Μόνο Αυτά τα 3 Βήματα Πρέπει να Ξέρετε για τη Σωστή Αποθήκευση των Καλοκαιρινών σας!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Μόνο Αυτά τα 3 Βήματα Πρέπει να Ξέρετε για τη Σωστή Αποθήκευση των Καλοκαιρινών σας!

Το μάζεμα των καλοκαιρινών ρούχων είναι μια διαδικασία που όλοι βαριόμαστε αλλά είναι απαραίτητη. Δείτε πώς θα το κάνετε… παιχνιδάκι.

Για να φυλάσσετε τα ρούχα σας σωστά μέχρι την επόμενη άνοιξη που θα τα φορέσετε και πάλι πρέπει να ακολουθήσετε κάποιους βασικούς κανόνες.

Εμείς σας δίνουμε τα 3 βασικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Ξεκινήστε απλά πλένοντας τα ρούχα σας Πλύντε ό,τι έχετε φορέσει έτσι ώστε να το βρείτε καθαρό το επόμενο καλοκαίρι. Κάντε ρολό τα παντελόνια σας και διπλώστε προσεκτικά τις μπλούζες σας. Κρατήστε έξω ρούχα (κάποια φανελάκια ή -shirt) τα οποία φοριούνται όλο το χρόνο. Επίσης μην ξεχάσετε να καθαρίσετε σχολαστικά ντουλάπια και συρτάρια έτσι ώστε να είναι καθαρά για τα χειμωνιάτικα ρούχα σας.

Χειμερινά Ρούχα: Λάθη και Σωστά Κατά την Αποθήκευσή τους!

αποθήκευση των καλοκαιρινών

Αποθηκεύετε τα ρούχα σας σε κουτιά.

Το δεύτερο βήμα έχει να κάνει με την σωστή αποθήκευση Για να αποθηκεύσετε τα ρούχα σας βάλτε τα σε κουτιά αποθήκευσης και όχι σε πλαστικές σακούλες. Υπάρχουν ειδικές σακούλες που αφαιρούν και όλο τον αέρα από το εσωτερικό τους και έτσι τα ρούχα φυλάσσονται αεροστεγώς. Τα πουκάμισα και τα φορέματα πρέπει να μπουν σε κρεμάστρες και να φυλαχθούν σε ειδικές σακούλες ρούχων μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

αποθήκευση των καλοκαιρινών

Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα ρούχα σας και σε βαλίτσες.

Αυτή Είναι η Νέα Εναλλακτική Τάση για Αποθήκευση στην Κουζίνα

Κρατήστε μακριά τον σκόρο Για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα με σκόρους απλά βάλτε μέσα σε κάθε κουτί ή σακούλα αποθήκευσης λίγη λεβάντα ή λίγο πράσινο σαπούνι που βοηθούν να μείνει ο σκόρος μακριά. Φτιάξτε μόνοι σας φακελάκια με λεβάντα, κανέλα, γαρύφαλλο και όποιο άλλο αρωματικό σας αρέσει. Φροντίστε ο χώρος που θα φυλάξετε τα ρούχα σας να μην έχει υγρασία ή πάρα πολλή ζέστη.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεν Έχετε Ντουλάπες στο Διαμέρισμα; Σας Έχουμε τη Λύση!

.

Αφού το εξερευνήσετε και έχετε πάρει την απόφαση πως θα μετακομίσετε εκεί συνειδητοποιείτε πως έχει ένα μικρό προβληματάκι…δεν έχει ντουλάπες!

H Απόλυτη Τάση: Αποθηκεύστε τα Ρούχα σας Εκτός Ντουλάπας

.

Κομψοί και λειτουργικοί τρόποι για να αποθηκεύσετε τα ρούχα σας όταν δεν υπάρχει ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

6 Πράγματα που Προσέχει Κάποιος με το που Μπει στο Σπιτικό σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Φάτε το Πρωινό σας σαν μια Γνήσια Γαλλίδα