Δικαιολογίες Τέλος: 4 Πράγματα που Αφορούν το Σπίτι και οι Περισσότεροι Κάνουν πως Δεν τα Βλέπουν

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +, ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Δικαιολογίες Τέλος: 4 Πράγματα που Αφορούν το Σπίτι και οι Περισσότεροι Κάνουν πως Δεν τα Βλέπουν

Όλοι, λίγο πολύ, αντιμετωπίζουμε προβλήματα με τα σπίτια μας. Άλλα μικρότερα και άλλα μεγαλύτερα, τα «αδύναμα» σημεία στην οργάνωση και στην φροντίδα του σπιτιού είναι συχνά από τα πράγματα που πολλοί από εμάς κάνουμε πως… δεν τα βλέπουμε.

Ωστόσο είναι εκεί και στέκονται εμπόδιο σε μια λειτουργική και εύκολη καθημερινότητα. Δείτε παρακάτω ποια είναι αυτά και αν τα αναγνωρίζετε να συμβαίνουν στο δικό σας σπίτι. Αν ναι, διορθώστε τα τώρα και δείτε την καθημερινότητά σας να αλλάζει.

10 Tips Οργάνωσης που Μπορείτε να Πετύχετε Μέσα σε Μια Μόνο Μέρα

Η ντουλάπα σας είναι γεμάτη ρούχα που δεν σας κάνουν Το φαινόμενο είναι συχνό: αρκετοί άνθρωποι έχουν στην ντουλάπα τους ρούχα που είτε δεν τους κάνουν, είτε δεν τα φοράνε για άλλους λόγους. Αν σας συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε όχι απλώς σπαταλάτε πολύτιμο αποθηκευτικό χώρο, αλλά δημιουργείτε και ένα συναισθηματικό ναρκοπέδιο. Απαλλαγείτε άμεσα από αυτά τα ρούχα (χαρίστε τα ή πουλήστε τα) και θα δείτε πως η καθημερινότητά σας θα γίνει πολύ πιο απλή.

δικαιολογίες

Αρκετοί άνθρωποι έχουν στην ντουλάπα τους ρούχα που είτε δεν τους κάνουν, είτε δεν τα φοράνε για άλλους λόγους.

Δείτε Ποια Είναι τα Αντικείμενα που Όλοι οι Οργανωμένοι Άνθρωποι Έχουν στο Σπίτι τους

Δεν έχετε δημιουργήσει ένα εύκολο σύστημα οργάνωσης Μπορεί να καταφέρνετε να διατηρείτε το γραφείο σας και την αλληλογραφία σας σε τάξη, αυτό όμως δεν σημαίνει πως έχετε δημιουργήσει ένα σύστημα οργάνωσης που είναι στέρεο και σας βοηθάει να διατηρείτε τα πάντα (ή σχεδόν τα πάντα) οργανωμένα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν υποψιάζεστε κάτι τέτοιο τότε δημιουργήστε την κατάλληλη δομή που θα σας γλιτώνει χρόνο και θα δημιουργήσει ευκολία και λειτουργικότητα.

δικαιολογίες

Δημιουργήστε την κατάλληλη δομή που θα σας γλιτώνει χρόνο.

Έχετε πράγματα που ανήκουν… στη ζωή κάποιου άλλου Εννοούμε πως πολλά από τα πράγματα που υπάρχουν στο σπίτι σας δεν τα χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητά σας – απλώς βρέθηκαν εκεί τυχαία και παρέμειναν. Αν, για παράδειγμα, δεν καλείτε κόσμο στο σπίτι σας συχνά και πίνετε μόνο στις εξόδους σας, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να διατηρείτε στο σπίτι σας μια 12άδα με ποτήρια σαμπάνιας! Αν μαζεύετε πράγματα επειδή πιστεύετε πως θα τα χρησιμοποιήσετε κάποια στιγμή στο μέλλον, τότε το μόνο που καταφέρνετε είναι να απασχολείτε πολύτιμο αποθηκευτικό χώρο. Δείτε ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες και περιορίστε τα πράγματά σας σε αυτές.

δικαιολογίες

Δεν υπάρχει λόγος να διατηρείτε στον χώρο σας πράγματα που δεν χρησιμοποιείτε.

Αυτά Είναι τα πιο Ακατάστατα Σημεία του Σπιτιού και πώς θα τα Βάλετε σε Τάξη

Τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε για καθάρισμα δεν είναι καθαρά Είναι χάσιμο χρόνου να καθαρίζετε το σπίτι σας με πράγματα τα οποία.. δεν είναι καθαρά. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να ανακυκλώνετε τη σκόνη και τη βρωμιά. Θυμηθείτε, λοιπόν, πως οι σφουγγαρίστρες, οι βούρτσες και τα σφουγγάρια σας πρέπει να αλλάζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Θα παρατηρήσετε μεγάλη διαφορά στο αποτέλεσμα και στον χρόνο που θα αφιερώνετε για την καθαριότητα του σπιτιού σας.

δικαιολογίες

Είναι χάσιμο χρόνου να καθαρίζετε το σπίτι σας με πράγματα τα οποία.. δεν είναι καθαρά.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φενγκ Σούι: 12 Σπιτικά Tips για να Αλλάξει η Τύχη σας και να Αποκτήσετε Χρήματα

.

Το φενγκ σούι εδώ και χιλιάδες χρόνια υποστηρίζει πως μπορούμε να βελτιώσουμε τη ζωή μας αν ακολουθήσουμε τις συμβουλές του. Δοκιμάστε το, τι έχετε να χάσετε;

5+1 Πράγματα που Προσέχουν οι Επισκέπτες όταν Έρχονται στο Σπίτι σας

.

Δείτε τι προσέχουν οι επισκέπτες στο σπίτι σας και λάβετε τα ανάλογα μέτρα!

Οργάνωση Σπιτιού: 11 Μικρά Κόλπα που Υπόσχονται να σας Βάλουν Επιτέλους σε Τάξη!

.

Με αυτές τις μικρές αλλαγές στην οργάνωση του σπιτιού, θα δείτε μεγάλες διαφορές!

Να Γιατί το Καθάρισμα του Coffee Table Πρέπει να σας Γίνει Καθημερινή Συνήθεια

.

Εκμεταλλευτείτε τα καθημερινά οφέλη που προσφέρει ένα καθαρό coffee table.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αντικείμενα που Πρέπει να Υπάρχουν σε Κάθε Μικρό Σπίτι!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Οι Βέλγοι Κάνουν τις Καλύτερες Τηγανιτές Πατάτες και Αυτή Είναι η Συνταγή τους!