4 Πράγματα που οι Πωλητές Επίπλων Δεν θα σας Πουν Ποτέ!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

4 Πράγματα που οι Πωλητές Επίπλων Δεν θα σας Πουν Ποτέ!

Αν είστε στη φάση που θέλετε να επιπλώσετε το διαμέρισμά σας και να επιλέξετε γι’ αυτό τα καλύτερα έπιπλα που θα ταιριάζουν τόσο σε εσάς όσο και στην προσωπικότητά σας δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε ένα κατάστημα επίπλων της αρεσκείας σας.

Εμείς σας παραθέτουμε όλα αυτά που πρέπει να ξέρετε πριν αποφασίσετε να αγοράσετε τα έπιπλά σας αποφεύγοντας τυχόν κινδύνους. Οι πωλητές σε κάποια καταστήματα επίπλων θέλοντας να προστατέψουν την εταιρεία στην οποία εργάζονται παραποιούν σ’ ένα βαθμό την πραγματικότητα με σκοπό να ισορροπήσουν την κατάσταση μεταξύ πωλητή και επιχείρησης.

12 Κινήσεις για να Διαλέξετε Έπιπλα που Μεγαλώνουν το Καθιστικό

Τα έπιπλά σας μπορεί να μην έρθουν εγκαίρως Τι και αν έχετε επιλέξει το όμορφο σετ του καθιστικού σας, αν το εργοστάσιο καθυστερήσει την παραγωγή θα αργήσετε να το παραλάβετε. Φυσικά αυτό είναι κάτι που κανένας πωλητής δεν θα σας το αναφέρει καθώς θα είναι ανασταλτικός παράγοντας για την αγορά των επίπλων. Πολλές φορές υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα έπιπλα στα καταστήματα ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι και η πρώτη σας επιλογή. Αν έχετε τον τρόπο να «βολευτείτε» αξίζει μια γλυκιά αναμονή!

Τυχόν καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα ωστόσο είναι κάτι για το οποίο δε θα ενημερωθείτε εξ αρχής.

Τυχόν καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα ωστόσο είναι κάτι για το οποίο δε θα ενημερωθείτε εξ αρχής.

«Δεν ευθυνόμαστε για οποιαδήποτε ζημιά στα έπιπλα» Μια φράση που δε θα ακούσετε ποτέ από το στόμα κανενός υπαλλήλου. Αν είστε από τους τυχερούς και τα έπιπλά σας φτάσουν στην ώρα τους θα έχετε ένα επιπλέον άγχος για το ποια θα είναι η κατάστασή τους όταν έρθουν στον προσωπικό σας χώρο. Σύμφωνα με έρευνες περίπου το 20% των καταγγελιών των καταναλωτών σχετίζονται με χτυπημένα ή κατεστραμμένα έπιπλα. Αν παραλάβετε ένα κατεστραμμένο έπιπλο καλό θα ήταν να μην υπογράψετε για το προϊόν έτσι ώστε να μην αποδεχτείτε την παραλαβή και να επιστραφεί στην εταιρεία.

Αν τα έπιπλά σας έρθουν σε άριστη κατάσταση φροντίστε να παραμείνουν αλώβητα και κατά την τοποθέτησή τους στα αντίστοιχα δωμάτια. Μεγάλες αγορές καναπέδων, τραπεζαριών και ολόκληρες συνθέσεις μπορεί να μην είναι εύκολα προσβάσιμες στον προσωπικό σας χώρο. Για να αποφύγετε τέτοιου είδους προβλήματα, μετρήστε την πόρτα, τις γωνίες, το διάδρομο και τη σκάλα για να σιγουρευτείτε ότι τα έπιπλα χωράνε όπου θέλετε να τα βάλετε πριν τα αγοράσετε.

Οι μικρό φθορές των επίπλων κατά τη μεταφορά τους είναι κάτι που πρέπει να διερευνήσετε με το κατάστημα πριν να είναι αργα.

Οι μικροφθορές των επίπλων κατά τη μεταφορά τους είναι κάτι που πρέπει να διευθετήσετε με το κατάστημα πριν να είναι αργά.

12 Κινήσεις για να Διαλέξετε Έπιπλα που Μεγαλώνουν το Καθιστικό

Οι μεγαλύτερες προσφορές βρίσκονται στο…βάθος! Οι περισσότεροι εκθεσιακοί χώροι επίπλων εκθέτουν με τέτοιο τρόπο τα έπιπλά τους έτσι ώστε τα πιο ακριβά και καινούργια έπιπλα να βρίσκονται στη διαδρομή προς τα πιο οικονομικά και σε προσφορά έπιπλα. Όλα αυτά είναι θέμα στρατηγικής καθώς υπάρχει λόγος που οι προσφορές βρίσκονται στο βάθος. Ο πελάτης για να φτάσει στις προσφορές θα πρέπει να διασχίσει και να δει όλα τα έπιπλα και τα αξεσουάρ, έχοντας την ελπίδα να επιλέξει κάτι πιο ακριβό και γιατί όχι να γοητευτεί από τις νέες παραλαβές πριν φτάσει στο… βάθος! Το κατάστημα με αυτή την τακτική ποντάρει στο ότι ο πελάτης θα αγοράσει το νέο προϊόν και όχι αυτό που είναι σε προσφορά και που τον έκανε να το επισκεφτεί. Στην καλύτερη περίπτωση θα αγοράσει και τα 2!

Καλές και οι προσφορές ωστόσο η στρατηγική είναι τέτοια έτσι να επιλέξετε και κάτι από τις νέες παραλαβές.

Καλές και οι προσφορές ωστόσο η στρατηγική είναι τέτοια έτσι να επιλέξετε και κάτι από τις νέες παραλαβές.

Πώς να Επιλέξετε Εύκολα τα Κατάλληλα Έπιπλα για το Καθιστικό σας

Κρυφές χρεώσεις που κανείς δεν θα σας πει Μπορεί η αγορά των επίπλων και η «επάνδρωση» του νέου σας σπιτικού να είναι μια ευχάριστη διαδικασία ωστόσο είναι και αρκετά δαπανηρή. Αν νομίζετε ότι θα πληρώσετε μόνο την αγορά των επίπλων σίγουρα κάποιο λάθος κάνετε. Είναι αναγκαίο να κάνετε μια καλή διαπραγμάτευση και να αποκτήσετε τα έπιπλά σας στην χαμηλότερη δυνατή τιμή καθώς οι χρεώσεις που θα ακολουθήσουν δεν θα έχουν τελειωμό. Σχεδόν όλα τα καταστήματα επίπλων χρεώνουν την μεταφορά τους στο σπίτι σας. Αν τώρα το σπίτι σας βρίσκεται αρκετά μακριά από την έδρα του καταστήματος τότε η τιμή θα αυξηθεί κατά πολύ. Επίσης αν θέλετε την εγκατάσταση και συναρμολόγηση τους θα πρέπει να βάλετε ακόμα πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη. Αυτό που οφείλετε να κάνετε είναι να διαλευκάνετε από την αρχή το θέμα των επιπλέων χρεώσεων πριν την αγορά των επίπλων για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άσκοπες και Ακριβές Αγορές που δεν Πρέπει να Κάνετε στο Σπίτι

.

Ό,τι λάμπει, δεν είναι πάντα χρυσός! Δείτε ποιες αγορές για το σπίτι σας δεν αξίζουν και τόσο τα χρήματά τους.

3 Τρόποι για να Κάνετε Σωστή Διάταξη Επίπλων στο Καθιστικό

.

Ο τρόπος που θα τοποθετήσετε τα έπιπλα μπορεί να κάνει το καθιστικό σας είτε να δείχνει άνετο είτε να φαίνεται ακόμα μικρότερο. Βρείτε ποια είναι η κατάλληλη διάταξη επίπλων για το δικό σας καθιστικό.

Πανέξυπνα Έπιπλα για κάθε Μικρό Διαμέρισμα!

.

Δείτε τα πιο έξυπνα έπιπλα για να εξοικονομήσετε χώρο στο μικρό σας διαμέρισμα!

Ένας Κανόνας Διακόσμησης που Πρέπει να Ξέρετε!

.

Αυτός είναι ο κανόνας που διδάσκουν στις σχολές διακόσμησης. Εμείς σας δείχνουμε και πώς να τον σπάσετε.

Αποκτήστε Ένα Ονειρεμένο Σπίτι Λέγοντας Αντίο σε Αυτά τα Αντικείμενα

.

Αποκτήστε το σπίτι που αξίζετε ξεκινώντας με το να ξεφορτωθείτε αυτά τα 5 πράγματα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Το Σούπερ Σοκολατένιο Γλυκό των 3 Υλικών

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

15 Κανόνες Καλής Συμπεριφοράς για να Είστε Πάντα Ευγενείς
More in LIVING +, PLUS +
Το Σούπερ Σοκολατένιο Γλυκό των 3 Υλικών

Αυτό το γλυκό είναι τόσο εύκολο που μπορείτε να το φτιάξετε σήμερα κιόλας.

Close