8 Έξυπνοι Τρόποι για να Αποθηκεύσετε τις Πατάτες, τα Σκόρδα και τα Κρεμμύδια

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

8 Έξυπνοι Τρόποι για να Αποθηκεύσετε τις Πατάτες, τα Σκόρδα και τα Κρεμμύδια

Τα τρόφιμα της κουζίνας συνήθως έχουν τη θέση τους. Ζυμαρικά, όσπρια και κονσέρβες στο ντουλάπι, λαχανικά και φρούτα στο ψυγείο. Τι γίνεται όμως με τις πατάτες, τα κρεμμύδια και το σκόρδο; Πως μπορείτε να τα κρατήσετε φρέσκα για περισσότερο καιρό και κυρίως… ποια είναι η θέση τους;

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας είναι ότι δεν πρέπει να τα αποθηκεύετε όλα μαζί γιατί όταν έρχονται σε επαφή σαπίζουν γρηγορότερα.

5 Βήματα για να Συντηρείτε Σωστά τα Τρόφιμα

Σε γενικές γραμμές, ισχύουν τα εξής: Το σκόρδο είναι προτιμότερο να βρίσκεται σε κάποιο ανοιχτό καλάθι ώστε να επιτρέπεται η ελεύθερη κυκλοφορία του αέρα και να διατηρείται η σωστή θερμοκρασία. Το ίδιο ισχύει και για τα κρεμμύδια. Αν αποθηκεύσετε μαζί τα κρεμμύδια και τα σκόρδα σας, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. Ωστόσο, αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να θυμάστε είναι να τα κρατήσετε μακριά από τις πατάτες. Το ιδανικό μέρος για να αποθηκεύσετε τις πατάτες πρέπει να είναι ξηρό και σκοτεινό.

Φρέσκα Τρόφιμα και Λαχανικά για Περισσότερο Χρονικό Διάστημα

Έχοντας αυτά κατά νου, πάμε να δούμε ιδέες που όχι μόνο θα σας βοηθήσουν να αποθηκεύσετε τις πατάτες, τα σκόρδα και τα κρεμμύδια με ασφάλεια, αλλά θα αποτελέσουν και ενδιαφέροντα διακοσμητικά στοιχεία για την κουζίνα σας!

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αποστειρώστε τα Δοχεία και τα Βαζάκια σας για να Αποθηκεύετε με Ασφάλεια τα Τρόφιμα

.

Από ζάχαρη και καφέ μέχρι μαρμελάδες, μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε αποστείρωση στα βάζα σας για να υποδεχθούν με ασφάλεια νέο περιεχόμενο.

5 Πρωτότυπες και Εναλλακτικές Ιδέες για τη Βιβλιοθήκη

.

Πότε ξανά βιβλία σε στοίβες! Σας παρουσιάζουμε 5 καθημερινά αντικείμενα που μπορούν να μεταμορφωθούν εύκολα στη νέα σας βιβλιοθήκη.

Ακυρώσατε τα Πλάνα σας και Νιώθετε Τέλεια; Να Γιατί Συμβαίνει!

.

Έχετε παρατηρήσει πως κάποιες φορές νιώθετε πολύ καλά όταν ακυρώνονται τα πλάνα σας;


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

7 Τρόποι να Διώξετε την Κακή Ενέργεια από το Σπίτι

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ετσι θα Κάνετε το Σπίτι σας να Μυρίζει Καφέ με Άρωμα Βανίλια -Το Ηack του Tik Tok Είναι Απλό και Εύκολο