Να Που Μπορείτε να Αποθηκεύετε τα Φορεμένα (Αλλά όχι Βρώμικα) Ρούχα σας!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Να Που Μπορείτε να Αποθηκεύετε τα Φορεμένα (Αλλά όχι Βρώμικα) Ρούχα σας!

Το να φυλάτε τα φορεμένα σας ρούχα στην ντουλάπα μαζί με τα καθαρά είναι μια εντελώς λάθος τακτική την οποία πρέπει να εγκαταλείψετε.

Εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε ιδέες για το πού μπορείτε να αποθηκεύετε -μέχρι να τα φορέσετε και πάλι- όλα εκείνα τα ρούχα που έχετε φορέσει τουλάχιστον μια φορά.

Σε γατζάκια στους τοίχους Βάλτε μερικά γατζάκια σε ένανα πό τους τοίχους της κρεβατοκάμαράς σας για να μπορείτε να κρεμάτε σε αυτά τα φορεμένα σας ρούχα.

Να Γιατί Πρέπει να Βάζετε Κάποια Από τα Ρούχα σας στο Ψυγείο

Σε μια κρεμάστρα στην πόρτα Η φωτογραφία που ακολουθεί σας δείχνει αυτό ακριβώς που θα σώσει την κατάσταση. Βάλτε μαι τέτοια κατασκευή στην πόρτα της κεβατοκάμαρας και κρεμάτε από αυτήν τα φορεμένα σας ρούχα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε μάλιστα να κρύβετε και τα ρούχα σας πίσω από την πόρτα ενώ δεν χρειάζεται να κάνετε και κάποια τρύπα στον τοίχο.

ρούχα

Πού μπορείτε να αποθηκεύετε τα φορεμένα ρούχα;

Σε μια σκάλα Μια σκάλα -που είναι και πολύ της μόδας- θα σας βγάλει από την δύσκολη κατάσταση. Μπορείτε να ακουμπάτε σε αυτήν ρούχα που έχετε φορέσει αλλά και τσάντες και αξεσουάρ που θέλετε να έχετε πρόχειρα.

Στην ντουλάπα Αν έχετε το χώρο στην ντουλάπα σας μπορείτε να αφιερώσετε ένα ράφι σε αυτά τα ρούχα. Οτιδήποτε είναι αρκετά καθαρό για να το φορέσετε είναι αρκετά καθαρό για να μπει και πάλι στην ντουλάπα σας.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παραγινωμένα Φρούτα: Δείτε πώς Μπορείτε να τα Χρησιμοποιήσετε!

.

Πόσες φορές δεν έχετε πετάξει φρούτα επειδή τα ξεχάσατε ή δεν προλάβατε να τα φάτε; Ορίστε τι να κάνετε για να τα χρησιμοποιήσετε με έξυπνους τρόπους.

Τα Κόλπα της Γιαγιάς για να Περάσει ο Καύσωνας Ανώδυνα Χωρίς Κλιματιστικό

.

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε όταν το κλιματιστικό δεν είναι επιλογή...


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

τέχνες
Όλα Όσα Έκαναν οι Παλιές Νοικοκυρές και Πρέπει να Δοκιμάσετε και Εσείς!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

δίαιτα
South Beach Diet: Κάντε την και θα Κάψετε Λίπος σε Πολύ Λίγο Χρονο!