5+1 Πράγματα που Προσέχουν οι Επισκέπτες όταν Έρχονται στο Σπίτι σας

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +, ΟΡΓΑΝΩΣΗ

5+1 Πράγματα που Προσέχουν οι Επισκέπτες όταν Έρχονται στο Σπίτι σας

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνετε στο σπίτι σας όταν ετοιμάζεστε να υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας; Αν πρέπει να βιαστείτε, σε ποια πράγματα δίνετε προσοχή; Κρύβετε τα άπλυτα; Βάζετε τα πιάτα στο πλυντήριο; Ανάβετε κεριά;Όταν ετοιμάζεται το σπίτι σας για ένα πάρτι και θέλετε να το περιποιηθείτε, σε ποια πράγματα δίνετε βάση;

10 Λάθη που Κάνουν οι Οικοδεσπότες στα Πάρτι

Εμείς συγκεντρώσαμε τα πράγματα για τα οποία δείχνουν ενδιαφέρον οι επισκέπτες που μπαίνουν για πρώτη φορά σε έναν νέο χώρο! Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα πράγματα που οι καλεσμένοι σας προσέχουν όταν έρχονται στοσπίτι σας, διαβάστε παρακάτω!

Συνεκτικότητα και ροή Η ροή και το σημείο που έχετε βάλει τα έπιπλά σας, είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι καλεσμένοι. Αν για παράδειγμα ένα έπιπλο είναι πολύ φθαρμένο ή τα κάδρα σας είναι κρεμασμένα πολύ ψηλά, είναι σίγουρο ότι θα τα προσέξουν. Επίσης προσέχουν αν το ένα δωμάτιο έχει συνοχή με το άλλο. Περιορίστε τα χρώματα από δωμάτιο σε δωμάτιο, αν θέλετε να δημιουργήσετε συνοχή.

Η ροή και το σημείο που έχετε βάλει τα έπιπλά σας, είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι καλεσμένοι.

Καθαριότητα και ακαταστασία Αν αγχώνεστε με τη σκέψη ότι οι φίλοι ή η οικογένειά σας θα δεί την ακαταστασία του σπιτιού σας, ίσως έχετε δίκιο. Η καθαριότητα και η οργάνωση είναι από τα βασικά πράγματα που παρατηρούν οι καλεσμένοι σας. Όταν, λοιπόν, περιμένετε κόσμο, τακτοποιήστε τον χώρο σας και κάντε ένα γρήγορο καθάρισμα.

Η καθαριότητα και η οργάνωση είναι από τα βασικά πράγματα που παρατηρούν οι καλεσμένοι σας.

Ο Οδηγός της Τεμπέλας για Πεντακάθαρο Σπίτι χωρίς Κόπο

Τέχνη και βιβλία Οι άνθρωποι έχουν περιέργεια για το είδος της κουλτούρας που σας αντιπροσωπεύει – παρατηρούν τα βιβλία και τα περιοδικά που διαβάζετε. Επίσης, δίνουν μεγάλη σημασία στα έργα τέχνης που φιλοξενεί ο χώρος σας. Επενδύστε στα έργα τέχνης και βάλτε σε κοινή θέα τα βιβλία που αντιπροσωπεύουν τα ενδιαφέροντα και την προσωπικότητά σας.

Οι άνθρωποι έχουν περιέργεια για το είδος της κουλτούρας που σας αντιπροσωπεύει.

Αρώματα και μυρωδιές Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πως μυρίζει το σπίτι σας; Μυρίζει κάποιο αρωματικό κερί; Ίσως ένα νόστιμο κοτόπουλο που ψήνεται στο φούρνο; Ή μήπως μυρίζει σαν να έχετε να βγάλετε τα σκουπίδια ή να καθαρίσετε τη λεκάνη της γάτας σας μια εβδομάδα; Οι καλεσμένοι σας προσέχουν εξίσου τις καλές και τις άσχημες μυρωδιές. Πριν, λοιπόν, τους υποδεχτείτε, ανάψτε ένα αρωματικό κερί για 15 λεπτά και φροντίστε να έχετε πετάξει τα σκουπίδια σας!

Οι καλεσμένοι σας προσέχουν εξίσου τις καλές και τις άσχημες μυρωδιές.

Με Αυτόν τον Τρόπο θα Ετοιμάσετε το Σπίτι για τους Καλεσμένους σας σε 5 Λεπτά

Φωτισμός Οι καλεσμένοι σας θα παρατηρήσουν το φυσικό φως που υπάρχει στο σπίτι σας, αλλά και τις πηγές τεχνητού φωτός. Η ποιότητα του φωτισμού καθορίζει την διάθεση σε έναν χώρο. Το ίδιο δωμάτιο μπορεί να δείχνει άνετο, μυστήριο, οικείο ή ζεστό μόνο με την αλλαγή του φωτισμού. Γι αυτό το λόγο, όταν είναι μέρα, ανοίξτε τις κουρτίνες για να μπει το φυσικό φως, ενώ όταν έχει βραδιάσει, κλείστε την τηλεόραση και δημιουργήστε μια ζεστή ατμόσφαιρα με τεχνητό φως και κεριά.

Η ποιότητα του φωτισμού καθορίζει την διάθεση σε έναν χώρο.

Φυτά Τα φυτά τραβάνε και αυτά με τον τρόπο τους την προσοχή των καλεσμένων σας. Βάλτε τα όμορφα φυτά σε σημείο που να φαίνονται από το εσωτερικό του σπιτιού και απομακρύνετε οποιοδήποτε φυτό έχει ξεραθεί. Παράλληλα, μπορείτε να προμηθευτείτε φυτά εσωτερικού χώρου που θα διαμορφώσουν μια πραγματικά όμορφη ατμόσφαιρα στον χώρο την οποία θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα οι επισκέπτες σας!

Τα φυτά τραβάνε και αυτά με τον τρόπο τους την προσοχή των καλεσμένων σας.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπέροχα Μυρωδάτο Σπίτι με ένα Πολύ Απλό Κόλπο

.

Κάντε το σπίτι σας να μοσχομυρίσει με αυτό το πολύ απλό trick!

Καθαρίστε το Σπίτι σας σε Μισή Ώρα Ακριβώς (VIDEO)

.

Αυτός είναι ο πιο γρήγορος και έξυπνος τρόπος να τακτοποιήσετε το σπίτι σας σε λιγότερο από 30 λεπτά.

Ο Βασικός Οδηγός για Πεντακάθαρο Σπίτι χωρίς Κόπο

.

Καθαρίστε το σπίτι σας εύκολα. Απλοποιήστε τη ζωή σας και αφιερώστε ελάχιστο χρόνο σε ό,τι σας κουράζει.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

στρατηγικές
«Σταμάτησα να Δουλεύω στα 30 Έχοντας Αποταμιεύσει 1.25 Εκατ. Δολάρια – Αυτές οι 3 Στρατηγικές Ήταν το Κλειδί»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

επιτυχημένες γυναίκες
Να Γιατί οι Επιτυχημένες Γυναίκες Ξυπνάνε Πριν τις 7 το Πρωί!