6 Πράγματα που Πρέπει να Κάνετε Κάθε Βράδυ για να Απολαμβάνετε το Πρωινό σας Περισσότερο

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

6 Πράγματα που Πρέπει να Κάνετε Κάθε Βράδυ για να Απολαμβάνετε το Πρωινό σας Περισσότερο

Πόσες φορές έχετε ξυπνήσει το πρωί πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι σας και έχετε σκεφτεί «Νιώθω πολύ ξεκούραστος-η και έχω πολύ ελεύθερο χρόνο για να κάνω πράγματα αυτό το πρωί;» Σωστά, η απάντηση είναι «καμία».

Γι αυτό, λοιπόν, ένας κανόνας που πρέπει να υιοθετήσετε είναι να μην αφήνετε για το πρωί πράγματα που μπορείτε να κάνετε το βράδυ. Ο ιδανικός χρόνος για να κάνετε αυτά τα πράγματα είναι να ξεκλέψετε μερικά λεπτά πριν το βραδινό σας γεύμα, το οποίο συχνά είναι το τελευταίο πράγμα που συνήθως συμβαίνει πριν…  χαλαρώσετε. Αν κάνετε τα παρακάτω 6 πράγματα την προηγούμενη μέρα, σας εγγυόμαστε ότι το πρωινό σας θα είναι πολύ πιο εύκολο και ευχάριστο.

8 Τρόποι για να Ξυπνάτε Πανεύκολα και με Πολύ Χαρά Κάθε Πρωί

#1 Ελέγξτε τα γράμματα και τα mail σας Μην ελέγχετε λογαριασμούς και πράγματα που πρέπει να τακτοποιηθούν παράλληλα με τον πρωινό σας καφέ. Καθώς γυρνάτε στο σπίτι από τη δουλειά, ρίξτε μια ματιά στο γραμματοκιβώτιο, μαζέψτε τα διαφημιστικά έντυπα που βρίσκονται κάτω από την πόρτα σας και τακτοποιήστε τα επί τόπου. Αν υπάρχει κάτι που πρέπει άμεσα να τακτοποιηθεί (η ΔΕΗ πχ) ανοίξτε το από την προηγούμενη μέρα.

πρωινό

Μην ελέγχετε λογαριασμούς και πράγματα που πρέπει να τακτοποιηθούν παράλληλα με τον πρωινό σας καφέ.

#2 Ελέγξτε το πρόγραμμα της επόμενης μέρας Είναι κάτι που πρέπει να το κάνετε από το προηγούμενο βράδυ ώστε να έχετε χρόνο να προετοιμαστείτε - όπως πχ να προετοιμάσετε μια παρουσίαση ή να ξεθάψετε τις γαλότσες σας για να είναι έτοιμες για την επόμενη μέρα. Ελέγξτε και τον καιρό – είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να τον γνωρίζετε εκ των προτέρων.

πρωινό

Ελέγξτε τον καιρό – είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να τον γνωρίζετε εκ των προτέρων.

6 Πράγματα που Πρέπει να Κάνετε το Πρωί για να Ξεκινάει Υπέροχα η Μέρα σας

#3 Φορτίστε το κινητό και βάλτε ξυπνητήρι Μην τα αφήνεται για την τελευταία στιγμή. Δεν θέλετε να σας πάρει ο ύπνος στον καναπέ γύρω στις 10 και να «συρθείτε» στο κρεβάτι σας γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα χωρίς να έχετε βάλει ξυπνητήρι και με αφόρτιστο κινητό.

πρωινό

Μην το αφήνεται για την τελευταία στιγμή.

#4 Ετοιμάστε το μεσημεριανό σας Είναι μια πολύ καλή λύση για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά είναι δύσκολο να βρείτε χρόνο για να το φτιάξετε το πρωί. Ετοιμάστε το λοιπόν από το προηγούμενο βράδυ ώστε το μόνο πράγμα που θα έχετε να κάνετε το πρωί να είναι να το… πάρετε και να φύγετε.

πρωινό

Είναι δύσκολο να βρείτε χρόνο για να το φτιάξετε το πρωί.

#5 Βρείτε τα ρούχα σας Σας προτείνουμε να το κάνετε τη στιγμή που βγάζετε τα ρούχα της προηγούμενης μέρας. Διαλέξτε αυτό που θα φορέσετε στη δουλειά και βγάλτε το έξω ώστε να μην χρειάζεται να ψάχνετε το πρωί.

πρωινό

Σας προτείνουμε να το κάνετε τη στιγμή που βγάζετε τα ρούχα της προηγούμενης μέρας.

Οι Επιστήμονες Εξηγούν Γιατί δεν Πρέπει να Δουλεύουμε Πριν τις 10 το Πρωί

#6 Ετοιμάστε την τσάντα σας Γεμίστε το μπουκαλάκι με το νερό, βρείτε τα γυαλιά ηλίου, ελέγξτε πως το πορτοφόλι και τα κλειδιά είναι στη θέση τους. Σκεφτείτε αν υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να πάρετε μαζί σας και βάλτε στο στην τσάντα σας από το προηγούμενο βράδυ.

πρωινό

Ελέγξτε πως τα πράγματα είναι στη θέση τους.

Αν τηρήσετε τα παραπάνω, θα διαπιστώσετε πως τα πρωινά σας τελικά είναι… μεγαλύτερα απ’ όσο πιστεύατε!

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

O Λόγος που Πεινάτε μια Ώρα Μετά το Πρωινό!

.

Δείτε τι φταίει στο πρωινό σας και δεν μπορείτε να φτάσετε μέχρι το μεσημεριανό χωρίς να καταβροχθίσετε ό,τ ι βρείτε μπροστά σας.

Κοιμηθήκατε Λίγο το Προηγούμενο Βράδυ; Δείτε 9 Τρόπους για να Ξυπνήσετε πιο Εύκολα

.

Δείτε τι πρέπει να κάνετε αν έχετε κοιμηθεί πολύ λίγο το προηγούμενο βράδυ.

Πώς θα Γίνετε από Κουκουβάγια Πρωινός Τύπος!

.

Για να προλαβαίνετε να κάνετε όλα όσα δεν έχετε χρόνο να κάνετε όλη την υπόλοιπη μέρα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

βάρος
Το Λάθος που Κάνετε και δεν Χάνετε Βάρος Σύμφωνα με τον Personal Trainer των Διασήμων!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Telegraph: Αυτά Είναι τα πιο Νόστιμα Ελληνικά Πιάτα!