5 Χρώματα Μαλλιών που θα σας Δείξουν 10 Χρόνια Νεότερες

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

5 Χρώματα Μαλλιών που θα σας Δείξουν 10 Χρόνια Νεότερες

Και τι δεν θα δίναμε να δείχνουμε δέκα χρόνια νεώτεροι. Επειδή, όμως, δεν θέλουμε να καταφύγουμε σε ακριβές και επίπονες μεθόδους, ψάχνουμε και βρίσκουμε τρόπους για να το πετύχουμε χωρίς να ξοδευτούμε ιδιαίτερα. Δείτε πώς θα τα καταφέρετε μόνο με μια μικρή αλλαγή στα μαλλιά σας. 

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους ειδικούς το μεγαλύτερο μυστικό αντιγύρανσης είναι το χρώμα που επιλέγετε για τα μαλλιά σας.

Πέρα από τις κρέμες αντιγύρανσης που μπορεί να χρησιμοποιείτε μπορείτε να κάνετε και μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σας έτσι ώστε να δείτε την μεγάλη αλλαγή στον καθρέφτη σας το πολύ... σε μισή ώρα.

Έτσι θα Μακρύνουν τα Μαλλιά σας Απίστευτα Γρήγορα!

Ανταύγιες στο χρώμα της καραμέλας Είναι μια εξαιρετική επιλογή για καστανές που θέλουν μια εύκολη αλλαγή που δεν είναι πολύ extreme. Για τις καστανές, το να προσθέσουν μερικές ανταύγιες στο χρώμα της καραμέλας μπορεί να βοηθήσει στο να δείχνει το πρόσωπο πιο ζεστό και οι εκφράσεις του πιο απαλές. Επιπλέον, αυτό το χρώμα κάνει τα μαλλιά να δείχνουν τόσο πλούσια όσο ήταν μια δεκαετία πριν. 

Χρυσό πεπονί Αν τα μαλλιά σας είναι πιο ανοιχτά τότε σκεφτείτε να τα βάψετε φραουλένια ξανθά (strawberry blonde) ή στο χρώμα του χρυσού πεπονιού (golden melon). Προσθέτοντας ζεστασιά στις ξανθές αποχρώσεις κάνετε την επιδερμίδα σας να δείχνει πιο νεανική και να έχει μια υπέροχη νεανική λάμψη. Το μόνο που πρέπει να έχετε στο νου σας είναι πως θα πρέπει να επισκέπτεστε το κομμωτήριο κάθε έξι εβδομάδες. 

Ίσια Μαλλιά Χωρίς Πιστολάκι ή Σίδερο. Κι όμως, Γίνεται με τον πιο Φυσικό Τρόπο! (VIDEO)

Bronde Sombre Σύμφωνα με τους celebrity colourists το να κάνετε τα μαλλιά σας πιο φωτεινά και να δημιουργείτε αντιθέσεις είναι το κλειδί για να δείχνετε όσο πιο νέες γίνεται. Αποφύγετε τα χρώματα που είναι μονότονα και επκεντρωθείτε στο να φωτίζετε το πρόσωπό σας. 

Αποκτήστε Μακριά Μαλλιά Μέσα σε 1 Εβδομάδα (VIDEO)

Ροζ σαμπάνια Τα παιχνιδιάρικα παστέλ δεν είναι μόνο για τα παιδιά. Οι παστέλ αποχρώσεις ήταν πολύ της μόδας τα περασμένα χρόνια ενώ φέτος το millennial pink έχει την τιμητική του. Ένας τρόπος για να «διώξετε» χρόνια από πάνω σας είναι να βάλετε λίγο χρώμα στα μαλλιά σας. Και όταν λέμε χρώμα εννοούμε τις παστέλ αποχρώσεις. 

Broomstick Blonde Aυτό το μοντέρνο και φρέσκο χρώμα περιλαμβάνει σκούρα βάση και ζεστές ξανθές ανταύγιες. Ξεκινήστε με μια βάση που είναι κοντά στο φυσικό σας χρώμα. Έπειτα πείτε στον κομμωτή σας να σας κάνει ξανθές ανταύγιες πιο ανοιχτές από τη βάση σας έτσι ώστε να πετύχετε ένα φυσικό αλλά φωτεινό look. 

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτό Είναι το Νο1 Καλοκαιρινό Χρώμα Μαλλιών!

.

Μήπως πρέπει να σκεφτείτε αυτό το χρώμα μαλλιών φέτος;

4 Tips για να Μακρύνετε Γρήγορα τα Μαλλιά σας

.

Να τι μπορείτε να κάνετε για πιο μακριά μαλλιά, πιο γρήγορα!

Λευκές Τρίχες: Πώς να Καθυστερήσετε την Εμφάνισή τους

.

Να τι πρέπει να τρώτε για να μην εμφανίσετε σύντομα λευκές τρίχες.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

σούπερ μάρκετ
Μια Συνήθεια που θα σας Βοηθήσει να Κάνετε Οικονομία στα Ψώνια του Σούπερ Μάρκετ!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

coffee table
Να Γιατί το Καθάρισμα του Coffee Table Πρέπει να σας Γίνει Καθημερινή Συνήθεια