Απορρυπαντικό Πιάτων: Τι δεν Πρέπει να Κάνετε με Αυτό!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Απορρυπαντικό Πιάτων: Τι δεν Πρέπει να Κάνετε με Αυτό!

Έχει πολλές χρήσεις πέρα από την κλασική του πλυσίματος των πιάτων. Παρόλα αυτά είναι και κάποια πράγματα που απαγορεύεται να κάνετε με το απορρυπαντικό πιάτων.

Η αλήθεια είναι πως με λίγο απορρυπαντικό πιάτων και ζεστό νερό μπορείτε να καθαρίσετε σχεδόν τα πάντα. Ποια είναι όμως εκείνα τα αντικείμενα που δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή μαζί του;

Μην πλύνετε ποτέ τα σιδερένια κατσαρολικά σας Παρόλο που πολλοί είναι αυτοί που το κάνουν εσείς μην το δοκιμάσετε ποτέ. Χρησιμοποιήστε καλύτερα λάδι και αλάτι. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο καλό.

Απορρυπαντικό Πιάτων: Πρωτότυπα Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε με Αυτά

Μην το βάλετε στο πλυντήριο πιάτων Αν έχετε ξεμείνει από το ειδικό απορρυπαντικό για πλυντήριο πιάτων μπορεί να έχετε μπει στον πειρασμό να βάλετε λίγο από το απορρυπαντικό των πιάτων. Μην το κάνετε. Παρόλο που και τα δύο καθαρίζουν πιάτα οι φόρμουλες είναι εντελώς διαφορετικές και το απορρυπαντικό των πιάτων μπορεί να κάνει κακό στη συσκευή σας.

Μην το βάλετε στο πλυντήριο ρούχων Το απορρυπαντικό πιάτων δεν κάνει να μπαίνει στο πλυντήριο ρούχων. Ο λόγος είναι ότι μπορεί να δημιουργήσει πολύ περισσότερο αφρό από αυτόν που το πλυντήριό σας μπορεί να αντέξει.

απορρυπαντικό πιάτων

Μην χρησιμοποιείτε το απορρυπαντικό πιάτων στο πλυντήριο πιάτων.

Μην Βάλετε Ποτέ Απορρυπαντικό Πιάτων σε Αυτά τα Μέρη

Μην πλένετε το αυτοκίνητό σας Το απορρυπαντικό πιάτων είναι πολύ δυνατό. Το χρώμα του αυτοκινήτου σας μπορεί να δείχνει δυνατό αλλά δεν είναι. Με το απορρυπαντικό πιάτων μπορεί να καταστρέψετε το χρώμα του αυτοκινήτου σας.

Μην πλένετε το πρόσωπό σας Αν είναι πολύ δυνατό για το αυτοκίνητό σας τότε σίγουρα είναι πολύ δυνατό και για το πρόσωπό σας. Γενικότερα το απορρυπαντικό πιάτων δεν είναι καλό να έρχεται ούτε με τα χέρια σε επαφή για πολλή ώρα και αυτός είναι και ο λόγος που πολλές νοικοκυρές φοράνε γάντια για να πλένουν τα πιάτα.

Μπείτε στην Κατηγορία Tips και βρείτε χιλιάδες έξυπνες, οικονομικές, εύκολες και γρήγορες συμβουλές πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλύσιμο στο Χέρι: 5 Σοβαρά Λάθη που Όλοι Κάνουμε

.

Δείτε τι πρέπει να προσέξετε την επόμενη που φορά που θα βάλετε ευαίσθητα ρούχα για πλύσιμο στο χέρι έτσι ώστε να έχετε άψογα αποτελέσματα.

Φρούτα και Λαχανικά: Έτσι Πρέπει να τα Πλένετε!

.

Υπάρχει ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να πλύνετε φρούτα και λαχανικά. Δείτε ποιος είναι αυτός.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

μαγειρικά tips
Τα Μαγειρικά Tips που σας Δίνουν οι Διασημότεροι Σεφ στον Κόσμο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Κάντε Αυτά τα 4 Πράγματα Κάθε Κυριακή για να Χάνετε Βάρος Όλη την Εβδομάδα!