Η Πρωινή Συνήθεια των 30 Δευτερολέπτων που Έχει Κάθε Πετυχημένη Γυναίκα

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Η Πρωινή Συνήθεια των 30 Δευτερολέπτων που Έχει Κάθε Πετυχημένη Γυναίκα

Ξεχάστε τον διαλογισμό και το τζόκινγκ – οι περισσότερες επιτυχημένες γυναίκες έχουν υιοθετήσει μια πολύ πιο απλή πρωινή συνήθεια. Ανάμεσα σε αυτές τις γυναίκες βρίσκονται οι Ariana Huffington και Kat Cole. Την πρώτη θα την γνωρίζετε από το Huffington Post και την μεγάλη επίδραση που έχει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η δεύτερη είναι από τις πιο επιτυχημένες Αμερικανίδες business women.

7 Τρόποι για να Φτιάξετε την Ψυχολογία σας Κάθε Πρωί (τα Αποτελέσματα θα Είναι Θεαματικά)

Και οι δυο τους λοιπόν ξεκινούν τη μέρα του με την εξής απλή συνήθεια: Πίνουν ένα αναζωογονητικό ποτήρι νερό (με ή χωρίς λεμόνι)!

Η Arianna Huffington πίνει κάθε πρωί ένα ποτήρι νερό.

Γιατί νερό και όχι καφέ; Σύμφωνα με την Rania Batayneh, ειδική διατροφολόγο, ένα ποτήρι νερό μόλις έχετε ξυπνήσει, καταπολεμά την αφυδάτωση που έχει υποστεί το σώμα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πως ο καφές δεν έχει την ίδια επίδραση. Επιπλέον, το νερό σας ξυπνάει στην πραγματικότητα πολύ περισσότερο απ ‘όσο νομίζετε!

Αυτές Είναι οι 5 Τροφές που Πρέπει να Αποφεύγετε αν Έχετε Άγχος

Μια από τις πιο συχνές αιτίες υπνηλίας ή έλλειψης ενέργειας είναι η αφυδάτωση. Το νερό βοηθάει στην εξισορρόπηση του σώματος, αλλά και στην λειτουργία του εγκεφάλου. Είναι επίσης στενά συνδεδεμένο με την εξομάλυνση της διάθεσης. Πιο συγκεκριμένα, το παγωμένο νερό προκαλεί ένα «σοκ» στον οργανισμό και βελτιώνει την εγρήγορση και τα επίπεδα ενέργειας.

Το παγωμένο νερό προκαλεί ένα «σοκ» στον οργανισμό και βελτιώνει την εγρήγορση και τα επίπεδα ενέργειας.

Κι όμως, Αυτή η Κακή Συνήθεια στη Δουλειά Μπορεί να σας Κάνει να Ζήσετε Περισσότερο

Αν δεν έχετε πειστεί ακόμα, η Rania Batayneh αναφέρει επίσης πως το νερό δίνει ώθηση στον μεταβολισμό σας όταν το πίνετε μόλις ξυπνήσετε. Ως απαραίτητος καταλύτης του μεταβολισμού, το νερό μεταφέρει υδατάνθρακες πλούσιους σε θρεπτικά συστατικά και τις πρωτεΐνες που καταναλώνετε, σε όλο το σώμα.

Και για να πειστείτε ακόμα περισσότερο, σκεφτείτε το εξής: Όταν δεν είστε επαρκώς ενυδατωμένες, το σώμα μπορεί να μπερδευτεί και να περάσει τη δίψα για… πείνα. Κάτι που φυσικά θα σας κάνει να τρώτε περισσότερο!

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η νέα Τάση στα Μαλλιά Λέγεται Shug και τη Βλέπουμε Ήδη Παντού!

.

Αυτή είναι η τάση που θα επικρατήσει φέτος στο styling των μαλλιών!

Νέα Έρευνα Αποκαλύπτει Πόσο Βλαβερά Είναι τα Πλαστικά Μπουκάλια Νερού!

.

Κατοικούν σε αυτά άπειρα αόρατα για το ανθρώπινο μάτι μικρόβια!

Εντάξει, Όλοι τα Ίδια Κάνουμε Μετά τη Δουλειά!

.

Υπάρχει μια ιεροτελεστία που όλοι ακολουθούμε όταν επιστρέφουμε σπίτι μετά τη δουλειά.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Σύμβουλος Γάμου: Για Αυτούς τους 5 Λόγους Χωρίζουν Σήμερα τα Παντρεμένα Ζευγάρια

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

7 Σκληρές Αλήθειες για τον Άγιο Βαλεντίνο