Η Δίαιτα των 5 Ημερών που Έχει Γίνει Διάσημη

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Η Δίαιτα των 5 Ημερών που Έχει Γίνει Διάσημη

To περιοδικό Journal of Cell Metabolism δημοσίευσε μια επαναστατική δίαιτα που όπως ισχυρίζεται μπορεί να βελτιώσει σημαντικά θέματα υγείας και να σας προστατέψει από ένα σωρό παθήσεις.

Πρόκειται για τη δίαιτα των 5 ημερών που ισχυρίζεται πως αν μειώνετε τις θερμίδες σας κατά 34-54% για 5 μέρες τον μήνα σύντομα θα δείτε μεγάλη διαφορά στο βάρος σας αλλά και στην υγεία σας.

Χάστε 7 Κιλά σε Μία Εβδομάδα με την GM Δίαιτα! 

Οι επιστήμονες εφάρμοσαν τη δίαιτα σε 19 εθελοντές οι οποίοι κατανάλωσαν μόνο 725-1090 θερμίδες την ημέρα για 5 μέρες τον μήνα και τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά.

Η δίαιτα των 5 ημερών μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την υγεία σας.

Μετά από 3 μήνες οι εθελοντές είχαν καλύτερη υγεία, λιγότερο λίπος, χαμηλότερα επίπεδα σακχάρου και ινσουλίνης στο αίμα, αλλά και μειωμένα επίπεδα της ορμόνης IGF-I που οι επιστήμονες έχουν συνδέσει με τον καρκίνο και τη γήρανση.

Δίαιτα DASH: Για Ακόμα μια Χρονιά η Νο1 Δίαιτα Παγκοσμίως

Οι ερευνητές αναφέρουν πως η συγκεκριμένη δίαιτα μιμείται τη διατροφή που κάνουμε σε περιόδους νηστείας και τονίζουν πως αν την υιοθετήσετε θα δείτε μεγάλη βελτίωση σε σημαντικά θέματα υγείας που ίσως αντιμετωπίζετε. Ωστόσο αναφέρουν πως πριν μπείτε στη διαδικασία να την κάνετε καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας, ειδικά αν αντιμετωπίζετε κάποια θέματα υγείας.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα Έρευνα: Αυτό το Πράγμα στην Κουζίνα σας Παχαίνει!

.

Δείτε τι είναι αυτό που έχετε στην κουζίνα σας και σας παχαίνει!

Αυτές Είναι οι 5 Ατασθαλίες που Μπορείτε να Κάνετε στη Δίαιτά σας

.

Σοκολάτα; Ναι! Ζυμαρικά; Σίγουρα! Αυτές και άλλες 3 απαγορευμένες τροφές μπορούν να κάνουν τη δίαιτα σας πραγματικά πιο αποτελεσματική.

Θέλετε να Ζήσετε Μέχρι τα 100; Αυτή τη Δίαιτα Πρέπει να Ακολουθήσετε! 

.

Να ποια είναι η δίαιτα που πρέπει να ακολουθείτε για να ζήσετε πολλά χρόνια.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

γραφείο
Φέρτε τη Δροσιά στο Γραφείο σας με τους πιο Έξυπνους Τρόπους

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

υγιεινό lifestyle
12 Απλά Βήματα για έναν πιο Υγιεινό Τρόπο Ζωής!