Αυτά Είναι τα Τρία Σημεία του Σώματος που Εμφανίζουν Ρυτίδες Πρώτα (και Πώς να το Σταματήσετε Αυτό)

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Αυτά Είναι τα Τρία Σημεία του Σώματος που Εμφανίζουν Ρυτίδες Πρώτα (και Πώς να το Σταματήσετε Αυτό)

Καθώς μεγαλώνουμε υπάρχουν κάποια σημεία του σώματός μας που αρχίζουν να δείχνουν τα σημάδια της γύρανσης νωρίτερα από άλλα. Μάθετε ποια είναι αυτά και τι μπορείτε να κάνετε για να σταματήσετε αυτήν την κατάσταση. 

Ο λόγος που σε κάποια σημεία εμφανίζονται ρυτίδες νωρίτερα από άλλα είναι πως μας έχουν μάθει πώς να φροντίζουμε συγκεκριμένα μέρη του σώματός μας και να ξεχνάμε κάποια άλλα. Και μπορεί να ξέρουμε πως πρέπει να βάζουμε ενυδατική κρέμα και αντηλιακό σε όλο μας το σώμα αλλά, παρόλα αυτά, δίνουμε έμφαση κυρίως στο πρόσωπο.

Από τη στιγμή που θα κλείσετε τα 20, τα 30, τα 40 και τα 50 καλό είναι να αρχίσετε να προσέχετε και άλλα μέρη του σώματός σας που δείχνουν πιο έντονα τα σημάδια της γύρανσης.

7 Πράγματα που Προκαλούν Ρυτίδες και Μάλλον δεν σας Έχουν Περάσει Ποτέ από το Μυαλό

Τα χέρια σας Λόγω του ότι τα χέρια μας εκτείθενται στον ήλιο όλο το χρόνο -ακόμα και τους χειμερινούς μήνες- είναι ένα από τα πρώτα σημεία του σώματος που εμφανίζονται ρυτίδες.

ρυτίδες

Η ηλικία σας σίγουρα φαίνεται από τα χέρια σας.

Η διόρθωση: Μην ξεχνάτε τα χέρια σας όταν βάζετε αντηλιακό στο σώμα και το πρόσωπό σας, μην αμελείτε να βάζετε αντιρυτιδικές κρέμες ή ενυδατικές. Το δέρμα στα χέρια σας είναι πιο λεπτό από το μεγαλύτερο μέρος του υπόλοιπου σώματός σας με αποτέλεσμα η ενυδάτωσή του να είναι απαραίτητη.

4 Tips για να Αφαιρείτε το Μέικαπ Χωρίς να Κάνετε Ρυτίδες Γύρω από τα Μάτια

Το πρόσωπο Ακόμα και άνθρωποι που είναι 25 χρονών μπορεί να αρχίσουν να παρατηρούν κάποιες απαλές γραμμές έκφρασης να κάνουν την εμφάνισή τους στο μέτωπο και την περιοχή γύρω από τα μάτια τους. Επιπλέον, μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και κάποια σημάδια από τον ήλιο.

ρυτίδες

Ακόμα και από τα 25 σας μπορεί να παρατηρήσετε να κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες ρυτίδες έκφρασης.

Η διόρθωση: Βάζετε αντηλιακό και αντιρυτιδικές κρέμες με ευλάβεια καθημερινά και πλένετε το πρόσωπό σας καλά έτσι ώστε να το ενυδατώνετε και με νερό.

Καταπολεμήστε τις Ρυτίδες με τον πιο Φυσικό Τρόπο

Ο λαιμός και το στήθος Ο λαιμός και το στήθος βρίσκονται μερικά εκατοστά κάτω από το σημείο που βάζετε κάθε μέρα ευλαβικά αντηλιακό. Σε αυτά τα σημεία το δέρμα είναι πολύ λεπτό και πολύ ευαίσθητο στην ηλιακή ακτινοβολία. Έτσι εύκολα μπορεί να γεμίσει φακίδες και ρυτίδες.

ρυτίδες

Συνήθως ξεχνάτε να περιποιηθείτε το λαιμό και το στήθος σας όπως κάνετε ευλαβικά με το πρόσωπό σας.

Η διόρθωση: Aπλώνετε απλόχερα κρέμες, μάσκες και αντηλιακό. Μάλιστα, καλό είναι σχεδόν ό,τι βάζετε στο πρόσωπό σας να το βάζετε και στον λαιμό και το στήθος σας.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

4+1 Διατροφικές Συνήθειες που μας Γερνάνε

.

Αποφύγετε αυτές τις τροφές για να έχετε πιο νεανικό δέρμα.

8 Πράγματα που Έχετε στο Σπίτι και Καταστρέφουν την Επιδερμίδα σας

.

Κι όμως, υπάρχουν κάποια πράγματα μέσα στο σπίτι σας που μπορεί να κάνουν κακό στην επιδερμίδα σας. Δείτε ποια είναι αυτά.

Αυτή η Μάσκα Προσώπου Εξαφανίζει τις Ρυτίδες

.

Φτιάξτε την εύκολα με αυτά τα θαυματουργά υλικά.

Κουίζ: Πόσων Χρονών Είναι η Επιδερμίδα σας;

.

Κάντε το τεστ για να ανακαλύψετε τα πάντα για την επιδερμίδα σας: από την πραγματική ηλικία της μέχρι τις αληθινές ανάγκες της.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτό το Απόλυτο Αντρικό Διαμέρισμα σας Δίνει Υπέροχες Ιδέες Διακόσμησης!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

ντουλάπα
Ο πιο Έξυπνος Τρόπος για να Οργανώσετε την Ντουλάπα σας!