7 Πράγματα που Πρέπει να Κάνετε Πριν Κλείσετε τα Τριάντα!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

7 Πράγματα που Πρέπει να Κάνετε Πριν Κλείσετε τα Τριάντα!

«Ποτέ δεν είναι αργά» υποστηρίζουν αρκετοί. Κάποιοι το λένε αυταπάτη, ενώ άλλοι το λένε αισιοδοξία. Όπως και να έχει η ζωή γίνεται πιο περίπλοκη όσο μεγαλώνουμε. Αν και εμείς πιστεύουμε ακράδαντα ότι, πράγματι, ποτέ δεν είναι αργά υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι πιο εύκολο να συμβούν πριν κλείσετε τα 30.

Δοκιμάστε ένα νέο σπορ Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για τον εαυτό σας και για να ανεβάσετε την αυτοπεποίθησή σας είναι να ανακαλύψετε μια νέα δυνατότητα – πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα σπορ που είναι και ιδιαίτερα θετικό για την υγεία σας. Μη διστάσετε, λοιπόν, να ανακαλύψετε ποιο είναι αυτό και να γνωρίσετε πολλούς νέους ανθρώπους που θα μοιράζεστε το ίδιο ενδιαφέρον.

τριάντα

Μη διστάσετε να ανακαλύψετε ένα νέο σποτ και να γνωρίσετε πολλούς νέους ανθρώπους.

11 Πράγματα που Χρειάζεστε στο Σπίτι σας Πριν Κλείσετε την Ηλικία των 30

Ταξιδέψτε μόνοι Μπορεί να ακούγεται τρομακτικό, αλλά είναι μία από τις πιο απελευθερωτικές εμπειρίες που μπορείτε να ζήσετε και πρέπει να βρίσκεται σίγουρα στη λίστα των πραγμάτων που πρέπει να κάνετε πριν τα 30. Σκεφτείτε το: θα μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε, όταν το θέλετε και με τους δικούς σας μόνο όρους!

τριάντα

Μπορεί να ακούγεται τρομακτικό, αλλά είναι μία από τις πιο απελευθερωτικές εμπειρίες.

Μετακομίστε σε μια νέα πόλη Νέα διεύθυνση, νέοι φίλοι, νέοι συνεργάτες ίσως… σίγουρα νέες συνήθειες και δραστηριότητες. Καθώς μεγαλώνουμε είναι πιο δύσκολο να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους, γι αυτό δοκιμάστε αυτή την εμπειρία στην δεκαετία των 20s. Να θυμάστε πως αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι μπορείτε πάντα να επιστρέψετε πίσω.

τριάντα

Νέα διεύθυνση, νέοι φίλοι, νέοι συνεργάτες ίσως… σίγουρα νέες συνήθειες και δραστηριότητες.

9 Τρόποι για να Κάνετε Οικονομία Κάθε Μέρα

Μάθετε να παίζετε ένα μουσικό όργανο Ίσως είναι λίγο αργά για να μάθετε πιάνο (βέβαια αν το θέλετε πολύ όλα γίνονται), αλλά υπάρχουν πολλά μουσικά όργανα που σίγουρα  μπορείτε να ξεκινήσετε να μαθαίνετε. Η τρομπέτα για παράδειγμα! Ή ακόμα και το… ντέφι. Το ξέρατε πως όταν παίζετε ένα μουσικό όργανο ενεργοποιούνται σημεία του εγκεφάλου που δεν ενεργοποιούνται με κανέναν άλλον τρόπο; Αξίζει μια δοκιμή!

τριάντα

Το ξέρατε πως όταν παίζετε ένα μουσικό όργανο ενεργοποιούνται σημεία του εγκεφάλου που δεν ενεργοποιούνται με κανέναν άλλον τρόπο;

Δουλέψτε για κάποιον που θαυμάζετε Μπορεί η ζωή να μην πηγαίνει πάντα όπως την έχετε προγραμματίσει, αλλά προσπαθήστε κάποια στιγμή να δουλέψετε για κάποιον που θαυμάζετε όσο είστε ακόμα στην δεκαετία των 20s. Αν είστε τυχεροί ίσως σταθεί αφορμή για την «μεγάλη ιδέα», αν όχι θα σας δώσει μια πολύτιμη εμπειρία και γνώσεις που  θα αξιοποιήσετε στο μέλλον.

τριάντα

Αν είστε τυχεροί ίσως σταθεί αφορμή για την «μεγάλη ιδέα».

10 Μυστικά που Κανένας Σεφ δεν Θέλει να Γνωρίζετε

Δοκιμάστε τις μαγειρικές σας ικανότητες Είτε ήδη σας αρέσει να μαγειρεύετε και να πειραματίζεστε με την γαστρονομία, είτε είστε ακόμα στη φάση που τρέφεστε αποκλειστικά με junk food, υπάρχει πάντα χώρος για βελτίωση στην κουζίνα. Θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο μετά τα 30.

τριάντα

Υπάρχει πάντα χώρος για βελτίωση στην κουζίνα.

Ταξιδέψτε σε ένα μακρινό μέρος Τα ταξίδια απαιτούν χρήματα και χρόνο, αλλά είναι μία από τις πιο γεμάτες εμπειρίες που θα έχετε ποτέ. Κάποια στιγμή, πριν κλείσετε τα 30, αποφασίστε να επισκεφθείτε κάποιο μέρος του πλανήτη που δεν μοιάζει καθόλου με αυτό που ζείτε. Οι μεγάλες μητροπολιτικές πρωτεύουσες όπως το Λονδίνο και το Παρίσι δεν πιάνονται – ανοίξτε τους ορίζοντές σας και απολαύστε την έκθεση σε νέες εμπειρίες, γλώσσες και τοπία.

τριάντα

Ανοίξτε τους ορίζοντές σας και απολαύστε την έκθεση σε νέες εμπειρίες, γλώσσες και τοπία.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απίστευτο αυτό που Υποστηρίζουν οι Σύγχρονοι Ψυχαναλυτές για τα Διαζύγια!

.

Αυτοί είναι οι λόγοι που τα διαζύγια καλυτέρεψαν τις σχέσεις των ανθρώπων.

Το πιο Νόστιμο Παγωτό Χωρίς Παγωτομηχανή από τον Jamie Oliver!

.

Και ποιος δεν θέλει να έχει στην κατάψυξή του το δικό του σπιτικό παγωτό...

Έτσι θα Ήταν το Σπίτι μας αν Ακούγαμε όλες τις Διακοσμητικές Συμβουλές της Ελληνίδας Μάνας!

.

Αυτές είναι οι διακοσμητικές συμβουλές που δίνει με κάθε ευκαιρία στα παιδιά της η Ελληνίδα μάνα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τρίτη 5 Ιουνίου: Αυτό το Ζώδιο Πρέπει να Κάνει Σήμερα Αλλαγές στη Σχέση του

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

λαχανικό
Αν Είναι να Τρώτε Μόνο Ένα Λαχανικό Τότε Πρέπει να Είναι Αυτό!
More in LIVING +, PLUS +
Close