Αυτή η Συνήθεια Μπορεί να σας Κάνει Ευτυχισμένους και να σας Ανοίξει Νέες Πόρτες

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Αυτή η Συνήθεια Μπορεί να σας Κάνει Ευτυχισμένους και να σας Ανοίξει Νέες Πόρτες

Η μάθηση δεν σταματάει μόλις κάποιος πάρει το πτυχίο του. Για του λόγου το αληθές, κάποιοι από τους πιο πετυχημένους ανθρώπους στον κόσμο – όπως ο Bill Gates και η Oprah Winfrey - αφιερώνουν λίγο χρόνο κάθε εβδομάδα στο να μάθουν νέα πράγματα.

Αυτά τα 5 Πράγματα Είναι Γεμάτα Μικρόβια και τα Αγγίζετε Κάθε Μέρα

Ο Τζον Κοουλμαν, συνεργάτης του Harvard Business Review, πρόσφατα ανέβασε ένα post στο blog του Πανεπιστημίου, σχετικά με το πώς μπορεί να κάνει κάποιος τη μάθηση μια συνήθεια που θα κρατήσει για όλη του ζωή. Οι απρόβλεπτες εξελίξεις της σύγχρονης οικονομίας και ιδιαίτερα της τεχνολογίας, απαιτούν συνεχή κατάρτιση σε νέες ικανότητες. Εκτός, βέβαια, από τους σκοπούς που εξυπηρετεί, η μάθηση είναι και μια ευχάριστη και διασκεδαστική διαδικασία. Αυτά λοιπόν είναι τα πράγματα που πρέπει να κάνετε για να υιοθετήσετε αυτή την πολύ χρήσιμη συνήθεια:

Εκτός, βέβαια, από τους σκοπούς που εξυπηρετεί, η μάθηση είναι και μια ευχάριστη και διασκεδαστική διαδικασία.

3 Λάθη που Κάνετε από τη Στιγμή που θα Κλείσετε το Ξυπνητήρι σας

Βάλτε ρεαλιστικού στόχους Το να δημιουργείτε μακροπρόθεσμους και βραχυπρόθεσμους στόχους σας βοηθάει να μπορείτε να δείτε τι θα γίνει στο τέλος. Μπορεί, για παράδειγμα, να βάλετε στόχο να διαβάσετε Χ βιβλία μέσα στη χρονιά και να αποφασίσετε να εξασφαλίσετε Υ ώρες την εβδομάδα για διάβασμα. Ξεκινήστε με μικρούς στόχους και έπειτα χτίστε πάνω σε αυτούς.

9 Ερωτήσεις που Μπορούν να Απαντήσουν όλα τα Ζευγάρια που Καταφέρνουν να Είναι Μαζί Καιρό

Αφήστε στην άκρη τους περισπασμούς Είτε δουλεύετε, είτε μαθαίνετε, οι δυσκολία του να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα δεν διαφέρει. Βάλτε στην άκρη τις ηλεκτρονικές συσκευές όταν αφιερώνετε χρόνο στη μάθηση. Αν θέλετε να κρατήσετε σημειώσεις, κάντε το παραδοσιακά: με χαρτί και στυλό. Θα δείτε πως η συγκέντρωσή σας και τα θεραπευτική φύση της δραστηριότητας αυτής θα αυξάνονται.

Βάλτε ρεαλιστικού στόχους.

Χρησιμοποιήστε την τεχνολογία συμπληρωματικά Πέρα από τις προφυλάξεις απέναντι στις ψηφιακές συσκευές, όταν οι συνθήκες είναι κατάλληλες, η τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει συμπληρωματικά τη μάθηση. Εκμεταλλευτείτε τα ανοιχτά online μαθήματα, αλλά και τα ηχογραφημένα μαθήματα. Η πρωινή σας μετακίνηση για παράδειγμα, είναι καλή περίπτωση για να ξεκλέψετε λίγο χρόνο και να μάθετε πράγματα καθώς πηγαίνετε στη δουλειά σας.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

5 «Κακές» Συνήθειες του Σπιτιού που Αποδεικνύουν πως Είστε πιο Έξυπνοι

.

Πριν βιαστείτε να κατηγορήσετε τον εαυτό σας, δείτε μήπως έχετε αυτές τις συνήθειες που αποδεικνύουν πως τελικά είστε ευφυείς!

Δείτε Ποια Ήταν η πιο Δημοφιλής Συνταγή τη Δεκαετία που Γεννηθήκατε!

.

Ποιο ήταν το φαγητό που τρωγόταν περισσότερο από όλα όταν γεννηθήκατε; Μάθετε εδώ.

Ένας Τρόπος για να Φρεσκάρετε τα Ρούχα σας Χωρίς Πλύσιμο!

.

Κι όμως, μπορείτε να ανανεώσετε τα ρούχα σας με μια κίνηση!

6 Μαγειρικές Συνήθειες που Πρέπει να Κόψετε Σήμερα Κιόλας!

.

Δείτε ποιες μαγειρικές συνήθειες πρέπει να κοπούν επειγόντως αν θέλετε να φτάσετε τις δημιουργίες σας στο επόμενο επίπεδο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

10 Υπέροχα Ανοιξιάτικα Χτενίσματα!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Το πιο Ακριβό Φαγητό στον Κόσμο Κοστίζει 143000 Ευρώ!
More in LIVING +, PLUS +
10 Υπέροχα Ανοιξιάτικα Χτενίσματα!

Πάρτε ιδέες για εντυπωσιακά look!

Close