Απίστευτο! Έτσι θα Καταλάβετε αν Αλλάζουν τα Σεντόνια σας στα Ξενοδοχεία που Μένετε

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Απίστευτο! Έτσι θα Καταλάβετε αν Αλλάζουν τα Σεντόνια σας στα Ξενοδοχεία που Μένετε

Είναι σοκαριστικό, γι’ αυτό σας λέμε και ποια είναι τα μέτρα που πρέπει να πάρετε.

Σε αρκετούς από εσάς έχει συμβεί τουλάχιστον από μια φορά, να παρακαλάτε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας σε ένα ξενοδοχείο, να σας αλλάξουν σεντόνια, αν όχι ανά μια μέρα, έστω ανά δύο. Και σκέφτεστε, «μήπως είμαι υπερβολική;» Όχι, δεν είστε! Αυτό που σίγουρα δεν γνωρίζετε, διότι το έχετε ως δεδομένο είναι ότι σε αρκετά ξενοδοχεία, τα σεντόνια δεν αλλάζουν ούτε με την αλλαγή των πελατών.

11 Απίστευτα Μυστικά που τα Ξενοδοχεία σας Κρύβουν!

Αυτό τουλάχιστον έδειξαν έρευνες της τηλεοπτικής εκπομπής Inside Edition, όταν η δημοσιογράφος αποφάσισε να ελέγξει εννέα διαφορετικά, γνωστά ξενοδοχεία της Νέας Υόρκης. Τρία από αυτά αποδείχτηκε ότι δεν άλλαζαν τα σεντόνια, μετά το check out των πελατών.

Η Ann Mercogliano και η δημοσιογραφική της ομάδα πριν αποχωρήσουν από το δωμάτιο του εκάστοτε ξενοδοχείου, ψέκαζαν με ένα ειδικό σπρέι τα σεντόνια, του οποίου τα σημάδια γίνονταν εμφανή, μόνο με τη χρήση black light. Συγκεκριμένα, ψέκαζαν γράφοντας τη φράση «I Slept Here».

Ξενοδοχεία που Γοητεύουν: Η Διαμονή σε ένα από Αυτά θα σας Μείνει Αξέχαστη

thehomeissue_hotel01

Δείτε πώς φαίνεται το "I slept here" με το black light.

Την επόμενη μέρα έκλειναν το ίδιο δωμάτιο με διαφορετικό όνομα και τσέκαραν αν υπάρχει η «σκιαγραφημένη» φράση που είχαν αφήσει την προηγούμενη μέρα στα σεντόνια. Δυστυχώς στα 3 από τα 9 ξενοδοχεία, τα σεντόνια δεν είχαν αλλαχτεί, ούτε τα εσωτερικά, αλλά ούτε καν τα εξωτερικά. Απευθείας η Ann Mercogliano καλούσε τους υπεύθυνους των ξενοδοχείων, για να τους αναφέρει το περιστατικό. Στην πλειοψηφία τους, δήλωναν άγνοια, εκτός από μια περίπτωση, στην οποία η υπεύθυνη όχι μόνο δεν απολογήθηκε αλλά ήταν και αγενής απέναντι στην ομάδα.

Αυτά Είναι τα 9 πιο Παράξενα Ξενοδοχεία από όλον τον Κόσμο!

Σε αρκετά ξενοδοχεία μια τέτοια εικόνα σπανίζει!

Τώρα, λοιπόν, που σας κάναμε να ανησυχείτε για την καθαριότητα του κάθε ξενοδοχείου που κλείνετε, έχουμε να σας προτείνουμε τρεις λύσεις:

1. Κουβαλάτε μαζί σας μια λάμπα black light. Ναι, μπορεί να ακούγεται πολύ αστείο, αλλά είναι ένας τρόπος να δείτε και το παραμικρό πάνω στα σεντόνια σας.

2. Να παίρνετε κάθε φορά μαζί σας τα δικά σας σεντόνια και μαξιλαροθήκες, πράγμα που σημαίνει πως ξεχνάτε πτήση με χειραποσκευή (που να τα χωρέσετε όλα;).

3. Ρίχνετε «κατά λάθος» από μόνοι σας ένα αναψυκτικό, για παράδειγμα πορτοκαλάδα, πάνω στα σεντόνια και προφασιζόμενοι ατύχημα, ζητάτε την αλλαγή των σεντονιών. To πρόβλημα έχει λυθεί.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έρευνα: Να τι Πρέπει να Κάνετε για Καλύτερη Σεξουαλική Ζωή

.

Αυτή η έρευνα θα σας δείξει το μυστικό για να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή!

Είναι Απίστευτο το τι Κρύβεται Μέσα στην Καφετιέρα σας

.

Μπορεί μια αθώα καφετιέρα να σας στείλει στο νοσοκομείο; Διαβάστε και ανακαλύψτε την απάντηση.

Νέα Έρευνα Αποκαλύπτει Πόσο Βλαβερά Είναι τα Πλαστικά Μπουκάλια Νερού!

.

Κατοικούν σε αυτά άπειρα αόρατα για το ανθρώπινο μάτι μικρόβια!

Τρομακτική Έρευνα: Γιατί δεν Πρέπει να Ασχολείστε με το Κινητό Αμέσως πριν τον Ύπνο

.

Όλοι ασχολούνται με το κινητό ή το τάμπλετ πριν κοιμηθούν; Ξέρατε, όμως, πόσο κακό κάνει στην υγεία σας; Δείτε όλους τους λόγους για τους οποίους πρέπει να προτιμήσετε ένα βιβλίο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

edward norton
Ο Edward Norton Μόλις Αγόρασε ένα Εκπληκτικό Σπίτι στο Malibu! 

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

κοτόπουλο
Έτσι θα Καταλάβετε αν το Κοτόπουλο που Μόλις Αγοράσατε Είναι Φρέσκο!