Αυτά Είναι τα πιο Βρώμικα Πράγματα που Αγγίζουν τα Παιδιά σας Κάθε Μέρα!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Αυτά Είναι τα πιο Βρώμικα Πράγματα που Αγγίζουν τα Παιδιά σας Κάθε Μέρα!

Η πικρή αλήθεια είναι όλος ο κόσμος είναι γεμάτος μικρόβια. Δεν μπορούμε να τα δούμε, αλλά υπάρχουν. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για να προστατευτούμε από αυτά είναι η σωστή και έγκυρη πληροφόρηση. 

Τα παιδιά μας, από την άλλη, είναι τόσο αθώα και απονήρευτα που δεν μπορούν να φανταστούν και να σκεφτούν πως τα περισσότερα από τα πράγματα που αγγίζουν καθημερινά μπορεί να είναι «φορείς» μερικών από τα πιο επικίνδυνα βακτήρια. 

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα 9 πιο επικίνδυνα και γεμάτα μικρόβια και βακτήρια αντικείμενα που αγγίζουν καθημερινά τα παιδιά σας. 

Φροντίζετε να σκουπίζετε με ένα μωρομάντηλο την τσάντα του παιδιού σας τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Δεν έχετε ιδέα που μπορεί να την ακουμπάει.

Αυτά τα Βρώμικα Αντικείμενα Ίσως δεν τα Έχετε Καθαρίσει ποτέ

Οι τσάντες τους Η αλήθεια είναι πως οι σχολικές τσάντες ακουμπάνε στις πιο βρώμικες επιφάνειες, όπως είναι το πάτωμα της τάξης αλλά και της τουαλέτας του σχολείου. Αν η τσάντα του παιδιού σας είναι υφασμάτινη ανακατέψτε σε ένα μπολ μερικές σταγόνες απορρυπαντικού πιάτων και 2 φλ. ζεστό νερό και με μια μαλακή πετσέτα καθαρίστε την. 

Τα καθίσματα των σχολικών λεωφορείων Σύμφωνα με έρευνα, τα καθίσματα στα οποία κάθονται τα παιδιά κάθε μέρα και πηγαίνουν στο σχολείο είναι γεμάτα επικίνδυνους μικροοργανισμούς ανάμεσα στους οποίους είναι και η μούχλα και τα βακτήρια. Παροτρύνετε τα παιδιά σας να πλένουν τα χέρια τους με το που γυρίζουν από το σχολείο. 

Αυτά είναι τα 7 πιο Βρώμικα Σημεία στο Μπάνιο σας

Μην αφήνετε τα μικρά παιδιά σας να αγγίζουν το tablet και το κινητό σας.

Το κινητό ή το tablet σας Αφήνετε το παιδί σας να γλύψει το κάθισμα της τουαλέτας; Αν η απάντηση είναι «όχι», τότε μην το αφήνετε να πιάνει ούτε το κινητό ή το tablet σας. Είναι εξίσου βρώμικα και γεμάτα μικρόβια. Για να τα σκοτώνετε καλό είναι να τα περνάτε με ένα μωρομάντηλο κάθε 2-3 μέρες. 

Οι βρύσες Ένα από τα πιο βρώμικα σημεία που τα περισσότερα παιδιά αγγίζουν είναι οι βρύσες από τους νιπτήρες. Δεν το σκέφτονται καθόλου πριν τις πιάσουν και σίγουρα δεν σκέφτονται να πλύνουν τα χέρια τους αμέσως μετά. 

Οι ψύκτες Έρευνες έχουν δείξει πως οι σχολικοί ψύκτες μπορεί να περιέχουν από 62.000 μέχρι και 2,7 εκατομμύρια βακτήρια ανά μισό τετραγωνικό μέτρο. 

Βρώμικα Στόρια; Όχι πια! Δείτε πώς θα τα Κάνετε να Λάμψουν σαν Καινούρια

Το θρανίο τους Έρευνα έχει δείξει πως η επιφάνεια των θρανίων είναι γεμάτη βακτήρια μερικά από τα οποία μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνα. Βάζετε στην τσάντα του παιδιού σας υγρά μαντηλάκια καθαρισμού και πείτε του να καθαρίζει το θρανίο του μια φορά την εβδομάδα. Έτσι μειώνονται τα επίπεδα των βακτηρίων κατά 99%. 

Η επιφάνεια των θρανίων είναι γεμάτη βακτήρια.

Πληκτρολόγιο υπολογιστή Φροντίζετε να καθαρίζετε όσο πιο συχνά μπορείτε το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας με ένα υγρό πανάκι καθαρισμού για να είναι καθαρό όποτε αποφασίζει να ασχοληθεί με αυτό το παιδί σας. 

Το κάθισμα του αυτοκινήτου Αυτό το καθισματάκι στο οποίο δένετε το παιδί σας καθημερινά, έχει αποδειχτεί πως έχει δύο φορές περισσότερα μικρόβια από τις τουαλέτες. Για να το διατηρείτε καθαρό διαβάζετε τις οδηγίες του κατασκευαστή μιας και διαφέρουν από καθισματάκι σε καθισματάκι. 

Εξαφανίστε τα Άλατα από τα πιο Βρώμικα Σημεία του Σπιτιού

Τα παπούτσια τους Έρευνα έχει δείξει πως τα παιδιά πηγαίνουν πολύ συχνά στις τουαλέτες του σχολείου τους με αποτέλεσμα τα παπούτσια τους να είναι γεμάτα βακτήρια. Εφαρμόστε τον κανόνα «όχι παπούτσια μέσα στο σπίτι» για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. 

Εφαρμόστε τον κανόνα "όχι παπούτσια μέσα στο σπίτι".

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βρήκαμε το Μυστικό για να Αφιερώνετε τον Μισό Χρόνο στην Καθαριότητα του Σπιτιού

.

Αυτά είναι τα 7 πράγματα μέσα στο σπίτι που πρέπει να καθαρίζονται καθημερινά.

Αυτά τα Καθημερινά Αντικείμενα Έχουν Περισσότερα Μικρόβια από την Τουαλέτα σας

.

Δείτε ποια 8 αντικείμενα καθημερινής χρήσης έχουν περισσότερα μικρόβια από την τουαλέτα σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τελικά Πόσες Φορές την Ημέρα Πρέπει να Πλένετε το Πρόσωπο σας;

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Κοτοσαλάτα με Τραγανά Τσιπς Γλυκιάς Πάπρικας Από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου