Σπίτι: Δείτε 6 Κανόνες που Πρέπει Οπωσδήποτε να Τηρείτε

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Σπίτι: Δείτε 6 Κανόνες που Πρέπει Οπωσδήποτε να Τηρείτε

Το ιδανικότερο θα ήταν τα σπίτια, τα διαμερίσματα και οι κατοικίες να είχαν ένα εγχειρίδιο σωστής λειτουργίας έτσι ώστε όλοι να ξέραμε τι είναι σωστό να κάνουμε για το κάθε τι.

Κάθε μέρος του σπιτιού έχει τα δικά του πρέπει και μη που είναι απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία του συνόλου του σπιτιού. Εσείς δεν έχετε παρά να μελετήστε αυτό τον κατάλογο σημαντικών κανόνων για το σπίτι έτσι ώστε να μάθετε πως οφείλετε να συμπεριφέρεστε.

Aν είστε Μπαμπάδες και Έχετε Κόρες τότε Αυτούς τους Κανόνες Πρέπει να Ακολουθείτε Πιστά!

Καλώδια επέκτασης Στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε μπαλαντέζες που θα σας βοηθήσουν να μεταφέρετε και να συνδέσετε οτιδήποτε χρειάζεται ηλεκτρική ενέργεια στο σπίτι σας. Σαφώς για τη χρήση κάποιου καλωδίου επέκτασης υπάρχουν κανόνες που πρέπει να τηρούνται. Βεβαιωθείτε απλά ότι έχετε το σωστό είδος καλωδίου για την ηλεκτρονική συσκευή που θέλετε να θέσετε σε λειτουργία. Αν η μπαλαντέζα δεν είναι η ιδανική πολύ πιθανό να δημιουργήσετε βλάβη στη συσκευή ή ακόμη και πυρκαγιά.

Τα πολύμπριζα και μπαλαντέζες κρίνονται απαραίτητα εργαλεία για το σπίτι.

Τα πολύμπριζα και οι μπαλαντέζες κρίνονται απαραίτητα εργαλεία για το σπίτι.

Αποθηκεύετε καλά τα καθαριστικά σας Αν έχετε μικρά παιδιά στο σπίτι επιβάλλεται να αποθηκεύετε καλά και σε σημεία όχι τόσο εύκολα προσβάσιμα τα απορρυπαντικά σας. Τα παιδιά έχουν μεγάλη περιέργεια για οτιδήποτε μπορεί να συναντήσουν εντός και εκτός σπιτιού με αποτέλεσμα να θέλουν να το περιεργαστούν.  Για να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις τοποθετήστε τα απορρυπαντικά και οτιδήποτε βλαβερό για την υγεία του παιδιού σας σε ψηλό σημείο.

3 Απλοί Κανόνες για να Απαλλαγούμε από τα Έντομα Οριστικά!

Λεκάνη και απορρίμματα Χνούδια, μπάλες από μαλλιά, χαρτί υγείας και γυναικεία προϊόντα απαγορεύεται δια ροπάλου να ρίχνονται στη λεκάνη της τουαλέτας. Η συνεχής ρήψη των παραπάνω πραγμάτων μπορεί να προκαλέσει εκτεταμένη βλάβη στο μπάνιο σας.

Η λεκάνη είναι το πιο απαγορευτικό σημείο για να ρίχνετε τα απορρίμματα σας.

Η λεκάνη είναι το πιο απαγορευτικό σημείο για να ρίχνετε τα απορρίμματα σας.

Βαλιτσάκι έκτακτης ανάγκης Δεν είναι λίγες οι φορές εκείνες που γίνεται διακοπή ρεύματος και χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα. Αν, όμως, είχατε προνοήσει τα πράγματα θα ήταν σαφώς καλύτερα. Φτιάξτε ένα βαλιτσάκι με πράγματα που μπορεί να χρειαστείτε όταν το ρεύμα κάνει… διακοπές! Βάλτε μέσα στο βαλιτσάκι κεριά, αναπτήρα, έναν φακό και μπαταρίες, τις οποίες θα ανανεώνετε κάθε τρίμηνο.

Κι όμως: Μπορείτε Να Σπάσετε Αυτούς τους 7 Διακοσμητικούς Κανόνες!

Καθάρισμα των πηνίων του ψυγείου
Δεν είναι κάτι που είναι ευρέως γνωστό ωστόσο το καθάρισμα του μηχανισμού του ψυγείου σας κρίνεται αναγκαίο ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Το καθάρισμα θα βοηθήσει ολόκληρη την λειτουργία του ψυγείου σας ενώ θα εξοικονομήσετε χρήματα στο λογαριασμό του ηλεκτρικού σας. Ο καθαρισμός μπορεί να γίνει με τη χρήση ηλεκτρικής σκούπας που θα ρουφήξει με τον καλύτερο τρόπο τη σκόνη.

Κάτι που μπορεί να αγνοούσατε είναι ο καθαρισμός των πηνίων του ψυγείο σας.

Κάτι που μπορεί να αγνοούσατε είναι ο καθαρισμός των πηνίων του ψυγείο σας.

Μην αναβάλετε τις δουλειές σας Μην αφήνεται για αύριο ότι μπορείτε να κάνετε σήμερα. Η έλλειψη χρόνου, η κούραση και η βαρεμάρα σας οδηγούν συχνά στο να αναβάλλετε τις δουλειές του σπιτιού. Αν είναι να καθαρίσετε, μην το σκέφτεστε για μέρες. Η βρωμιά συσσωρεύεται και γίνεται δυσκολότερη. Λίγες καθημερινές δουλειές θα σας βοηθήσουν να μειώσετε τον μεγάλο όγκο εργασίας. Βάλτε σαν στόχο να καθαρίζετε ένα δωμάτιο του σπιτιού κάθε μέρα. Έτσι όταν θα φτάσει το Σαββατοκύριακο θα είστε ελεύθεροι για ατελείωτες βόλτες και θα μπορείτε να αφιερώνετε αυτές τις δύο μέρες ξεκούρασης σε πράγματα που σας ευχαριστούν.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

7 Διακοσμητικοί Κανόνες που Μπορείτε να Σπάσετε Σήμερα!

.

Μπορεί η Βίβλος της διακόσμησης να λέει άλλα, ωστόσο υπάρχουν 7 διακοσμητικά... παραπτώματα στα οποία αξίζει να υποπέσετε!

Κουζίνα σε Ενοίκιο: Ανανεώστε την με Μικρό Budget

.

Κάντε 3-4 βασικές αλλαγές στην κουζίνα σας και μεταμορφώστε την.

Πού Μπορείτε να Αγοράσετε τα πιο Οικονομικά Διακοσμητικά;

.

Υπάρχουν κόλπα για ανανέωση που θα κάνουν το σπίτι σας να φαίνεται πιο ακριβό από το διακοσμητικό budget σας; Φυσικά και ναι!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτά τα 6 Πράγματα Κάνουν οι Γαλλίδες και Έχουν Τόσο Λαμπερό Δέρμα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Να Γιατί Πρέπει να Πασαλείβετε τα Νύχια σας Όταν τα Βάφετε
More in LIVING +, PLUS +
Close