Η Δίαιτα του Αυγού: Η Νέα Μόδα στη Διατροφή Είναι Αυτή!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Η Δίαιτα του Αυγού: Η Νέα Μόδα στη Διατροφή Είναι Αυτή!

Είναι μια από τις πιο υγιεινές τροφές που μπορούμε να τρώμε άφοβα ακόμα και καθημερινά. Τι ακριβώς είναι, όμως, η δίαιτα του αυγού και ποια είναι τα αποτελέσματα που μας υπόσχεται;

Πριν σας πούμε τι ακριβώς πρέπει να τρώτε, ας ξεκινήσουμε από όλες εκείνες τις τροφές που δεν επιτρέπεται να τρώτε όσο κάνετε τη δίαιτα του αυγού.

Οι πατάτες, το ρύζι, τα ζυμαρικά και το ψωμί και γενικότερα οι αμυλούχοι υδατάνθρακες αποκλείονται από τη διατροφή σας. Το ίδιο ισχύει με τα γλυκά.

Φυσικά το νερό επιτρέπεται όπως και οποιοδήποτε άλλο ρόφημα που δεν έχει καθόλου θερμίδες.

δίαιτα του αυγού

Φάτε το αυγό σας όπως εσείς θέλετε.

Η κλασική δίαιτα του αυγού γίνεται με τον εξής τρόπο:

Εκτός από τα αυγά επιτρέπονται και άλλες πρωτεϊνες όπως είναι το άπαχο κόκκινο κρέας καθώς και το άπαχο κοτόπουλο και η γαλοπούλα.

Δίαιτα DASH: Αυτή Είναι η Νο1 Δίαιτα Παγκοσμίως

Επίσης επιτρέπονται και τα λαχανικά που έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες όπως είναι το μπρόκολο, το σπανάκι και το καλαμπόκι (μην υπερβάλετε με το καλαμπόκι μιας και είναι το λαχανικό που σύμφωνα με έρευνα του Harvard έχει τις περισσότερες θερμίδες).

Επιπλέον, σε ό,τι αφορά τα φρούτα μπορείτε να τρώτε 1-2 μερίδες την ημέρα ενώ αποκλείονται από τη διατροφή σας τα ζυμαρικά, το ψωμί και το ρύζι.

δίαιτα του αυγού

Το αυγό είναι από τις πιο εύκολες τροφές.

Πιο συγκεκριμένα η διατροφή σας μπορεί να είναι κάπως έτσι: Για πρωινό φάτε δύο αυγά και μερικά λαχανικά της επιλογής σας.

Το μεσημέρι φάτε άπαχη πρωτεϊνη (κοτόπουλο, γαλοπούλα ή και ψάρι) και μια πράσινη σαλάτα.

Το βράδυ φάτε αυγά ή άπαχο κρέας πάλι και λαχανικά.

Πώς να Χάσετε Βάρος με τη Δίαιτα 5:2!

Έχει, όμως, αποτέλεσμα μια τέτοια δίαιτα; Φυσικά και έχει αποτέλεσμα μιας και κάνοντάς την καταναλώνετε πολύ λιγότερες θερμίδες στην καθμερινότητά σας. Δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε, όμως, ότι δεν θα πάρετε ξανά τα κιλά που χάσατε.

Κάντε, λοιπόν, την συγκεκριμένη δίαιτα για ένα μικρό χρονικό διάστημα και αν θέλετε να χάσετε 1-2 κιλά για κάποια εμφάνισή σας και όχι αν θέλετε να χάσετε πολλά κιλά.

Για να χάσετε πολλά κιλά προτιμήστε να κάνετε κάποιες ριζικές αλλαγές στη ζωή σας. Περιορίστε τις επεξεργασμένες τροφές και τη ζάχαρη και αρχίστε να καταναλώνετε περισσότερο φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χάστε 6 Κιλά σε 7 Ημέρες Τρώγοντας Αυτό! 

.

Αυτή είναι η τέλεια δίαιτα για πριν τα Χριστούγεννα.

Δίαιτα DASH: Αυτή Είναι η Νο1 Δίαιτα Παγκοσμίως

.

Γνωρίστε την καλύτερη δίαιτα για την υγεία σας που μπορείτε να κάνετε για πολλά χρόνια.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε πώς θα Φτιάξετε το Διάσημο Γαλακτομπούρεκο του Άκη Πετρετζίκη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

τουαλέτα
Επιχείρηση «Καθαρή Τουαλέτα»: Πώς να Κάνετε τη Σωστή Επιλογή Εκτός Σπιτιού!