7 Τρόποι να Διώξετε την Κακή Ενέργεια από το Σπίτι

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

7 Τρόποι να Διώξετε την Κακή Ενέργεια από το Σπίτι

Πείτε γεια στο κακό μάτι!

Ενώ μπορεί να έχετε κοιμηθεί μια χαρά, ξυπνάτε με πονοκέφαλο ή μάτι, μια κακή διάθεση τέλος πάντων που δεν μπορείτε να καταλάβετε από πού προήλθε. Ένας λόγος είναι η αρνητική και καταπιεστική ενεργεία που έχει συσσωρευτεί στο σπίτι σας. Εμείς λοιπόν θα σας πούμε με ποιους τρόπους μπορείτε να διώξετε αυτήν την αρνητική αύρα από το σπίτι σας.

#1 Αερίζετε τους χώρους σας καθημερινά Ανοίγοντας τα παράθυρα όλη η κακή ενέργεια φεύγει από το σπίτι. Έστω και αν κάνει κρύο έξω αυτό πρέπει να το κάνετε καθημερινά. Καλό θα ήταν, την ίδια ώρα να τινάζετε μαξιλάρια και κουβέρτες.

Κανόνες Φενγκ Σούι για να Φέρετε στη Ζωή σας την Ευτυχία

#2 Καίτε λίγα αρωματικά stick λιβανιού Η μυρωδιά του λιβανιού πέρα από τις ελληνικές θρησκευτικές πεποιθήσεις, είναι γνωστό πως χρησιμοποιείται και για πρακτικές διαλογισμού και πνευματικής ηρεμίας. Γιατί λοιπόν να μην αποκτήσετε αυτήν τη γαλήνη και στο σπίτι σας; Σας προτείνουμε το αρωματικό Nag Champa, ινδικής προέλευσης, το οποίο προτιμάται από τους ειδικούς διαλογισμού διότι προκαλεί μια ατμόσφαιρα ηρεμίας.

Το λιβάνι μπορεί να σας ηρεμήσει και να διώξει την αρνητική ενέργεια από το σπίτι σας.

Φενγκ Σούι: Χάστε Βάρος Αλλάζοντας τη Διακόσμηση του Σπιτιού σας

#3 Πετάξτε όλα τα σπασμένα αντικείμενα Λέγεται πως όταν ένα αντικείμενο σπάει σε ένα σπίτι, σπάει για να φύγει η κακή ενέργεια και το μάτι. Για αυτόν τον λόγο αντικείμενα που είδη έχουν έστω ψιλοσπάσει, μην τα κρατάτε όσο αγαπημένα και να είναι.

#4 Ψεκάστε το σπίτι σας με αιθέρια έλαια πορτοκαλιού Μυρίζοντάς τα σας φτιάχνει η διάθεση έτσι κι αλλιώς καθώς σας έρχεται το καλοκαίρι και ο ήλιος στο μυαλό. Έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να διώχνουν μακριά την αρνητική ενέργεια αλλά και να την φτιάχνουν.

6 Απλοί Τρόποι για να Βάλετε το Φενγκ Σούι και στην Κουζίνα σας

#5 Βάλτε σε τάξη την ακαταστασία Ένας ακατάστατος χώρος προκαλεί stress και μελαγχολικές σκέψεις. Γενικότερα τα αντικείμενα που βρίσκονται χωρίς ουσιαστικό λόγο μέσα στη μέση, εμποδίζουν την σωστή ροή της ενέργειά σας.

Αυτός ο μαύρος κρύσταλλος μπορεί να δεσμεύσει την αρνητική ενέργεια που ίσως έχετε στο σπίτι σας.

Φενγκ Σούι: 12 Σπιτικά Tips για να Αλλάξει η Τύχη σας και να Αποκτήσετε Χρήματα

#6 Αποκτήστε διακοσμητικά έπιπλα με κρύσταλλα Λέγετε εδώ και πολλά χρόνια πως η κακή ενέργεια απορροφάται από τους κρυστάλλους και κρατιέται μέσα σε αυτούς. Τελευταία έχει γίνει γνωστό πως ο κρύσταλλος Black tourmaline είναι ο ιδανικός για αυτήν τη χρήση. Κάνει καλό αν τον έχετε και κοντά στις ηλεκτρονικές σας συσκευές.

#7 Βάλτε ένα κουδουνάκι στην εξώπορτα του σπιτιού σας Μπορεί να σας φαίνεται κάπως αστείο, αλλά έρευνες έχουν δείξει πως ο ανθρώπινος εγκέφαλος ηρεμεί ακούγοντας τον ήχο από ένα κουδουνάκι. Αυτόματα παίρνει σήμα να διώξει τις αρνητικές σκέψεις και να γεμίσει με θετικές!

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φενγκ Σούι: Χάστε Βάρος Αλλάζοντας τη Διακόσμηση του Σπιτιού σας

.

Αυτές είναι οι αλλαγές που πρέπει να κάνετε στο σπίτι σας για να δείτε αλλαγή στη ζυγαριά σας.

12 Πράγματα που Καμιά Γυναίκα δεν Πρέπει να Έχει Σπίτι της

.

Αυτά είναι τα 12 πράγματα που καμιά γυναίκα άνω των 18 ετών δεν θα έπρεπε να έχει στο σπίτι της.

Φέρτε την Ευτυχία στη Ζωή σας με Αυτούς τους Κανόνες Φενγκ Σούι

.

Φέρτε την ισορροπία στη ζωή σας και την ευτυχία στο σπίτι σας ακολουθώντας μερικούς βασικούς κανόνες φενγκ σούι.

Έτσι Διακοσμεί το Σπίτι του Κάθε Ευτυχισμένος Άνθρωπος!

.

Κι όμως υπάρχουν ορισμένα πράγματα που οι ευτυχισμένοι άνθρωποι κάνουν –κυριολεκτικά- στο σπίτι τους.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Total White -Η Κατάλευκη Διακόσμηση Είναι μια Ωδή στον Elegant Μινιμαλισμό

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

8 Έξυπνοι Τρόποι για να Αποθηκεύσετε τις Πατάτες, τα Σκόρδα και τα Κρεμμύδια