Γίνετε Πρωινός Τύπος με Αυτούς τους Τρόπους

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Γίνετε Πρωινός Τύπος με Αυτούς τους Τρόπους

Έρευνες δείχνουν πως μόνο το 45% των ανθρώπων είναι αυτό που λέμε «πρωινοί τύποι». Όλοι οι υπόλοιποι σηκώνονται σέρνοντας το κουρασμένο τους κορμί από το κρεβάτι γύρω στις 7:30 το πρωί και νιώθουν σαν να τιμωρούνται για κάτι. Δείτε τα tips που σας προτείνουμε για να γίνετε πρωινός τύπος και να κάνετε το πρωινό ξύπνημα γεμάτο ενέργεια.

Κρατήστε ανοιχτές τις κουρτίνες Οι κουρτίνες ή οι περσίδες (αναλόγως τι έχετε) κρατούν το φως του ήλιου μακριά από το δωμάτιό σας πράγμα που δε σας βοηθάει καθόλου να ξυπνάτε εύκολα. Κρατήστε τις κουρτίνες σας ανεβασμένες όλο το βράδυ έτσι ώστε το πρωί να μπαίνει ο ήλιος στο δωμάτιό σας και να σας υπενθυμίζει πως είναι μέρα και πρέπει να σηκωθείτε. Επίσης, ο ήλιος είναι εξαιρετική πηγή βιταμίνης D. Γιατί να τον κρατάτε έξω από το δωμάτιό σας;

Μην κλείνετε τις κουρτίνες.

Επιβραβεύστε τον εαυτό σας Υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι θα του κάνετε ένα δωράκι αν σηκωθεί χωρίς να πατήσει το snooze στο ξυπνητήρι. Αν μάλιστα δεσμευτείτε να απολαύσετε κάτι που θέλετε πολύ, θα σηκωθείτε με μεγάλη ανυπομονησία για να το απολαύσετε. Ένα ζεστό ρόφημα σοκολάτας, μία νόστιμη ομελέτα, ένα καυτό μπάνιο, ή ένα δεκαπεντάλεπτο γιόγκα είναι μερικά από αυτά που μπορεί να σας σηκώσουν πιο εύκολα και χωρίς καθυστέρηση από το κρεβάτι.

Μετακινήστε το ξυπνητήρι σας Αν το ξυπνητήρι είναι πολύ κοντά στο κρεβάτι σας κατά πάσα πιθανότητα θα πατάτε συνεχώς το snooze με κίνδυνο να μείνετε στο κρεβάτι όλη μέρα. Βάλτε το ξυπνητήρι μακριά από το κρεβάτι σας έτσι ώστε να πρέπει να σηκωθείτε για να το κλείσετε.

Μετακινήστε το κρεβάτι σας Μην ακούτε τη φωνούλα μέσα σας που σας λέει να έχετε το κρεβάτι σας μακριά από το φως. Σας λέει ψέμματα για να κάνει πιο δύσκολο το πρωινό σας ξύπνημα. Ακούστε εμάς και βάλτε το όσο πιο κοντά στο φως γίνεται. Με αυτόν τον τρόπο είναι πολύ πιθανό να σας ξυπνήσει το πρωί το φως του ήλιου και όχι ο ενοχλητικός ήχος του ξυπνητηριού σας.

Μετακινήστε το κρεβάτι σας όσο πιο κοντά στο φως γίνεται.

Κλείστε τα πάντα Μην αφήνετε ούτε ένα φωτάκι αναμμένο. Μια ώρα πριν πέσετε για ύπνο χαμηλώστε την ένταση σε τηλεόραση και ραδιόφωνο έτσι ώστε να αρχίσετε να μπαίνετε σε mood ύπνου. Αυτή η κίνηση είναι πολύ σημαντικό για να μπορέσετε να κοιμηθείτε αμέσως. Έτσι θα μπορέσετε να ξυπνήσετε και πιο εύκολα το πρωί.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

7 Πράγματα που Κάνουν οι Πανευτυχείς και Υγιείς Άνθρωποι Κάθε Μέρα! 

.

Αυτά κάνουν οι πιο ευτυχισμένοι και υγιείς άνθρωποι κάθε μέρα!

Τέλεια Μέρα, Κάθε Μέρα: Μπείτε Ξανά σε Πρόγραμμα με αυτό το Ημερήσιο Πλάνο!

.

Ακολουθήστε το πλάνο που σας προτείνουμε για να μπείτε εύκολα και γρήγορα σε πρόγραμμα χωρίς να χάσετε... το μυαλό σας!

15 Πράγματα που θα Κάνουν τη Ζωή σας (Άμεσα) Καλύτερη!

.

Ναι, τα μικρά πράγματα κάνουν τη (μεγάλη) διαφορά.

Εντάξει, Όλοι τα Ίδια Κάνουμε Μετά τη Δουλειά!

.

Υπάρχει μια ιεροτελεστία που όλοι ακολουθούμε όταν επιστρέφουμε σπίτι μετά τη δουλειά.

Τελικά Υπάρχουν 2 Τύποι Ανθρώπων! Σε ποια Κατηγορία Ανήκετε;

.

Τελικά υπάρχουν 2 τύποι ανθρώπων στον κόσμο! Δείτε ποιοι είναι και ανακαλύψτε σε ποια κατηγορία ανήκετε;


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

γλώσσα σώματος
Όλα τα Tips για να Κάνετε Καλή Πρώτη Εντύπωση Χρησιμοποιώντας τη Γλώσσα του Σώματος!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

χρυσόψαρα
Γιατί δεν Πρέπει να Αγοράζετε στα Παιδιά σας Χρυσόψαρα για Pet