Δε θα Πιστεύετε τι Πρέπει να… Κάνετε για να Διώξετε το Στρες σε Λιγότερο από 10 Δευτερόλεπτα

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Δε θα Πιστεύετε τι Πρέπει να… Κάνετε για να Διώξετε το Στρες σε Λιγότερο από 10 Δευτερόλεπτα

Οι ρυθμοί της σύγχρονης κοινωνίας όλο και αυξάνονται  με εμάς να τρέχουμε να προλάβουμε τα πάντα μέσα σε ένα 24 λες και το αύριο δεν θα υπάρξει ποτέ. Οι παρενέργειες του στρες, ιατρικά αποδεδειγμένα, πολλές. Η επιστροφή στο σπίτι είναι το μαρτύριο που όλοι υφιστάμεθα. Είναι το μαρτύριο που ευχόμαστε να υπήρχε ένα χάπι που να διώχνει με μιας το στρες και τις χαοτικές σκέψεις τις ημέρας. Το χάπι μπορεί να μην το βρήκαμε, βρήκαμε όμως τη λύση για να διώχνετε το στρες σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα!   

Η φύση μας έχει προικίσει με τόσα πράγματα κάποια από το οποία με τα χρόνια καταφέραμε να τα αποκωδικοποιήσουμε και κάποια άλλα που μέχρι στιγμής δεν ανακαλύψαμε ακόμη! Ένα από αυτά που o άνθρωπος έχει ανακαλύψει τις ιδιότητές του είναι και η δάφνη. Οι ιδιότητες της πολλές και διάφορες. Η δάφνη και συγκεκριμένα να φύλλα αυτής δεν είναι μόνο για το φαγητό!

Η δάφνη πέρα από τις αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες είναι και φυσικό καταπραϋντικό.

Η δάφνη πέρα από τις αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες είναι και φυσικό καταπραϋντικό.

Δείτε 3 Πράγματα που Κάνουν Καθημερινά Όσοι δεν Έχουν Άγχος!

Για να διώξετε το στρες της ημέρας μέσα σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα θα χρειαστείτε ένα φύλλο δάφνης, ένα τασάκι (μεταλλικό κατά προτίμηση) και έναν αναπτήρα. Τι έχετε να κάνετε; Βάλτε το φύλλο της δάφνης μέσα στο τασάκι και ανάψτε την μία του άκρη με τον αναπτήρα. Αφήστε το φύλλο της Δάφνης να καεί και εσείς με τη σειρά σας αφεθείτε στους καπνούς του.

Η δάφνη πέρα από τις αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που έχει είναι γνωστή και ως φυσικό καταπραϋντικό κατά συνέπεια θα σας χαλαρώσει και θα διεγείρει το σώμα σας θετικά! Μονάχα θα σας συστήναμε να μην το παρακάνετε γιατί τα μαντάτα της Πυθίας των Δελφών και της ελληνικής μυθολογίας είναι γνωστά τοις πάσι.

Σπίτι Χωρίς Άγχος: 9 Tips για Σίγουρη Επιτυχία

Συμβουλή: Δεν αφήνουμε ποτέ εστίες φωτιάς, μικρής ή μεγάλης, από τα μάτια μας ενώ βρισκόμαστε πάντα σε ετοιμότητα για να επέμβουμε σε περίπτωση που χρειαστεί.  ­

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Norman Foster: Ο Υπεύθυνος Αρχιτέκτονας για την Ανάπλαση του Ελληνικού!

.

Αυτός είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την ανάπλαση του Ελληνικού!

Γκαρνταρόμπα σε Τάξη: Αυτό το ένα Tip που Πρέπει να Ξέρετε

.

Δημιουργήστε ΑΥΤΗ την υπέροχη έξτρα αποθήκη ρούχων.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Κάντε το Σπίτι σας να Δείχνει Ακριβό, Χωρίς Πολλά Έξοδα!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Kanye West και Kim Kardashian: Η Έπαυλη που Έφτιαξαν και δεν Έμειναν Ποτέ
More in LIVING +, PLUS +
Close