Να Γιατί θα Πρέπει να Ακολουθούμε τις Οδηγίες Χρήσης σε Κάθε Απορρυπαντικό στο Σπίτι

Κατηγορίες: ENDLESS STORIES, PLUS +, LIVING +

Να Γιατί θα Πρέπει να Ακολουθούμε τις Οδηγίες Χρήσης σε Κάθε Απορρυπαντικό στο Σπίτι

Για να έχετε ένα σπίτι πεντακάθαρο και μια ντουλάπα με μυρωδάτα και καθαρά ρούχα, δεν αρκεί να έχετε μόνο τα κατάλληλα απορρυπαντικά και εργαλεία καθαριότητας. Είναι εξίσου σημαντικό να ξέρετε να χρησιμοποιείτε τα εργαλεία σας σωστά για να πετυχαίνετε ωραίο αποτέλεσμα και ταυτόχρονα να κάνετε οικονομία στο νοικοκυριό σας.

Μαλακτικό Το να φορτώνετε το πλυντήριό σας με μαλακτικό για να κάνετε τα ρούχα σας ακόμα πιο μαλακά και μυρωδάτα είναι απλά σπατάλη...χρημάτων. Βάζοντας στο πλυντήριο τη συνιστώμενη δοσολογία μαλακτικού Fresh με άρωμα λεβάντα της Endless, θα έχετε μυρωδάτα και απαλά ρούχα χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε πολύ ποσότητα μαλακτικού. Αλλάζοντας τη δοσολογία δεν βοηθάτε στην οικονομία της χρήσης του.

Χρησιμοποιώντας τη σωστή ποσότητα μαλακτικού Fresh της Endless τα ρούχα σας θα είναι μαλακά μέχρι και την επόμενη πλύση!

Απορρυπαντικό ρούχων Το απορρυπαντικό ρούχων πρέπει να χρησιμοποιείται σωστά για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Αν η συνιστώμενη ποσότητα απορρυπαντικού για μια πλύση είναι 150 ml και εσείς βάλετε 200 ml, δεν πρόκειται τα ρούχα σας να καθαρίσουν περισσότερο, και το αποτέλεσμα θα είναι είτε σπατάλη νερού για να ξεβγαλθεί η έξτρα σαπουνάδα, είτε ρούχα με σαπουνώδη υφή. Με τη συνιστώμενη ποσότητα του απορρυπαντικού ρούχων Active Plus της Endless θα έχετε πεντακάθαρα ρούχα χωρίς να χρειαστεί ούτε να προσθέσετε παραπάνω απορρυπαντικό, ούτε να πλύνετε ξανά και ξανά τα ρούχα σας.

Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες χρήσης του απορρυπαντικού σας για περισσότερη οικονομία στο νοικοκυριό.

Με την ορθή χρήση των απορρυπαντικών πλυντηρίου βοηθάτε και στην προστασία του περιβάλλοντος. Χρησιμοποιήστε τη συνιστώμενη δόση όλων των απορρυπαντικών μέσα στο σπίτι,  επιλέξτε το κατάλληλο πρόγραμμα πλύσης, ανάλογα με το πόσο λερωμένα είναι τα ρούχα σας, και τέλος γεμίστε το πλυντήριο ρούχων χωρίς να το υπερφορτώνετε. Σύμφωνα με τους ειδικούς ο σωστός διαχωρισμός των ρούχων για να διατηρούν ακέραια τα χρώματά τους είναι ο εξής: λευκά, ανοιχτόχρωμα (παλ αποχρώσεις, λευκά με στάμπες), χρωματιστά, σκουρόχρωμα και μαύρα.

Μην παραβλέπετε τις ετικέτες, ούτε στα ρούχα σας αλλά και ούτε στα απορρυπαντικά σας.

Tip Αν θέλετε να κάνετε ακόμα μεγαλύτερη οικονομία στο απορρυπαντικό ρούχων, ρίξτε πάνω στους λεκέδες λίγο υγρό πιάτων Sensitive της Endless και βάλτε λιγότερο απορρυπαντικό μέσα στο πλυντήριο.

Έξτρα tip Εξίσου σημαντικό κριτήριο για οικονομία στις πλύσεις σας είναι να γνωρίζετε τη σκληρότητα του νερού σας. Για να τη μάθετε καλέστε στο τηλέφωνο που αναγράφεται στον λογαριασμό ύδρευσης για να ενημερωθείτε για τη σκληρότητα του νερού της περιοχής που μένετε. Αν για παράδειγμα, το νερό σας είναι σκληρό μειώνεται η δράση και αποδοτικότητα των απορρυπαντικών και για αυτό καλό θα ήταν να χρησιμοποιείτε μεγαλύτερη ποσότητα απορρυπαντικού ή προσθέστε ενισχυτικό πλύσης Endless. Για να το γνωρίζετε όμως αυτό θα πρέπει να σιγουρευτείτε για τη σκληρότητα του νερού.

Χλώριο Το χλώριο Chloroactive Ultra της Endless είναι παχύρρευστο και προσφέρει καθαριότητα και λεύκανση χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιείτε μεγάλη ποσότητα. Είναι κατάλληλα σχεδιασμένο για να καθαρίζει σε βάθος ενώ ταυτόχρονα προσφέρει οικονομία στο νοικοκυριό σας.

Το παχύρρευστο χλώριο Chloroactive Ultra της Endless είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αρκεί μόνο λίγη ποσότητα σε κάθε project καθαριότητας που έχετε.

Λόγω της υπερκατανάλωσης των απορρυπαντικών στην καθημερινότητα, πολλές εταιρίες πηγαίνουν στον σχεδιασμό προϊόντων που η «μερίδα» είναι δεδομένη, όπως για παράδειγμα στις κάψουλες. Η Endless δημιούργησε τις ταμπλέτες πλυντηρίου Endless Brilliant, οι οποίες χάρη στην ειδική τους σύνθεση διαλύονται γρήγορα ενώ προσφέρουν ισχυρή δράση καθαρισμού. Αφαιρούν εύκολα υπολείμματα τροφών, λεκέδων και καμένων λαδιών καθώς εξουδετερώνουν τις δυσάρεστες οσμές αφήνοντας ένα πολύ ευχάριστο άρωμα λεμονιού. Βάλτε σε κάθε πλύση μια ταμπλέτα και κάντε οικονομία με αυτόν τον τρόπο στο απορρυπαντικό πιάτων.

Αν δεν μπορείτε να υπολογίσετε με ακρίβεια πόσο απορρυπαντικό χρειάζεται το πλυντήριο πιάτων, η Endless σας έχει τη λύση. Βάλτε μια ταμπλέτα Brilliant σε κάθε πλύση και ξεγνοιάστε.

Τip Για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία στο πλύσιμο των πιάτων ρυθμίστε το πλυντήριο σε αυτόματο πρόγραμμα ή στους 50 βαθμούς Κελσίου. Ξέρετε πόσα λίτρα νερό εξοικονομείτε με αυτό τον τρόπο; 1500 λίτρα νερό ετησίως!

Υγρό πιάτων Για να κάνετε μεγαλύτερη οικονομία στο υγρό πιάτων ακολουθήστε το εξής tip! Αντί να βάλετε υγρό πιάτων Sensitive της Endless στο σφουγγάρι σας, βάλτε υγρό σε μια λεκανίτσα με λίγο ζεστό νερό. Έτσι θα κάνετε περισσότερη οικονομία και τα πιάτα σας θα λάμψουν ακόμα πιο γρήγορα! Επιπλέον, χρησιμοποιώντας σωστή ποσότητα υγρού πιάτων, ξοδεύετε πολύ λιγότερο νερό στο ξέβγαλμα. Έτσι κάνετε οικονομία και στο νερό αλλά και στο απορρυπαντικό σας.

Για περισσότερη οικονομία στην πλύση των πιάτων βάλτε απορρυπαντικό και νερό σε μια λεκανίτσα.

Βάλτε τη σωστή δόση απορρυπαντικού πιάτων Sensitive στο πλύσιμο των πιάτων σας, και με την ίδια συσκευασία θα περάσετε πολύ καιρό...

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Endless εδώ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

2+1 Τρόποι για Χέρια Τόσο Απαλά που δεν θα το Πιστεύετε

.

Δείτε πώς να διατηρήσετε τα χέρια σας απαλά χωρίς γάντια όσο κάνετε τις δουλειές του σπιτιού.

Παιδικό Δωμάτιο: Καθαρίστε το με το Παιδάκι σας σε 4 Κινήσεις και Μέσα σε 20'

.

Τώρα το παιδικό δωμάτιο αστράφτει με τη χρήση των σωστών προϊόντων καθαρισμού.

Το Λυσάρι της Νοικοκυράς: 13+1 Σπιτικά Tips που Όλοι θα Ήθελαν να Ξέρουν!

.

Λύστε όλες σας τις απορίες μέσα στο σπίτι με ΑΥΤΑ τα tips και 4 απαραίτητα «αξεσουάρ» καθαριότητας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Μάθετε να Τρώτε το Φαγητό σας Σύμφωνα με τη Νέα Μόδα!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Nesting: Η νέα Τάση για Έξοδο στο… Σπίτι!