Η Μοναδική Τροφή που Πρέπει να Σταματήσετε να Τρώτε το 2019!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Η Μοναδική Τροφή που Πρέπει να Σταματήσετε να Τρώτε το 2019!

Οι διατροφολόγοι μίλησαν και μας είπαν ποια είναι η τροφή που πρέπει οπωσδήποτε να σταματήσουμε να τρώμε μέσα στη νέα χρονιά.

Αν έχετε βάλει ως στόχο να υιοθετήσετε μια πιο υγιεινή διατροφή μέσα στο 2019 τότε πρέπει να ξεκινήσετε βγάζοντας από την καθημερινότητά σας αυτό… δηλαδή τη ζάχαρη.

Είναι μια από τις τροφές που δημιουργούν εθισμό και όσο πιο πολύ τρώτε από αυτήν τόσο περισσότερο θέλετε να συνεχίσετε να τρώτε. Δεν σας προσφέρει απολύτως τίποτα και τρέφει και τα καρκινικά κύτταρα σε περίπτωση που έχετε κάποια προδιάθεση.

Πέρα, όμως, από τη ζάχαρη δείτε τι άλλο πρέπει να προσέξετε τη νέα χρονιά διατροφικά.

Η Διατροφή 16:8 που Πρέπει Οπωσδήποτε να Δοκιμάσετε

Μειώστε το αλάτι Αρχίστε να βάζετε λιγότερο αλάτι στα φαγητά σας και ξεκινήστε να κάνετε μια πιο σωστή επιλογή τυποποιημένων τροφίμων από τα ράφια του σούπερ μάρκετ.

τροφή

Μειώστε το αλάτι από την καθημερινότητά σας.

Μην κάνετε αυστηρές δίαιτες Οι δίαιτες που σας κάνουν να λιμοκτονείτε και σας εξαντλούν μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία σας. Μάθετε να τρώτε τα πάντα με μέτρο και δεν πρόκειται να παχύνετε ποτέ. Ακόμα πιο σημαντικό είναι να μάθετε στα παιδιά σας να τρώνε με αυτόν τον τρόπο για να μην ταλαιπωρούνται ως ενήλικες.

Αποφεύγετε το επεξεργασμένο κρέας Τα λουκάνικα, το μπέικον, το ζαμπόν και οτιδήποτε επεξεργασμένο καλό είναι να μην υπάρχει στο καθημερινό σας διατροφολόγιο. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας αυτού του είδους τα κρέατα μπορεί να προκαλέσουν μακροπρόθεσμα καρκίνο.

τροφή

Μειώστε το επεξεργασμένο κρέας.

Αν Είναι να Κάνετε μια Αλλαγή στη Διατροφή σας τότε Πρέπει να Είναι Αυτή!

Άλλα λάδια πέρα από το ελαιόλαδο Επειδή ακούγονται πολλά κατα καιρούς για τα λάδια -λάδι καρύδας, ηλιέλαιο, σογιέλαιο, ελαιόλαδο, λάδι από αβοκάντο κλπ- είναι λογικό να μπερδευόμαστε. Για να είμαστε ξεκάθαροι, λοιπόν, το λάδι που προτείνουν όλοι οι διατροφολόγοι στον κόσμο είναι το ελαιόλαδο και μάλιστα το συστήνουν για όλες τις χρήσεις.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι 7 Τροφές που Κάθε Καρδιολόγος Θέλει να Αρχίσετε να Τρώτε!

.

Αυτές τις τροφές πρέπει να βάλετε στη διατροφή σας τώρα!

Οι 3 πιο Πετυχημένες Συνταγές για Τοστ Παγκοσμίως!

.

Αυτές είναι οι 3 πιο δημοφιλείς συνταγές για τοστ.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

πόντους
Χάστε Πόντους από τη Μέση σας Χωρίς Δίαιτα!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Μακαρόνια με Λαχταριστή Σάλτσα Τυριών