Να Γιατί οι Επιτυχημένες Γυναίκες Ξυπνάνε Πριν τις 7 το Πρωί!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Να Γιατί οι Επιτυχημένες Γυναίκες Ξυπνάνε Πριν τις 7 το Πρωί!

Παρόλο που υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που κοιμούνται πολύ αργά το βράδυ, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που έχουν αυξημένη παραγωγικότητα από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το Harvard Business Review, όσοι είναι «πρωινοί τύποι» είναι και πιο παραγωγικοί. Επομένως, αν θέλετε να μεγιστοποιήσετε τα επίπεδα της παραγωγικότητάς σας και να πετύχετε τους στόχους σας ίσως ήρθε η ώρα να ξανασκεφτείτε το πρωινό σας ξύπνημα.

Δείτε πως 5 γυναίκες, πολύ πετυχημένες στους τομείς τους ξεκινάνε την ημέρα τους με τον πιο παραγωγικό τρόπο.

Jen Rubio, Συνιδρύτρια του Away

Ξυπνάει κάθε πρωί στις 6:00 «Μου αρέσει να ξεκινάω την ημέρα μου κάνοντας διαλογισμό, γυμναστική και αφιερώνοντας λίγο χρόνο στον εαυτό μου πριν πάω στο γραφείο. Επειδή η δουλειά μου είναι πολύ απρόβλεπτη το να έχω μια σταθερή πρωινή ρουτίνα είναι αυτό που χρειάζομαι για να είμαι συγκεντρωμένη».

Πρωινή Ρουτίνα: 5 Λεπτά Αρκούν για να Έρθετε Ένα Βήμα πιο Κοντά στην Επιτυχία

Πηγαίνει στο γραφείο γύρω στις 9:30 «Κάθε μέρα είναι διαφορετική και εξαρτάται τι θα κάνω από τα meeting που έχω αλλά γενικά είμαι στο γραφείο γύρω στις 9:30».

Η συμβουλή της «Να είστε ρεαλιστές σχετικά με το τι μπορείτε να ολοκληρώσετε μέχρι το απόγευμα. Προσωπικά δεν κοιτάω καν τη λίστα με το τι έχω να κάνω στο πρώτο μισό της ημέρας. Αντιθέτως φτιάχνω μια μικρή λίστα που αφορά όλα όσα πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν και συγκεντρώνομαι σε αυτά. Μόλις αυτά ολοκληρωθούν περνάω στα άλλα».

επιτυχημένες γυναίκες

Κάνετε κάθε πρωί μια μικρή λίστα με όλα όσα έχετε να κάνετε νωρίς το πρωί.

Aisha Evans, Chief Strategy Officer, της Intel

Ξυπνάει κάθε πρωί στις 6:30 «Συνήθως ξυπνάω στις 6:30 κάθε πρωί».

Πηγαίνει στο γραφείο κατά τις 7:00-8:00 «Συνήθως είμαι στο γραφείο στις 7:00 τις Δευτέρες για να ξεκινήσω δυνατά την εβδομάδα. Τις υπόλοιπες μέρες είμαι εκεί στις 8:00».

Η συμβουλή της  «Να θυμάστε τι είναι αυτό που σας αρέσει στη δουλειά σας, τι σας συναρπάζει. Το να μην ξεχνάτε για ποιο λόγο πηγαίνετε στο γραφείο κάθε μέρα είναι ένας υπέροχος τρόπος για να ξεκινάτε την ημέρα σας με όμορφη διάθεση».

επιτυχημένες γυναίκες

Κάντε διαλογισμό νωρίς το πρωί.

Αυτά Είναι τα 6 Σημάδια ότι θα Πετύχετε στη Ζωή σας

Rosette Pambakian, Head of Brand, του Tinder

Ξυπνάει κάθε πρωί στις 6:00 «Πολλοί συνεργάτες βρίσκονται είτε στο Λονδίνο είτε στην Ανατολική Ακτή πράγμα που σημαίνει πως είναι σημαντικό να υπολογίζω τη διαφορά της ώρας».

Πηγαίνει στο γραφείο κατά τις 9:00 «Συνήθως απαντάω σε email πρωί-πρωί με το που ξυπνάω και κάνω τα πρώτα μου τηλέφωνα πριν καν πάω στο γραφείο κατά τις 9:00».

Η συμβουλή της «Φροντίστε να ξεκινήσετε την ημέρα σας αφιερώνοντας τα πρώτα 30 λεπτά στον εαυτό σας. Αυτό θα σας δώσει χρόνο να χαλαρώσετε πριν μπείτε στις έννοιες της δουλειάς».

επιτυχημένες γυναίκες

Πηγαίντε για γυμναστική με κάποια φίλη σας.

Τα Ζώδια και ο Πλούτος: Ποια Ζώδια Ευνοούνται από τους Πλανήτες για να Γίνουν Πλούσια

Liz Plosser, Editor in Chief, Women’s Health

Ξυπνάει κάθε πρωί στις 5:17 «Αν έχω σκοπό να γυμναστώ, που συνήθως γυμνάζομαι, το ξυπνητήρι μου θα χτυπήσει στις 5:17. Βγαίνω έξω, συναντάω μια φίλη μου και τρέχουμε ή πηγαίνουμε στο γυμναστήριο κατά τις 6:00. Ο στόχος είναι να είμαι πίσω στο σπίτι στις 7:00 έτσι ώστε να ετοιμάσω τα 7χρονα δίδυμά μου και τον 3χρονο γιο μου για το σχολείο».

Πηγαίνει στο γραφείο κατά τις 9:30 «Έχω πολλή έμπνευση το πρωί και μου αρέσει που ξυπνάω τόσο πρωί. Πριν πάω στο γραφείο μπορεί να κλείσω και κάποιο εξωτερικό meeting για να ξεκινήσω ακόμα πιο όμορφα την ημέρα μου».

Η συμβουλή της «Αφιερώνετε λίγο χρόνο παραπάνω για να απαντάτε μέσα στην ημέρα σε μερικά email. Είναι πολύ σημαντικό και θα σας αφαιρέσει μεγάλο μέρος του άγχους σας».

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα Χρώματα του Φενγκ Σούι για Ένα Χαρούμενο Σπίτι

.

Δείτε τι λέει το φενγκ σούι για κάθε χρώμα και δημιουργήστε το πιο χαρούμενο σπίτι.

Αυτά Είναι τα 6 Σημάδια ότι θα Πετύχετε στη Ζωή σας

.

Να τι πρέπει να κάνετε για να πετύχετε στη ζωή σας.

Να τι Κάνουν οι πιο Πετυχημένοι Άνθρωποι στον Κόσμο Μετά τη Δουλειά

.

Δείτε τι κάνουν οι πετυχημένοι άνθρωποι αμέσως μετά τη δουλειά και εμπνευστείτε για να γίνετε ακόμα καλύτεροι.

3 Tips για να Φτιάξετε ένα Μικρό και Χαρούμενο Home Office

.

Αυτά τα tips θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε ένα δημιουργικό home office.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

5+1 Πράγματα που Προσέχουν οι Επισκέπτες όταν Έρχονται στο Σπίτι σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

ντουλάπες
10 Tips που θα σας Βοηθήσουν να Βάλετε τις Ντουλάπες σας σε Τάξη