Έτσι θα Οργανώσετε την Ντουλάπα σας σαν Επαγγελματίας Στιλίστας

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Έτσι θα Οργανώσετε την Ντουλάπα σας σαν Επαγγελματίας Στιλίστας

Αν έχετε προσπαθήσει να οργανώσετε την ντουλάπα σας στο παρελθόν, τότε γνωρίζετε πως είναι μια χρονοβόρα και αγχωτική διαδικασία. Η αλήθεια είναι πως αν η ντουλάπα σας έχει πολλά ρούχα είναι σχεδόν αδύνατο να δείτε τι επιλογές έχετε και είναι πολύ πιθανό να καταλήξετε να φοράτε μόνο τα ρούχα που είναι εύκολα στο να τα προσεγγίσετε (και μετά να αναρωτιέστε γιατί βαριέστε την γκαρνταρόμπα σας).

Υπάρχει ένας Πολύ Σοβαρός Λόγος για να Φοράτε Χρωματιστά Ρούχα στην Καθημερινότητά σας

Αν δεν ξεκαθαρίσετε ποια ρούχα δεν σας κάνουν, δεν σας εξυπηρετούν και δεν σας αντιπροσωπεύουν τότε δεν θα έχετε τη δυνατότητα μιας ντουλάπας που σας προσφέρει ευκαιρίες, δημιουργικότητα και ελευθερία. Γι αυτό κι εμείς θα σας δείξουμε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να φτιάξετε την ντουλάπα σας σαν… επαγγελματίας στυλίστας.

Αυτός Είναι ο πιο Εύκολος Τρόπος για να Απαλλάξετε τις Ντουλάπες σας από τα Περιττά Ρούχα

Φτιάξτε 5 στοίβες Φτιάξτε 5 στοίβες χωρίζοντας ένα-ένα τα ρούχα. #1 Τα ρούχα που αγαπάτε: Αυτή η στοίβα περιλαμβάνει τα ρούχα που σας κάνουν και ταιριάζουν στο στιλ σας. #2 Τα ρούχα που αγαπάτε, αλλά!: Σε αυτή τη στοίβα μπαίνουν όσα ρούχα αγαπάτε αλλά υπάρχει κάτι που δεν τα κάνει τέλεια. Ίσως έχει να κάνει με το πώς σας κάθονται ή ίσως απλά δεν έχετε κάτι για να τα συνδυάσετε. #3 Χμ…: Τα ρούχα αυτής της στοίβας τα φοράτε, αλλά όχι με πολύ πάθος. Είναι συνήθως τα «βασικά» ρούχα που απλώς έχετε για να μπορείτε να φοράτε με κάτι τα υπόλοιπα.#4 Ρούχα που θέλετε να χαρίσετε: Όλα όσα δεν θέλετε και δεν σας χρειάζονται. Παλιά ρούχα, σκισμένα ή λεκιασμένα. #5 Ρούχα που μπορείτε να πουλήσετε: Αυτά τα ρούχα είναι σε σχετικά καλή κατάσταση, απλώς δεν τα θέλετε πια. Μπορείτε να τα πουλήσετε σε κάποιο κατάστημα με μεταχειρισμένα.

ντουλάπα

Φτιάξτε 5 στοίβες χωρίζοντας ένα-ένα τα ρούχα.

Δίπλωμα Ρούχων: 7 Λάθη που Κρατάνε τα Ρούχα σας Τσαλακωμένα

Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά Τώρα κάντε στον εαυτό σας τις εξής ερωτήσεις για κάθε στοίβα. #1 Τα ρούχα που αγαπάτε: Είναι το ρούχο μοντέρνο ή κλασσικό; Τι ποιότητα έχει; Αν το χάνατε θα  το αντικαθιστούσατε ακριβώς όπως είναι ή θα βρίσκατε μια καλύτερη εκδοχή του; #2 Τα ρούχα που αγαπάτε, αλλά!: Τι θα διορθώνατε σε αυτό το ρούχο ώστε να γίνει καλύτερο; Μήπως απλά δεν ξέρετε πώς να το φορέσετε; #3 Χμ…: Μπορείτε να ζήσετε χωρίς το συγκεκριμένο ρούχο; Μπορείτε να το φορέσετε με διαφορετικό τρόπο ώστε να ανέβει κατηγορία; Μήπως απλά υπάρχει σαν «υποστηρικτικό» ρούχο; Αν ναι, πετυχαίνει αυτόν τον στόχο;

ντουλάπα

Κάντε στον εαυτό σας μερικές ερωτήσεις για κάθε στοίβα.

Βάλτε τα σε τσάντες Βάλτε αμέσως σε τσάντες τα ρούχα που θέλετε να χαρίσετε και να πουλήσετε. Αν ανησυχείτε πως μπορεί να έχετε δεύτερες σκέψεις αφήστε τα σε κάποια αποθήκη για λίγο καιρό πριν αποφασίσετε να κάνετε το μεγάλο βήμα.

Φτιάξτε Εύκολα και Γρήγορα Αρωματικό Σπρέι για τα Ρούχα σας

Να είστε αδίστακτοι! Αν το ρούχο είναι παλιό αποχαιρετίστε το. Αν δεν το έχετε φορέσει για περισσότερο από έναν χρόνο αποχαιρετίστε το. Αν δεν σας κάνει αποχαιρετίστε το επίσης.

ντουλάπα

Βάλτε αμέσως σε τσάντες τα ρούχα που θέλετε να χαρίσετε και να πουλήσετε.

Παρατηρήστε την ντουλάπα σας Μήπως βλέπετε τώρα αρκετό χώρο για δημιουργικές επιλογές; Μπορείτε να ομορφύνετε την ντουλάπα σας τώρα που περιλαμβάνει μόνο ρούχα που αγαπάτε και φοράτε; Το στυλ είναι κάτι που πρέπει να μπορείτε να εκφράσετε καθημερινά και οι ανοργάνωτες ντουλάπες σας στερούν αυτή τη δυνατότητα. Αν παραμείνετε μόνο στα ρούχα που αγαπάτε το σίγουρο είναι ότι θα έχετε την πιο στιλάτη ντουλάπα!

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πώς να Διπλασιάσετε τον Χώρο στην Ντουλάπα για τα Ρούχα και τα Παπούτσια σας

.

Με αυτούς τους τρόπους θα εξοικονομήσετε χώρο και θα οργανώσετε την ντουλάπα σας.

Φτιάξτε Μόνοι σας την πιο Εύκολη Ντουλάπα!

.

Το πιο τέλειο diy για να επεκτείνετε την ντουλάπα σας με μια καρέκλα.

Πανέξυπνες Ιδέες για να Οργανώσετε τις Ντουλάπες και τα Συρτάρια σας

.

Βάλτε τάξη στις ντουλάπες και τα συρτάρια σας με αυτά τα έξυπνα tips!

Οργανώστε τη Ντουλάπα σας Τέλεια με Ελάχιστo Budget (VIDEO)

.

Υπάρχουν ένα μπόλικα tips που μπορείτε να ακολουθήσετε εύκολα για να φτιάξετε τη ντουλάπα των ονείρων σας χωρίς να ξεπαραδιαστείτε.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

φακούς επαφής
7 Λάθη που δεν Πρέπει να Κάνετε Ποτέ με τους Φακούς Επαφής (μα Ποτέ!)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

10 Έξυπνες Ιδέες για να Αποθηκεύσετε τα Παπούτσια σας