Άτομα που Ροχαλίζουν Δίνουν Συμβουλές για Ροχαλητό

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Άτομα που Ροχαλίζουν Δίνουν Συμβουλές για Ροχαλητό

Θα μπορούσαμε να χωρίσουμε τους ανθρώπους, όταν κοιμούνται, σε 2 κατηγορίες. Σε αυτούς που ροχαλίζουν, αν και τις περισσότερες φορές αρνούνται πεισματικά πως το κάνουν, και συνεχίζουν ακάθεκτοι τον ύπνο τους και σε αυτούς που υποφέρουν το βράδυ από το ροχαλητό των υπολοίπων και ξαγρυπνούν σκουντώντας τον διπλανό τους για να μην ροχαλίζει άλλο.

Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, οι παρακάτω συμβουλές που έδωσαν άτομα που ροχαλίζουν για το πώς μπορεί κάποιος να σταματήσει το ροχαλητό μπορούν να σας φανούν οπωσδήποτε χρήσιμες.

Αλλάξτε τη στάση ύπνου Σύμφωνα με το Εθνικό Ίδρυμα Ύπνου των H.Π.Α υπάρχουν ορισμένες στάσεις ύπνου που προκαλούν ροχαλητό. Για παράδειγμα, όταν κοιμάστε ανάσκελα, στηριζόμενοι στην πλάτη σας, τότε η γλώσσα σας και η υπερώα, το άνω τοίχωμα της στοματικής κοιλότητάς σας δηλαδή, πιέζονται αντίθετα, προς το πίσω μέρος του λαιμού σας, το οποίο σας οδηγεί στο να ροχαλίζετε. Όταν είστε όρθιοι, η γλώσσας σας και η υπερώα έχουν τη φυσιολογική τάση και πίεση προς τα κάτω. Για να αποφύγετε, λοιπόν, το ροχαλητό, προτιμήστε να κοιμάστε γυρισμένοι στο ένα πλευρό. Δείτε εδώ τι δείχνει η στάση ύπνου για τη σχέση σας.

Αλλάξτε τη στάση ύπνου σας για να μην ροχαλίζετε.

Αλλάξτε τη στάση ύπνου σας για να μην ροχαλίζετε.

Μάθετε επίσης για ποιο λόγο πρέπει να σταματήσετε να κοιμάστε στην δεξιά πλευρά σας

Παραμείνετε ενυδατωμένοι Είναι πολύ σημαντικό να είστε ενυδατωμένοι κατά τη διάρκεια του ύπνου σας. Σε περίπτωση που έχετε αφυδατωθεί, τότε το στόμα σας και η μύτη σας γίνονται κολλώδη εκκρίνοντας ουσίες και οδηγώντας σας σε περισσότερο ροχαλητό. Για να μην αφυδατωθείτε, είναι απαραίτητο να πίνετε μεγάλη ποσότητα νερού μέσα στην μέρα και οπωσδήποτε ένα ποτήρι νερό πριν πέσετε για ύπνο.

Φροντίστε να πίνετε ένα ποτήρι με νερό πριν κοιμηθείτε.

Φροντίστε να πίνετε ένα ποτήρι με νερό πριν κοιμηθείτε.

Εξαφανίστε τη σκόνη Κρυμμένη σκόνη πίσω και κάτω από το κρεβάτι σας, στην κορυφή του φωτιστικού και του ανεμιστήρα οροφής σας μπορεί να σας δημιουργήσει φτέρνισμα, αλλεργία και ροχαλητό. Εξαφανίστε τη σκόνη με έναν βαθύ καθαρισμό της κρεβατοκάμαράς σας και σταματήστε να ταλαιπωρήστε και να ταλαιπωρείτε τους γύρω σας με το ροχαλητό σας.

Το ροχαλητό μπορεί να οφείλεται στη σκόνη που βρίσκεται μέσα στο υπνοδωμάτιό σας.

Το ροχαλητό μπορεί να οφείλεται στη σκόνη που βρίσκεται μέσα στο υπνοδωμάτιό σας.

Κάντε Αυτές τις 3 Αλλαγές στο Υπνοδωμάτιο για να Κοιμηθείτε σαν Πουλάκι

Αποφύγετε το αλκοόλ τη νύχτα Ένα κοκτέιλ μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Δυστυχώς, όμως, όσο χαλαρώνετε από το αλκοόλ, τόσο χαλαρώνουν και οι μύες του λαιμού αποδυναμώνοντας τη φυσική άμυνα του οργανισμού σας ενάντια στην απόφραξη των αεραγωγών της μύτης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ροχαλίζετε περισσότερο, όταν έχετε πιει. Γι’ αυτό και το ιδανικό είναι να καταναλώσετε το τελευταίο ποτό σας το αργότερο τέσσερις ώρες πριν τον ύπνο ή να καταλώσετε ένα από τα 5 πιο δροσιστικά κοκτέιλ χωρίς αλκόολ!

Το αλκοόλ χαλαρώνει τους μύες και γι'αυτό είναι πιο εύκολο να ροχαλίζετε, όταν κοιμηθείτε.

Το αλκοόλ χαλαρώνει τους μύες και γι'αυτό είναι πιο εύκολο να ροχαλίζετε, όταν κοιμηθείτε.

Κάντε ζεστό ντους πριν τον ύπνο Πριν κοιμηθείτε, φροντίστε να κάνετε ένα ζεστό ντους, κατά τη διάρκεια του οποίου θα αφήσετε το νερό της ντουζιέρας να τρέξει στο εσωτερικό της μύτης σας και να την καθαρίσει, έτσι ώστε, όταν αποκοιμηθείτε, να παραμείνουν ανοιχτοί οι δίοδοι του λαιμού και της μύτης για τη σωστή ροή του αέρα που δεν θα σας προκαλεί ροχαλητό.

Ένα ζεστό ντους πριν τον ύπνο μπορεί να σας γλιτώσει από το να ροχαλίζετε.

Ένα ζεστό ντους πριν τον ύπνο μπορεί να σας γλιτώσει από το να ροχαλίζετε.

Σε κάθε περίπτωση, αν έχετε βαθύ ροχαλητό μεγάλης διάρκειας σε καθημερινή βάση και πολλές φορές νιώθετε ότι πνίγεστε και δεν έχετε αέρα, πρέπει να επισκεφθείτε και να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας!

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θέλετε να Κοιμηθείτε Μέσα σε Ένα Λεπτό; Σας Έχουμε τη Μέθοδο!

.

Αυτή είναι η μέθοδος που θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε πριν προλάβετε να πείτε "κύμινο"!

Μάθετε τι Αποκαλύπτει για Εσάς η Στάση του Ύπνου σας!

.

Κάθε στάση ύπνου λέει κάτι για το χαρακτήρα σας.

Αυτά τα 7 Πράγματα δεν θα Έπρεπε να τα Έχετε Ποτέ στο Κρεβάτι σας

.

Αυτά είναι τα 7 πράγματα που δεν θα έπρεπε να παίρνετε ποτέ μαζί σας στο κρεβάτι.

Σταματήστε να Ροχαλίζετε μια και Καλή με Αυτό το «Κόλπο»!

.

Αυτή είναι η Nora, που θα σας βοηθήσει να κόψετε το ροχαλητό.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Οι πιο Εύκολες και Νόστιμες Τηγανίτες Έτοιμες σε.. 5 Λεπτά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Η Θαυματουργή Σαλάτα που Διώχνει την Κυτταρίτιδα!