Η «Δίαιτα της Σταχτοπούτας» είναι Όλα Όσα ΔΕΝ Πρέπει να Κάνετε για τον Οργανισμό σας

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Η «Δίαιτα της Σταχτοπούτας» είναι Όλα Όσα ΔΕΝ Πρέπει να Κάνετε για τον Οργανισμό σας

Πώς θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε πως το ιδανικό κορμί είναι αυτό που έχει η Σταχτοπούτα του παραμυθιού; Αν σκέφτεστε ότι είναι τουλάχιστον ανυπόστατο σαν σκέψη έχετε απόλυτο δίκιο. 

Κι όμως, ένα νέο trend που έχει ξεκινήσει από την Ιαπωνία και έχει εξαπλωθεί μέσω twitter παντού, λέει αυτό ακριβώς. Στην ουσία ενθαρρύνει τις γυναίκες να φτάσουν στα κιλά της Σταχτοπούτας για να δείχνουν όμορφες και καλλίγραμμες όπως εκείνη.

Σίγουρα μια διατροφή με πολλές στερήσεις δεν είναι καθόλου υγιεινή. Αντιθέτως είναι πάρα πολύ επικίνδυνη και από τότε που έκανε την εμφάνισή της παντού στο internet έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

δίαιτα

Μην κάνετε ποτέ τη δίαιτα της Σταχτοπούτας.

Να τι Κάνουν οι Ιάπωνες για να Εξαφανίσουν το Λίπος από την Κοιλιά Χωρίς Διατροφή και Άσκηση!

Για να υπολογίσετε τα κιλά που πρέπει να έχετε, πρέπει να πάρετε το ύψος σας σε μέτρα, να βρείτε το τεράγωνό του και έπειτα να το πολλαπλασιάσετε με το 18.

Αν, δηλαδή, για παράδειγμα έχετε ύψος 1.60 θα πρέπει να κάνετε το εξής: (1,60 x 1,60) x 18. Αυτό που θα προκύψει είναι το βάρος που θα πρέπει να έχετε σύμφωνα με τη δίαιτα της Σταχτοπούτας.

Κάνοντας την πράξη θα διαπιστώσετε πως το βάρος που σας βγάζει είναι πάρα πολύ χαμηλό και αυτό είναι κάτι που έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις στο twitter.

Η διατροφολόγος Gina Keatly λέει σχετικά: «Δεν είναι δίαιτα αλλά ένας μη ρεαλιστικός στόχος για μέγεθος σώματος και βάρος που μπορούν να βλάψουν την υγεία σας. Το να είστε λιποβαρής, είναι τόσο κακό όσο και το αν είστε υπέρβαρος».

δίαιτα

Απλά βγάλτε από τη διατροφή σας τα γλυκά.

Αν Είναι να Κάνετε μια Αλλαγή στη Διατροφή σας τότε Πρέπει να Είναι Αυτή!

Όταν ο δείκτης μάζας σώματος είναι κάτω του 18, το μόνο που καταφέρνετε είναι να δημιουργείτε στρες στο καρδιαγγειακό σας σύστημα. Αυτό συμβαίνει γιατί το σώμα "σπάει" τους μύες για να τους χρησιμοποιήσει ως καύσιμο.

Επιπλέον η συγκεκριμένη διατροφή βλάπτει την ψυχική και συναισθηματική σας υγεία ενώ στέλνει και ένα πολύ κακό μήνυμα ότι το skinny είναι ό,τι καλύτερο.

Ο καλύτερος τρόπος για να χάσετε βάρος είναι να κάνετε μια ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και καλά λιπαρά. Βάλτε το νερό στην καθημερινότητά σας, ασκηθείτε και λίγο και σύντομα θα έχετε καταφέρει να φτάσετε στο ιδανικό για εσάς βάρος.

Βγάλτε από τη διατροφή σας τα γλυκά, της επεξεργασμένες τροφές και τα «κακά» λιπαρά και δεν θα καταλάβετε για πότε θα έχετε καταφέρει να χάσετε το βάρος που σας ταλαιπωρεί.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

4 Τροφές που σας Βοηθούν να Κάψετε το Λίπος από την Κοιλιά

.

Βάλτε αυτές τις τροφές στη διατροφή σας για να εξαφανίσετε το λίπος από την κοιλιά.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

κλασσικά βιβλία
35 Κλασσικά Βιβλία που Αξίζει να Διαβάσετε

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πόσο Επικίνδυνη είναι η Καφετιέρα για την Υγεία σας