Ασφάλεια Σπιτιού: Αυτό Είναι το Μικρό Λάθος με τον Μεγάλο Κίνδυνο!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Ασφάλεια Σπιτιού: Αυτό Είναι το Μικρό Λάθος με τον Μεγάλο Κίνδυνο!

Αν τους ρωτήσετε, πολλοί είναι οι ιδιοκτήτες που θα σας πουν πως η ασφάλεια τους σπιτιού τους είναι από τις βασικές προτεραιότητές τους. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι παραβιάσεις των ιδιωτικών χώρων δεν είναι μια πραγματικότητα.

3 Έξυπνοι Τρόποι για να Προστατεύσετε το Σπίτι σας από τους Επίδοξους Ληστές

Η αλήθεια είναι πως οι παραβιάσεις αυτές αυξάνονται ολοένα και περισσότερο. Μια άλλη αλήθεια είναι πως οι περισσότερες από αυτές τις παραβιάσεις μπορούν να αποφευχθούν αν οι ιδιοκτήτες σταματήσουν να κάνουν ένα μικρό λάθος: να αφήνουν ξεκλείδωτες τις πόρτες τους. Μάλλον θα σας ακούγεται αστείο, αλλά οι περισσότερες παραβιάσεις γίνονται από την πόρτα του σπιτιού. Αποφεύγοντας αυτό το λάθος μπορείτε να μειώσετε κατά πολύ τις πιθανότητες να παραβιάσει κάποιος τον χώρο σας. Δείτε ενδεικτικά τι ανακάλυψε αμερικανική έρευνα:

ασφάλεια

Οι παραβιάσεις αυξάνονται ολοένα και περισσότερο.

#1 Στο 30% των παραβιάσεων ο ληστής μπαίνει από κάποια πόρτα που δεν είναι κλειδωμένη Με λίγα λόγια, ένα πολύ μεγάλο μέρος των ληστειών θα μπορούσε να αποφευχθεί απλά κλειδώνοντας την πόρτα

Δείτε πώς θα Προφυλάξετε το Σπίτι σας από Κλέφτες αν Μένετε στον 1ο Όροφο

#2 Σχεδόν 1 στους 5 ιδιοκτήτες δεν κλειδώνει την πόρτα όταν βρίσκεται στο σπίτι του Υπάρχει η ψευδαίσθηση πως όταν βρίσκεστε μέσα στο σπίτι, το σπίτι δεν είναι στόχος ληστείας.

#3 Το 63% των ερωτηθέντων είπε πως γνωρίζει ανθρώπους που δεν κλειδώνουν το σπίτι τους Κάτι που επιβεβαιώνει όσα αναφέραμε παραπάνω.

ασφάλεια

Ένα πολύ μεγάλο μέρος των ληστειών θα μπορούσε να αποφευχθεί απλά κλειδώνοντας την πόρτα.

#4 Το εισόδημα δεν επηρεάζει απαραίτητα το αν κλειδώνει κάποιος το σπίτι του Το 20% όσων είχαν πολύ μεγάλο εισόδημα δεν κλείδωνε την πόρτα του σπιτιού του. Το ίδιο ποσοστό αναλογεί και σε όσους είχαν χαμηλό εισόδημα.

#5 Μόνο το 18% των ερωτηθέντων είπε πως αφήνει κάποιο κλειδί εκτός σπιτιού Κάτω από το χαλί, μέσα σε κάποια ψεύτικη πέτρα κλπ. Δηλαδή τα εφεδρικά κλειδιά είναι πολύ λιγότερα από τις ξεκλείδωτες πόρτες.

Κρυψώνες στο Σπίτι για Κοσμήματα και Χρήματα: Μοναδικές και Υπέροχες Ιδέες

#6 Οι Millennials (δηλαδή όσοι διανύουν την 3η και 4η δεκαετία της ζωής τους) ενδιαφέρονται κυρίως να προστατέψουν τα μετρητά τους Παρόλο που οι περισσότεροι χρησιμοποιούν κάρτες για τις συναλλαγές τους, οι millenials ενδιαφέρονται να προστατεύσουν τα μετρητά τους και όχι τις ηλεκτρονικές συσκευές, τα κοσμήματα, κλπ

ασφάλεια

Οι millenials ενδιαφέρονται να προστατεύσουν τα μετρητά τους.

#7 Τα συστήματα ασφαλείας μπορούν πραγματικά να κάνουν τη διαφορά Τα σπίτια χωρίς συστήματα ασφαλείας είναι 300% πιο πιθανό να παραβιαστούν.

#8 Τα social media έχουν αυξήσει τον κίνδυνο Σκέφτεστε να ποστάρετε κάποια φωτογραφία από τις διακοπές σας; Λοιπόν… ξανασκεφτείτε το. Η έρευνα δείχνει πως το 78% των ληστών παρακολουθεί τα social media για να δει πότε ο στόχος τους θα λείπει!

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτά τα Πράγματα θα Κρατήσουν τους Διαρρήκτες Μακριά από το Σπίτι σας

.

Όλα όσα πρέπει να κάνετε για να κρατήσετε μακριά από το σπίτι σας τους κλέφτες.

Αόρατα Πράγματα Μέσα στο Σπίτι: Κι όμως, Πρέπει να Υπάρχουν!

.

Αυτά είναι τα 5 αόρατα πράγματα που καλό θα ήταν να έχετε στο σπίτι σας.

Αυτά τα 7 Πράγματα Προκαλούν τους Διαρρήκτες Σπίτι σας! Δείτε Ποια Είναι!

.

Να τι κάνετε λάθος στο σπίτι σας και προκαλείτε τους διαρρήκτες!

25 Πρώην Διαρρήκτες Αποκαλύπτουν τι Αφήνει το Σπίτι σας Εκτεθειμένο!

.

Αυτά είναι όλα όσα αποκάλυψαν 25 πρώην διαρρήκτες σχετικά με το τι αφήνει το σπίτι σας εκτεθειμένο σε εισβολείς.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τρίτη 13 Μαρτίου: Δείτε τις Αστρολογικές Προβλέψεις για το Ζώδιό σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτό Είναι το Υπερπολυτελές Διαμέρισμα που Μένει Αυτή τη Στιγμή ο Leonardo DiCaprio!