Δεν Έχετε Χρόνο για Γυμναστική; Κάψτε 100 Θερμίδες με Αυτόν τον Τρόπο

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Δεν Έχετε Χρόνο για Γυμναστική; Κάψτε 100 Θερμίδες με Αυτόν τον Τρόπο

Αν η καθημερινότητά σας είναι απαιτητική και δεν έχετε χρόνο για γυμναστική, μην απελπίζεστε. Μέχρι να βάλετε τη ζωή σας σε μια τάξη και να βρείτε τον χρόνο που θέλετε, εμείς συγκεντρώσαμε μερικές καθημερινές δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να κάψετε θερμίδες.

Δείτε, λοιπόν, ποιες είναι αυτές και διατηρηθείτε σε φόρμα ενώ ταυτόχρονα θα φέρνετε εις πέρας τις μικρές καθημερινές απαιτήσεις. Με έναν σμπάρο, δυο τρυγόνια!

Φενγκ Σούι: Χάστε Βάρος Αλλάζοντας τη Διακόσμηση του Σπιτιού σας

Ηλεκτρική σκούπα Καθαρίστε το πάτωμα του σπιτιού σας και φροντίστε για τη σιλουέτα σας. Μια ώρα σκουπίσματος καίει 100 θερμίδες. Εξασφαλίστε ότι θα σκουπίσετε και τα δύσκολα σημεία για ακόμα μεγαλύτερη καύση.

γυμναστική

Βάλτε σκούπα και διιατηρήστε τη φόρμα σας.

Καθάρισμα παραθύρων Αφήστε τον ανοιξιάτικο ήλιο να μπει στο σπίτι σας καθαρίζοντας την εσωτερική και την εξωτερική επιφάνεια των παραθύρων. Κερδίστε σαν μπόνους το κάψιμο 100 θερμίδων για κάθε 30 λεπτά.

γυμναστική

Κάψτε 100 θερμίδες για κάθε 30 λεπτά.

Κούρεμα γκαζόν Είναι δύσκολη εργασία, δεν το συζητάμε, αλλά ίσως βοηθήσει αν σκεφτείτε πως για κάθε 20 λεπτά που θα κουρεύετε το γκαζόν, θα χάνετε 100 θερμίδες. Μάλιστα, η καύση αυτή είναι μεγαλύτερη από ένα απλό έντονο περπάτημα.

γυμναστική

Κουράψτε το γκαζόν και χάστε περισσότερες θερμίδες απ' ότι αν περπατούσατε.

Η Διατροφή της Τεμπέλας: Χάστε Βάρος χωρίς καν να Προσπαθείτε!

Εσωτερικός επανασχεδιασμός Είτε είστε λάτρεις της διακόσμησης και αλλάζετε θέση στα έπιπλά σας συχνά πυκνά, είτε απλά θέλετε να εξασφαλίσετε ότι το φενγκ σούι σας είναι καλό, αυτό που έχετε να κερδίσετε (εκτός από έναν όμορφο χώρο) είναι η καύση 100 θερμίδων κάθε 25 λεπτά.

γυμναστική

Μετακινήστε τα έπιπλα και κάψτε 100 θερμίδες σε 25 λεπτά.

Φτιάξιμο μαλλιών Μπορεί να μην μπορείτε να σηκωθείτε από το κρεβάτι αρκετά νωρίς για να προλάβετε να κάνετε γυμναστική. Ωστόσο, αν περιποιέστε τα μαλλιά σας πριν βγείτε από το σπίτι και κάνετε διαδικασίες όπως το στέγνωμα και το ίσιωμα, κάθε 35 λεπτά θα καίτε 100 θερμίδες.

γυμναστική

Σηκωθείτε το πρωί και φτιάξτε τα μαλλιά σας!

Περπάτημα και κουβέντα Ο περίπατος με κάποιον φίλο και η ταυτόχρονα ομιλία ή ο περίπατος που κάνετε ενώ μιλάτε στο τηλέφωνο, μπορεί να κάψει 100 θερμίδες κάθε 35 λεπτά.

γυμναστική

Μη διστάσετε να μιλήσετε στο τηλέφωνο όταν περπατάτε.

Πλύσιμο πιάτων Σηκώστε τα μανίκια και καταπιαστείτε με το πλύσιμο των πιάτων. Για κάθε ώρα πλυσίματος καίτε 100 θερμίδες. Αν, λοιπόν, μπορείτε να αποφύγετε το πλυντήριο, καλό είναι να ξέρετε ότι το πλύσιμο των πιάτων στο χέρι έχει οφέλη για τη σιλουέτα σας!

γυμναστική

Το πλύσιμο των πιάτων έχει οφέλη για τη σιλουέτα σας.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έτσι θα Βάλετε Τέλος στην Κυτταρίτιδα!

.

Αυτές είναι οι 7 εύκολες ασκήσεις που υπόσχονται να σας απαλλάξουν από την όψη φλοιού πορτοκαλιού και την κυτταρίτιδα σε λιγότερο από ένα μήνα!

Έτσι θα Αποκτήσετε Επίπεδη Κοιλιά Μέχρι Σήμερα το Βράδυ

.

Πείτε τέλος στο φούσκωμα με 8 απίστευτους τρόπους.

Κάψτε Θερμίδες Χωρίς να Κάνετε Τίποτα! Δείτε πώς…

.

Κάψτε πανεύκολα θερμίδες χωρίς να κάνετε τίποτα.

10 Τρόποι για να Αποκτήσετε το πιο Καθαρό Σπίτι

.

Δείτε πως θα οργανώσετε καλύτερα το καθάρισμα του σπιτιού σας με έξυπνους τρόπους που ποτέ δεν είχατε φανταστεί.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

ερωτευτείτε
Πώς να Ερωτευτείτε και Πάλι με τον Σύντροφό σας (Σύμφωνα με Έναν Ειδικό)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

elizabeth taylor
Η Έπαυλη της Elizabeth Taylor Πωλείται Μετά από 21 Χρόνια!