7 Πράγματα που δεν Πρέπει να Ρίχνετε μέσα στον Νιπτήρα ή τον Νεροχύτη!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

7 Πράγματα που δεν Πρέπει να Ρίχνετε μέσα στον Νιπτήρα ή τον Νεροχύτη!

Μπορεί να μην το έχετε σκεφτεί ποτέ αλλά υπάρχουν μερικά αντικείμενα που δεν πρέπει να πετάτε ποτέ μέσα στον νιπτήρα ή τον νεροχύτη σας.

Δείτε παρακάτω ποια είναι αυτά.

Στο μπάνιο…

νιπτήρα

Είναι πολύ σημαντικό να διατηρείτε τον νιπτήρα σας καθαρό.

Μάσκες προσώπου Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται όλες οι μάσκες που είναι από πηλο δεν πρέπει να πέφτουν στον νεροχύτη. Καλό είναι, λοιπόν, όταν πρόκειται να ξεπλύνετε την μάσκα σας να απλώσετε στον νιπτήρα μια παλιά πετσέτα για να πέσει εκεί κάθε υπόλλειμα από την μάσκα.

Σαπούνια Όσο πιο πολυτελές είναι το σαπούνι σας τόσο πιο κακό θα κάνει στον νιπτήρα σας. Παγιδεύονται κάτω ακριβώς από το σιφόνι του νιπτήρα και δημιουργούν μια “γλίτσα” η οποία δεν φεύγει εύκολα.

Το πιο Έξυπνο Tip για να Μοσχομυρίσει ο Νεροχύτης

Τρίχες Σίγουρα αυτό το γνωρίζετε αλλά καλό είναι να μην το ξεχνάτε. Τα μαλλιά σας θα βουλώσουν απλά εσωτερικά τον νιπτήρα σας και θα δημιουργήσουν πρόβλημα σε αυτόν σε βάθος χρόνου.

Στην κουζίνα…

νιπτήρα

Μην πετάτε φαγητά και κόκκους καφέ στον νεροχύτη σας.

Κόκκοι καφέ Ρίχνοντας καφέ στον νεροχύτη είναι σαν να ρίχνετε άμμο. Είναι σίγουρο ότι ο νεροχύτης σας θα γεμίσει με νερό και θα σας πάρει πάρα πολύ χρόνο να τον αδειάσετε.

Καυτό νερό Προσέχετε πολύ όταν στραγγίζετε τα ζυμαρικά σας. Το καυτό νερό δεν πρέπει να πέφτει μέσα στον νεροχύτη σας. Σε κάποιες περιπτώσεις οι σωληνώσεις κάτω από τον νεροχύτη είναι πλαστικές και έτσι αν πέσει καυτό νερό πάνω τους θα λιώσουν. Ανοίγετε τη βρύση στο κρύο και αφήστε το νερό να τρέχει όσο ρίχνετε το ζεστό νερό στον νεροχύτη σας.

Ξεβουλώστε τον Νεροχύτη σας σε 15 Δευτερόλεπτα

Λίπη Σκεφτείτε ότι ο σωλήνας του νεροχύτη σας μοιάζει με ανθρώπινη αρτηρία. Οτιδήποτε λιπαρό πέσει σε αυτόν θα βουλώσει σιγά σιγά τις σωληνώσεις. Έτσι καλό είναι να μην ρίχνετε λάδι σε αυτές. Βάζετε το λάδι που χρησιμοποιείτε σε ένα πλαστικό μπουκάλι και πετάτε το μπουκάλι στα σκουπίδια.

Φαγητό Το φαγητό δεν πρέπει ποτέ να πετιέται στον νεροχύτη. Πετάτε φαγητό στον νεροχύτη μόνο αν έχετε σκουδιφάγο. Σε διαφορετική περίπτωση μην το κάνετε ποτέ.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

5 Μύθοι Καθαρισμού που τους Πιστεύει και η Μαμά σας (και Γιατί Είναι Λάθος)

.

Αυτοί οι 5 μύθοι καθαρισμού σας κάνουν κακό. Αποφύγετέ τους κάθε φορά που καθαρίζετε το σπίτι σας.

Baby Oil: Όλα τα Απίστευτα Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε με Αυτό!

.

Κι όμως: τo baby oil μπορεί να σας προσφέρει πολλά περισσότερα από ενυδάτωση.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτές Είναι οι 5 Τροφές που Πρέπει να Αποφεύγετε αν Έχετε Άγχος

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτό το Απόλυτο Αντρικό Διαμέρισμα σας Δίνει Υπέροχες Ιδέες Διακόσμησης!