7 Πράγματα που Κάνουν Κάθε Μέρα τα Ζευγάρια που Είναι Πολύ Ερωτευμένα

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

7 Πράγματα που Κάνουν Κάθε Μέρα τα Ζευγάρια που Είναι Πολύ Ερωτευμένα

Όταν είμαστε νέοι, έχουμε την τάση να συσχετίζουμε την αληθινή αγάπη με ένα άσπρο νυφικό και τα σκαλιά της εκκλησίας. Όσοι, όμως, είναι λίγο μεγαλύτεροι και κατά συνέπεια λίγο σοφότεροι, γνωρίζουν πως αυτό που κάνει μια σχέση πετυχημένη είναι ο τρόπος που περνάνε οι μέρες και τα χρόνια που ακολουθούν.

Δεν είναι εύκολο, καθώς σχεδόν το 50% των ζευγαριών αποτυγχάνει και χωρίζει. Τι απαντούν όμως τα ζευγάρια που τα έχουν καταφέρει, στην ερώτηση «Ποιο είναι το μυστικό που κάνει τον γάμο σας πετυχημένο;» Αυτές είναι οι απαντήσεις τους:

thehomeissue_couples1

Το πιο σημαντικό είναι να μοιράζεστε αυτά που νιώθετε.

Πάρτε χρόνο για τον εαυτό σας Κάντε αυτά που σας αρέσουν, που σας κάνουν χαρούμενους και που σας δίνουν ενέργεια – η επιτυχία ενός ζευγαριού θα υπάρξει μόνο αν καθένας ξεχωριστά είναι δυνατός και νιώθει γεμάτος.

8 Σημάδια ότι η Σχέση σας δεν θα Κρατήσει

Μην φοβάστε να συμβιβαστείτε Ακούγεται κάπως περίεργο και μπορεί να νομίζετε ότι προδίδετε τα ιδανικά σας, αλλά στην πραγματικότητα είναι θέμα δυναμικής της σχέσης. Προσπαθήστε να αξιολογήσετε πόσο θέλετε κάτι σε μια κλίμακα από το 1 μέχρι το 10 και πείτε στο σύντροφό σας να κάνει το ίδιο. Αν η έξοδος για φαγητό αξιολογείται με 5 από εσάς και η παραμονή στο σπίτι με 9 από εκείνον, ξέρετε ότι πρέπει να μείνετε μέσα.

Μοιραστείτε τα πάντα – το πιο σημαντικό είναι να μοιράζεστε αυτά που νιώθετε. Δεν υπάρχει τρόπος να είστε σε κοινό έδαφος αν δεν επικοινωνείτε τα συναισθήματά σας.

Παντρευτείτε κάποιον που σας αρέσει να σκοτώνετε τον χρόνο σας μαζί του - θα περάσετε πολύ χρόνο με τον σύντροφό σας!

Πώς μπορεί ένας καυγάς να κάνει καλό στη σχέση σου

Εκφράστε τρυφερότητα Η τρυφερότητα φέρνει περισσότερη τρυφερότητα. Αγγίξτε τον άλλον, φιλήστε τον το πρωί και κάντε αρκετό σεξ (ακόμα και αν είστε μεγάλοι σε ηλικία). Είναι πολύ εύκολο να ξεχάσετε τη συνήθεια αυτή, πράγμα που θα δημιουργήσει απόσταση. Η οικειότητα και η σωματική τρυφερότητα θα σας κρατήσει σε επικοινωνία.

thehomeissue_couples2

Δεν θα είναι τόσο σημαντικό ποιος έβαλε το πλυντήριο πιάτων αν κοιτάξετε πίσω μετά από 10 χρόνια.

Μην βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος Προσπεράστε τα μικρά πράγματα. Αν πρόκειται να ζήσετε με τον σύντροφό σας, θα είναι αλήθεια τόσο σημαντικό ποιος έβαλε το πλυντήριο πιάτων αν κοιτάξετε πίσω μετά από 10 χρόνια; Να θυμάστε ότι η σχέση σας είναι πολύ πιο σημαντική από κάθε μικρό ατυχές περιστατικό.

ΕΤΣΙ θα Κάνετε τη Σχέση σας Καλύτερη (σε Λιγότερο από 5 Λεπτά)

Απολαύστε το τώρα Βάλτε και ένα σπίτι, τα παιδιά κλπ στο χορό και τα πράγματα θα γίνονται όλο και πιο περίπλοκα. Σε όποια φάση και να είστε, αγκαλιάστε τη και απολαύστε τη.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός Είναι ο Λόγος που Πολλά Ζευγάρια Χωρίζουν Μετά τις Διακοπές

.

Τον Σεπτέμβριο αλλά και τους καλοκαιρινούς μήνες οι χωρισμοί είναι (δυστυχώς) αρκετοί.

Νέα Έρευνα: Αν δεν Θέλετε να Χωρίσετε με τον Σύντροφό σας Πρέπει να Κάνετε ΑΥΤΟ

.

Έρευνα αποκαλύπτει το μυστικό για τη διάρκεια και την επιτυχία μιας σχέσης!

8 Ζευγάρια πού Έχουν Χωρίσει Δίνουν Συμβουλές για να Πετύχει ο Δικός σας Γάμος

.

Μας αποκαλύπτουν τι τους οδήγησε στον χωρισμό και τι έμαθαν μέσα από το διαζύγιό τους.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτή Είναι η Πρώτη Φωτογραφία που Δημοσιεύθηκε στο Instagram

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

δώρα
8 Δώρα που Κανείς δεν θα Ήθελε να του τα Κάνουν!