Κάντε Οικονομία στην Κουζίνα Χρησιμοποιώντας Μόνο Αυτό το Αντικείμενο

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +, ΣΠΙΤΙΚΑ & ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Κάντε Οικονομία στην Κουζίνα Χρησιμοποιώντας Μόνο Αυτό το Αντικείμενο

Τα καθημερινά έξοδα σε ένα νοικοκυριό είναι πάρα πολλά. Όταν, λοιπόν, μπορούμε να βρούμε τρόπους για να τα μειώσουμε «πετάμε» από τη χαρά μας. Σας έχουμε, λοιπόν, πολύ ευχάριστα νέα σήμερα, γιατί βρήκαμε το αντικείμενο που θα βοηθήσει να κάνετε οικονομία στην κουζίνα.

Μόνο με ένα σφουγγαράκι μπορείτε να μειώσετε αρκετά το budget των εξόδων της κουζίνας, γιατί το συγκεκριμένο σφουγγαράκι έχει 4 βασικά πλεονεκτήματα.

1. Είναι αντιβακτηριδιακό Αυτό σημαίνει πως αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηριδίων στον σπόγγο. Έτσι θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε το σφουγγαράκι σας για περισσότερο καιρό χωρίς να φοβάστε πως από την πολλή χρήση θα φθαρεί και θα χρειάζεται γρήγορα πέταμα. Επιπλέον, το συγκεκριμένο σφουγγαράκι προστατεύει από μεταφορά βακτηριδίων και μικροβίων κάτι που είναι πολύ σημαντικό μέσα στην κουζίνα.

Tip Για τους τοίχους της κουζίνας χρησιμοποιήστε το σφουγγαράκι της SANITAS σε συνδυασμό με μαγειρική σόδα. Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Αυστραλία, η μαγειρική σόδα είναι (και επιστημονικά πλέον) το καλύτερο καθαριστικό μόνη της ή σε συνδυασμό και με άλλα καθαριστικά προϊόντα. Μάλιστα, το 1986, οι τοίχοι εσωτερικά του Αγάλματος της Ελευθερίας καθαρίστηκαν αποκλειστικά και μόνο με μαγειρική σόδα!

Με το σωστό σφουγγάρι οι δουλειές του σπιτιού γίνονται παιχνιδάκι.

2. Είναι υπερ-απορροφητικό Πόσο πρακτικό είναι για την κουζίνα ένα σφουγγαράκι που είναι πολύ απορροφητικό! Φανταστείτε το! Καθαριότητα σε λιγότερο χρόνο και περισσότερος ελεύθερος χρόνος για εσάς!

Tip Για τους πάγκους της κουζίνας χρησιμοποιήστε το αντιβακτηριδιακό σφουγγαράκι της SANITAS σε συνδυασμό με ξίδι και μαγειρικό αλάτι. Βουτήξτε το σφουγγαράκι σε ένα μπολ με ξίδι και ρίξτε από πάνω λίγο αλάτι. Τρίψτε τους πάγκους και μέσα σε λίγα λεπτά θα λάμψουν φυσικά. Προσοχή! Για μαρμάρινες επιφάνειες χρησιμοποιήστε υγρό πιάτων και ζεστό νερό.

3. Είναι μεγάλης αντοχής Η SANITAS έχει δημιουργήσει ένα αντιβακτηριδιακό σφουγγαράκι που είναι μεγάλης αντοχής και σας βοηθάει να καθαρίζετε την κουζίνα σας ξανά και ξανά χωρίς να χρειάζεται να καταναλώνετε ούτε πολύ νερό αλλά ούτε πολύ απορρυπαντικό. Περισσότερη οικονομία, λοιπόν, με ένα σφουγγαράκι που καθαρίζει τα πάντα, πιο γρήγορα, πιο οικονομικά και για περισσότερο χρονικό διάστημα.

Πεντακάθαρη κουζίνα μόνο με το μαγικό σφουγγαράκι της SANITAS.

Tip Για τις κεραμικές εστίες και το γκριλ χρησιμοποιήστε 1/4 φλ. αφρώδη αμμωνία ανακατεμένη σε 1 λίτρο νερού.

4. Βοηθάει στη δημιουργία περισσότερου αφρού Καθαρίστε την κουζίνα σας βάζοντας ελάχιστη ποσότητα απορρυπαντικού (οικονομία και στο απορρυπαντικό) πάνω στο σφουγγαράκι της SANITAS, καθώς αυτό έχει την ικανότητα να δημιουργεί περισσότερο αφρό χάρη στη μοναδική σύνθεσή του.

Στη SANITAS θα βρείτε το αντιβακτηριδιακό σφουγγαράκι που προσφέρει μεγαλύτερη υγιεινή στην κουζίνα και κάνει το καθάρισμα παιχνιδάκι, εξοικονομώντας και χρήματα για το νοικοκυριό σας.

Ανακαλύψτε πολύτιμα tips για την καθημερινότητα στο σπίτι, πολλούς διαγωνισμούς & υπέροχα δώρα στη σελίδα SANITAS στο Facebook!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

5 Tips για τα 5 πιο Σημαντικά Σκεύη της Κουζίνας

.

Κάντε τα λαμπίκο χρησιμοποιώντας τα σωστά εργαλεία και tips.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

10 Πανέξυπνες και Πρακτικές Λύσεις για τα Φαγητά σας που Ποτέ δεν Είχατε Σκεφτεί!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δεν Πάει ο Νους σας Ποιο Είναι το Καλύτερο Φάρμακο για τον Βήχα