Αυτά Είναι τα 5 πιο Τοξικά Πράγματα στο Σπίτι σας! Δείτε τι Μπορείτε να Κάνετε

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Αυτά Είναι τα 5 πιο Τοξικά Πράγματα στο Σπίτι σας! Δείτε τι Μπορείτε να Κάνετε

Υπάρχουν πολλά τοξικά πράγματα μέσα στο σπίτι σας που είναι πολύ βλαβερά για την υγεία. Το χειρότερο μάλιστα είναι πως ο περισσότερος κόσμος δεν το γνωρίζει και αγοράζει αβέρτα τα συγκεκριμένα πράγματα. Δείτε ποια είναι αυτά και με τι να τα αντικαταστήσετε στην καθημερινότητά σας.

Αντικολλητικά σκεύη Μπορεί μέχρι τώρα να ακούγατε πως τα αντικολλητικά σκεύη είναι φανταστικά στο μαγείρεμα και ίσως έχετε ήδη αγοράσει κάποιο στην κουζίνα σας, αλλά δυστυχώς η αλήθεια είναι λίγο διαφορετική. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με έρευνες που έγιναν τα αντικολλητικά σκεύη κουζίνας είναι αρκετά επικίνδυνα για την υγεία και γι'αυτό θα πρέπει να τα αντικαταστήσετε με ανοξείδωτα σκεύη.

Προσοχή! Τα αντικολλητικά σκεύη είναι επικίνδυνα εφόσον ζεσταθούν σε υψηλή θερμοκρασία χωρίς φαγητό μέσα σε αυτά.

τοξικά

Τα αντικολλητικά σκεύη θέλουν πολύ προσοχή.

Πλαστικά τάπερ Όσο και αν τα λατρεύετε δυστυχώς τα πλαστικά τάπερ δεν κάνουν καλό στην υγεία. Περιέχουν μια ουσία που αποκαλείται BPA η οποία είναι καρκινογόνα. Αποφύγετε να βάζετε πλαστικά τάπερ σε φούρνο μικροκυμάτων ή να τα αφήνετε στον ήλιο γιατί αυτή η ουσία απελευθερώνεται ακόμα πιο έντονα σε ζεστό περιβάλλον. Αντικαταστήστε σιγά-σιγά τα πλαστικά τάπερ με γυάλινα.

Τι Κινδύνους για την Υγεία Κρύβουν τα Αναψυκτικά Διαίτης

τοξικά

Αντικαταστήστε σιγά-σιγά τα πλαστικά σας τάπερ με γυάλινα.

Καναπέδες Υπάρχουν καναπέδες και μαξιλάρια που περιέχουν μια άκρως τοξική ουσία η οποία είναι πολύ επικίνδυνη για την υγεία μας ενώ επίσης, σύμφωνα με έρευνα, η ουσία αυτή αποδείχτηκε ότι μειώνει το IQ των παιδιών και διαταράσσει τις κινητικές τους δεξιότητες. Πριν αγοράσετε κάποιον καναπέ λοιπόν βεβαιωθείτε ότι αυτός δεν έχει την ουσία PBDE. Αν δε γνωρίζετε αν ο καναπές σας είναι τοξικός, τότε φροντίστε απλά να αερίζετε συχνά τον χώρο σας και να σκουπίζετε με την ηλεκτρική σας σκούπα ακόμα και πάνω στον καναπέ.

Αρώματα Αφού αποδείχθηκε πως οι κουρτίνες του μπάνιου συνήθως είναι τοξικές, σειρά είχαν και τα αρώματα. Σύμφωνα με έρευνα που έγινε πολλές κολόνιες περιέχουν μια τοξική ουσία που μπορεί αν προκαλέσει βλάβη του σπέρματος και ενδοκρινολογικές διαταραχές. Για να αποφύγετε το πρόβλημα προτιμήστε κουρτίνες μπάνιου από βαμβάκι ή λινό ύφασμα και απορρυπαντικά-μαλακτικά χωρίς τοξικές μυρωδιές.

τοξικά

Τα αρωματικά σπρέι είναι ό,τι πιο καρκινογονο μπορεί να έχετε στο σπίτι σας.

Αυτές Είναι οι Καθημερινές Συνήθειες που Κάνουν Πολύ Καλό στην Υγεία σας

Αντιμικροβιακά σπρέι Τα αντιμικροβιακά σπρέι είναι επίσης τοξικά στην πλειοψηφία τους. Αν θέλετε λοιπόν να καθαρίζετε και να απολυμαίνετε τους πάγκους της κουζίνας ή τη μπανιέρα σας, χρησιμοποιήστε φυσικά καθαριστικά όπως είναι η μαγειρική σόδα και το ξίδι.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μούχλα και Υγρασία στο Μπάνιο; Προστατέψτε το με Αυτούς τους Τρόπους

.

Απαλλαγείτε από τους χειρότερους "εχθρούς" του μπάνιου σας με μια κίνηση.

«Πώς θα εξαφανίσω τη μούχλα από τους αρμούς στο μπάνιο;»

.

Η αναγνώστριά μας Κλέλια Γεράνη από την Πάτμο θέλει να μάθει με ποιο τρόπο βγαίνει η μούχλα από τους αρμούς στα πλακάκια.

Αυτά Είναι τα Επικίνδυνα Πράγματα που Κρύβονται σε Κάθε Σπίτι

.

Δείτε ποια είναι τα επικίνδυνα καθαριστικά είδη που βλάπτουν σοβαρά την υγεία σας και την υγεία των δικών σας ανθρώπων.

8 Σημεία στο Σπίτι που Κρύβουν Απίστευτη Βρωμιά που δεν Φαίνεται

.

Δείτε τι πρέπει να κάνετε για αποτελεσματική καθαριότητα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

σοκολάτα
Έτσι θα Φτιάξετε την Ζεστή Σοκολάτα της Disneyland!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Σούπερ υγιεινή συνταγή για τραγανό κοτόπουλο στον φούρνο!
More in LIVING +, PLUS +
σοκολάτα
Έτσι θα Φτιάξετε την Ζεστή Σοκολάτα της Disneyland!

Η πιο τέλεια συνταγή για ζεστή σοκολάτα.

Close