Αυτά τα 5 Πράγματα Είναι Γεμάτα Μικρόβια και τα Αγγίζετε Κάθε Μέρα

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Αυτά τα 5 Πράγματα Είναι Γεμάτα Μικρόβια και τα Αγγίζετε Κάθε Μέρα

Είναι πολύ πιο εύκολο να ζείτε χωρίς να σκέφτεστε τα καθημερινά μικρόβια που σας περιτριγυρίζουν. Ωστόσο, αν δείτε την έξαρση που έχουν η γρίπη και τα κρυολογήματα αυτό το χειμώνα, ίσως αξίζει μία παραπάνω προσοχή στο τι αγγίζετε και με τι έρχεστε σε επαφή.

12 Σημεία που Αμελείτε να Καθαρίσετε Στην Κουζίνα σας

Το έγκριτο περιοδικό της Νέας Υόρκης «Science of Us» έψαξε και εντόπισε τα 5 αντικείμενα με τα περισσότερα μικρόβια που υπάρχουν στην καθημερινότητα των περισσότερων από εμάς. Πολλά από αυτά τα συναντάει κάποιος στο σπίτι, αλλά και στο περιβάλλον του γραφείου. Το χειρότερο είναι πως η χρήση αυτών των αντικειμένων έχει γίνει η δεύτερη φύση μας και έτσι δεν περνάει καν από το μυαλό μας να πλύνουμε τα χέρια μας όταν τα αγγίζουμε.

Προμηθευτείτε λοιπόν ένα αντισηπτικό χεριών, ώστε να το έχετε πρόχειρο την επόμενη φορά που θα αγγίξετε αυτά τα 5 αντικείμενα:

Δείτε πώς Μπορείτε να Πλύνετε την Ηλεκτρική Κουβέρτα σας

Οθόνες και μηχανήματα Οι οθόνες που χρησιμοποιούνται για τα checkouts, όπως αυτές των αεροδρομίων είναι γεμάτες μικρόβια, καθώς τις αγγίζει ένας μεγάλος αριθμός ατόμων, Επίσης τα pos των πιστωτικών καρτών που αγγίζετε για να βάλετε το pin σας είναι και αυτά πηγή μικροβίων.

Τα pos των πιστωτικών καρτών που αγγίζετε για να βάλετε το pin σας είναι πηγή μικροβίων.

Το κουμπί του εισογείου του ασανσέρ Όποιος και να χρησιμοποιήσει το ασανσέρ, θα χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή και το κουμπί του εισογείου. Ο ιός parainfluenza που προκαλεί συμπτώματα παρόμοια με αυτά του κρυολογήματος είναι πολύ κοινός.

Όποιος και να χρησιμοποιήσει το ασανσέρ, θα χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή το κουμπί του εισογείου.

Επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες τροφίμων Μπορεί να είναι ο πιο οικολογικός τρόπος για να μεταφέρετε τα τρόφιμά σας, καθώς έτσι δεν χρησιμοποιείτε νάιλον σακούλες όταν πηγαίνετε στο σουπερμάρκετ, ωστόσο είναι τεράστια πηγή μικροβίων. Τα τρόφιμα που μεταφέρετε μπορεί να έχουν σαπίσει και η σχολαστική καθαριότητα επιβάλλεται. Το 99% των τσαντών μεταφέρουν μικρόβια όπως τον ιό E.Coli.

Το 99% των τσαντών μεταφέρουν μικρόβια όπως τον ιό E.Coli.

Ιδιοφυείς Ιδέες για να Καθαρίσετε τα πιο Δύσκολα Σημεία στο Σπίτι σας

Πετσέτες μπάνιου χεριών Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν πλένουν τα χέρια τους σχολαστικά με αποτέλεσμα να μεταφέρονται βακτήρια στις πετσέτες, τα οποία μάλιστα ευνοούνται από την υγρασία. Αυτές οι πετσέτες ιδανικά πρέπει να πλένονται κάθε δύο μέρες.

Αυτές οι πετσέτες ιδανικά πρέπει να πλένονται κάθε δύο μέρες.

Το χερούλι της κανάτας με τον καφέ Το 50% των κανατών καφέ έχουν πάνω τους βακτήρια. Σκεφτείτε πως είναι το πρώτο πράγμα που αγγίζει κανείς το πρωί όταν ξυπνάει. Ειδικά στην περίπτωση που η καφετιέρα βρίσκεται στο γραφείο, τότε είναι το πρώτο πράγμα που πιάνουν οι περισσότεροι, μεταφέροντας ότι έχουν αγγίξει μέχρι να φτάσουν στη δουλειά!

Το 50% των κανατών καφέ έχουν πάνω τους βακτήρια.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βρήκαμε το Μυστικό για να Αφιερώνετε τον Μισό Χρόνο στην Καθαριότητα του Σπιτιού

.

Αυτά είναι τα 7 πράγματα μέσα στο σπίτι που πρέπει να καθαρίζονται καθημερινά.

Έτσι Καθαρίζει το Σπίτι του σε 7 Κινήσεις ένας Μικροβιολόγος

.

Ένας ειδικός μας εξηγεί πώς πρέπει να απολυμαίνουμε το σπίτι μας.

Είστε Λάτρεις του Καφέ; Τότε Αυτά τα 12 Αντικείμενα θα σας Ενθουσιάσουν!

.

Αυτά τα 12 gadget για τον καφέ είναι τα καλύτερα δώρα για τους φίλους σας που λατρεύουν τον καφέ.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Νέα Έρευνα: Κάθε Πότε Πρέπει να Ζυγιζόμαστε για να Χάνουμε Βάρος;

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Από Ποια Ηλικία Είναι Ασφαλές να Νηστεύει Ένα Παιδί;
More in LIVING +, PLUS +
Νέα Έρευνα: Κάθε Πότε Πρέπει να Ζυγιζόμαστε για να Χάνουμε Βάρος;

Αυτή η έρευνα σας λέει όλα όσα πρέπει να ξέρετε.

Close