Κάψτε Θερμίδες Χωρίς να Κάνετε Τίποτα! Δείτε πώς…

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Κάψτε Θερμίδες Χωρίς να Κάνετε Τίποτα! Δείτε πώς…

Κι όμως υπάρχουν κάποιες «δραστηριότητες» οι οποίες μπορούν να σας απαλλάξουν από αρκετές θερμίδες χωρίς να χρειαστεί να κάνετε δίαιτα ή να γυμναστείτε. 

Επειδή δεν είναι όλες οι μέρες ιδανικές για γυμναστική και επειδή δεν θέλετε -ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι- να κάνετε δίαιτα και να καταπιεστείτε, δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να κάψετε θερμίδες απλά απολαμβάνοντας τη ζωή. 

Δίαιτα DASH: Για Ακόμα μια Χρονιά η Νο1 Δίαιτα Παγκοσμίως

Πράσινο τσάι Σίγουρα θα έχετε ακούσει και θα έχετε διαβάσει πως το πράσινο τσάι βοηθάει στην απώλεια βάρους. Πίνοντας, λοιπόν, κάθε μέρα αρκετό (3-8 ποτήρια την ημέρα) πράσινο τσάι θα βοηθήσετε τον οργανισμό σας να κάψει λίπος. Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στην Ταϊλάνδη παρατηρήθηκε πως οι συμμετέχοντες που έπιναν πράσινο τσάι έχαναν 180 θερμίδες περισσότερες από εκείνους που δεν έπιναν. Οι ιδιότητες αυτές του τσαγιού οφείλονται στις πολυφαινόλες που περιέχει το πράσινο τσάι οι οποίες βοηθούν στην καύση του λίπους. 

θερμίδες

Το πράσινο τσάι βοηθάει πολύ στο κάψιμο του λίπους.

Αφρόλουτρο Ποιος να σας το έλεγε πως κάνοντας ένα ζεστό αφρόλουτρο θα μπορέσετε να κάψετε αρκετές θερμίδες απλά περνώντας καλά και χαλαρώνοντας. Μια πρόσφατη έρευνα -όπως σας έχουμε γράψει ξανά- του Πανεπιστημίου του Loughborough έδειξε πως είτε κάνετε μια βόλτα με τα πόδια για 30 λεπτά είτε κάνετε ένα ζεστό μπάνιο θα κάψετε περίπου 140 θερμίδες. Αφήστε, λοιπόν, το περπάτημα στην άκρη -ειδικά τις μέρες που είστε κουρασμένοι- και ρίξτε το στα ζεστά αφρόλουτρα. 

θερμίδες

Κάνοντας ένα ζεστό μπάνιο θα κάψετε 140 θερμίδες.

Η Καλύτερη Δίαιτα για Χάσιμο Βάρους σύμφωνα με Έρευνα του Harvard!

Νευρικές κινήσεις Σας το έχουμε πει ξανά, οι άνθρωποι που είναι νευρικοί χάνουν περισσότερες θερμίδες από τους πιο ήρεμους ανθρώπους. Έρευνες έχουν δείξει πως όντως οι άνθρωποι που κουνάνε νευρικά τα πόδια τους, που χτυπάνε τα δάχτυλά τους στο τραπέζι ή κάνουν το γόνατό τους να τρέμει επίτηδες από νευρικότητα, χάνουν πολύ περισσότερες θερμίδες από εκείνους που βρίσκονται μονίμως σε ηρεμία. Όσο πιο νευρικοί είστε, λοιπόν, τόσο πιο πολλές θερμίδες μπορείτε να κάψετε.

Αυτή Είναι η Ευκολότερη Δίαιτα που Υπάρχει

Καθάρισμα Μπορεί το καθάρισμα του σπιτιού να είναι μια δραστηριότητα που δεν σας διασκεδάζει καθόλου αλλά είναι κάτι που δεν μπορείτε να αποφύγετε. Επειδή, λοιπόν, θα έρθει η στιγμή που θα τις κάνετε τις δουλειές σας μάθετε ότι θα κάψετε αρκετές θερμίδες κάνοντάς τις. Κάντε τις με πάθος και κάψτε ακόμα περισσότερες θερμίδες. Τουλάχιστον, αφού κάνετε που κάνετε κάτι που δεν σας ευχαριστεί, να καίτε θερμίδες κάνοντάς το.

θερμίδες

Κάψτε θερμίδες καθαρίζοντας το σπίτι σας.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι 5 Αλλαγές στη Ζωή σας που θα σας Βοηθήσουν να Χάσετε Πανεύκολα Βάρος!

.

Το μέτρημα των θερμίδων δεν βοηθάει σε τίποτα! Δείτε τι πρέπει να κάνετε.

Χάστε 6 Κιλά σε 7 Ημέρες Τρώγοντας Αυτό! 

.

Αυτή είναι η τέλεια δίαιτα για πριν τα Χριστούγεννα.

Τι Φταίει όταν Δεν Χάνετε Λίπος από την Κοιλιά

.

Έτσι θα εξαφανίσετε το λίπος από την κοιλιά.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε τις 7 Τροφές που δεν Πρέπει να Ξαναζεστάνετε Ποτέ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τρώτε Μόνο Αυτό και θα Εξαφανίσετε την Κυτταρίτιδα!