα έρευνα, όμως, έρχεται να κάνει τα πράγματα πιο συγκεκριμένα. 

Έρευνα, λοιπόν, του Πανεπιστημίου Innsbruck της Αυστρίας, λέει πως το ποτό που πίνετε μπορεί να αποκαλύψει πολλά για εσάς. 

Το ότι σας αρέσουν οι πικρές γεύσεις κάτι λέει σύμφωνα με την επιστήμη.

Απίστευτη Έρευνα: Αυτή η Δουλειά Σπιτιού Κάνει Πολύ Καλό στην Υγεία μας

Συγκεκριμένα λέει πως οι άνθρωποι που αγαπούν τις πικρές γεύσεις όπως είναι αυτή του gin (όπως επίσης και τον καφέ και την σκούρα σοκολάτα) είναι πιο πιθανό να είναι ψυχοπαθείς. 

Η έρευνα έγινε σε 500 άντρες και γυναίκες οι οποίοι βαθμολόγησαν τις προτιμήσεις τους για αλμυρές, γλυκές, πικρές γεύσεις σε μια κλίμακα από το 1 έως το 6 και απάντησαν σε ένα ερωτηματολόγιο που περιελάμβανε ερωτήσεις σχετικά με το αν τους αρέσει να χτυπούν ανθρώπους ή αν τους αρέσει να βλέπουν άλλους ανθρώπους να υποφέρουν. Έπειτα έκαναν τα ίδια τεστ σε άλλους 500 ανθρώπους και τα αποτελέσματα που προέκυψαν ήταν ίδια. 

Έρευνα: Να τι Πρέπει να Κάνετε για Καλύτερη Σεξουαλική Ζωή

Παρατηρήθηκε, λοιπόν, πως οι άνθρωποι που αρέσκονταν περισσότερο στις πικρές γεύσεις είχαν και πιο επιθετικές συμπεριφορές (είχαν απαντήσει καταφατικά σε ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με βία). Οι ψυχοπαθείς από την άλλη αγαπούν πολλοί τις πικρές γεύσεις. Επομένως, υπάρχει μια σύνδεση που αξίζει να σχολιαστεί. 

Αν το gin and tonic είναι το ποτό σας τότε μπορεί να είστε ψυχοπαθείς. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η συγκεκριμένη έρευνα.

Νέα Έρευνα: Γιατί τα Αρωματικά Κεριά είναι Βλαβερά για την Υγεία

Το ότι αγαπάτε βέβαια τα πιο πικρά ποτά δεν σημαίνει απαραιτήτως πως είστε ψυχοπαθείς. Σημαίνει απλά πως σας αρέσει να πίνετε ποτά που στην ουσία το σώμα σας απορρίπτει αλλά το μυαλό σας σας λέει πως δεν είναι καθόλου κακό να θέλετε να τα πιείτε. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα βγείτε για ποτό παραγγείλτε το αγαπημένο σας gin and tonic. Το μόνο που πρέπει να σας ανησυχεί είναι μήπως ο σερβιτόρος έχει διαβάσει την παραπάνω έρευνα. 

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα Έρευνα: Να τι Τρώνε οι πιο Υγιείς Άνθρωποι στον Κόσμο!

.

Έτσι τρώνε οι Ιάπωνες, ένας από τους πιο υγιείς λαούς στον κόσμο.

Aυτός Είναι ο Καλύτερος Τρόπος για να Γλιτώσετε από ένα Hangover

.

Aυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να γλυτώσετε ένα hangover.

Το 91% των Γυναικών δεν Μπορούν να Απαντήσουν σε Αυτές τις Ερωτήσεις. Εσείς;

.

Πρόκειται για απίστευτα σημαντικές ερωτήσεις και πρέπει να γνωρίζετε τις απαντήσεις!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Είναι Επίσημο: Αυτό το Χτένισμα Κάνουν Φέτος όλες οι Γαλλίδες!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δεν θα Πιστέψετε τι Κάνει Αυτό το Ιπτάμενο Σύννεφο