Επιχείρηση «Καθαρή Τουαλέτα»: Πώς να Κάνετε τη Σωστή Επιλογή Εκτός Σπιτιού! 

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Επιχείρηση «Καθαρή Τουαλέτα»: Πώς να Κάνετε τη Σωστή Επιλογή Εκτός Σπιτιού! 

Όσοι από εσάς ταξιδεύετε -ακόμα και εντός Ελλάδας- θα έχετε βρεθεί στην ανάγκη να θέλετε να επισκεφτείτε κάποια τουαλέτα ενός εστιατορίου ή ενός μαγαζιού που συναντάτε στον δρόμο σας. Ποια από τις τουαλέτες, όμως, είναι αυτή που πρέπει να επιλέξετε να πάτε; 

Επειδή, όπως είναι λογικό, τις δημόσιες τουαλέτες (αυτές των εστιατορίων, των μπαρ αλλά και των mall) τις επισκέπτεται καθημερινά πάρα πολύς κόσμος, τα μικρόβια που κυκλοφορούν σε αυτές είναι πολύ επικίνδυνα για την υγεία σας. 

Και επειδή κάτι τέτοιο μπορεί να σας φοβίζει και να σας τρομοκρατεί, ο γιατρός των διασήμων, Μεχμέτ Οζ, σας δίνει τις συμβουλές τους και σας λέει ποια τουαλέτα να επιλέξετε την επόμενη φορά που θα τη χρειαστείτε.

τουαλέτα

Εσείς ποια τουαλέτα επιλέγετε στις εξόδους σας;

Σύμφωνα με τον Dr. Oz οι περισσότεροι άνθρωποι συνήθως προσπερνούν την πρώτη τουαλέτα που συναντούν καθώς αυτό που θέλουν είναι λίγη παραπάνω ιδιωτικότητα. Επομένως, επειδή η πρώτη τουαλέτα χρησιμοποείται λιγότερο συχνά, εκεί θα βρείτε και τα λιγότερα μικρόβια. 

Διαλέξτε, λοιπόν, την πρώτη τουαλέτα και να είστε σίγουρη πως έχετε κάνει την πιο σωστή επιλογή. 

Αντιθέτως, αν είστε άντρας, καλό θα είναι να επιλέξετε την τελευταία τουαλέτα μιας και οι άντρες λειτουργούν εντελώς αντίθετα από τις γυναίκες. Τείνουν να επιλέγουν την πρώτη τουαλέτα μιας και δεν αναζητούν την ηρεμία και την ιδιωτικότητα που επιζητούν οι γυναίκες. Επομένως, αν είστε άντρας η καλύτερη επιλογή είναι η τελευταία τουαλέτα. 

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έτσι θα Εξαφανίσετε τη Μούχλα από τους Αρμούς του Μπάνιου

.

Εξαφανίσετε για πάντα τη μούχλα από τους αρμούς στα πλακάκια.

Πόσο Επικίνδυνη είναι η Καφετιέρα για την Υγεία σας

.

Μπορεί μια αθώα καφετιέρα να σας στείλει στο νοσοκομείο; Διαβάστε και ανακαλύψτε την απάντηση.

Οδοντόβουρτσα: Αυτό Είναι το Αηδιαστικό Λάθος που Κάνουν οι Περισσότεροι

.

Οι περισσότεροι συνηθίζουν να αποθηκεύουν την οδοντόβουρτσα στις πλαστικές θήκες ταξιδιού. Δείτε γιατί αυτή η μέθοδος κάνει κακό στην υγεία σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

δίαιτα του αυγού
Η Δίαιτα του Αυγού: Η Νέα Μόδα στη Διατροφή Είναι Αυτή!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτό το Ψωμί έχει Δημιουργήσει Χαμό σε Όλο το Διαδίκτυο!