5 Συνήθειες που θα σας Βοηθήσουν να Αποκτήσετε μια Μίνιμαλ Κουζίνα

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +, ΟΡΓΑΝΩΣΗ

5 Συνήθειες που θα σας Βοηθήσουν να Αποκτήσετε μια Μίνιμαλ Κουζίνα

Το να δημιουργήσετε ένα όμορφο, μίνιμαλ σπίτι χρειάζεται δουλειά από τη μεριά σας και κυρίως δουλειά στο κομμάτι της οργάνωσης και του ξεκαθαρίσματος.

Το να διατηρήσετε, όμως, ένα μίνιμαλ σπίτι είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Αυτό συμβαίνει διότι η ακαταστασία είναι κομμάτι της ζωής σας. Και μπορεί να καταφέρνετε την έχετε υπό έλεγχο -τις περισσότερες φορές- αλλά είναι και φορές που όλα δείχνουν πως σας έχει νικήσει.

Δείτε παρακάτω τις 5 συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσετε αν θέλετε να έχετε μονίμως μια μίνιμαλ, οργανωμένη κουζίνα.

Πλένετε τα πιάτα σας κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος Κανείς δεν θέλει να πλένει έναν νεροχύτη γεμάτο άπλυτα πιάτα αλλά σε πολλές κουζίνες αυτό συμβαίνει σε καθημερινή σχεδόν βάση. Μια φορά να αφήσετε άπλυτα πιάτα και μέσα σε μερικές ώρες θα έχετε έναν νεροχύτη-κόλαση. Φροντίζετε να πλένετε τα σκεύη σας και όλα τα πιάτα που χρησιμοποιείτε στο μαγείρεμα κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. Αμέσως μετά το φαγητό πλένετε και τα πιάτα που φάγατε και έτσι θα έχετε πάντα έναν πεντακάθαρο νεροχύτη.

κουζίνα

Πλένετε τα πιάτα σας ενώ μαγειρεύετε.

Οργάνωση Κουζίνας: Κάντε το με Αυτούς τους Έξυπνους και Στιλάτους Τρόπους!

Ελέγχετε την αλληλογραφία σας μόλις την πέρνετε Με το που σας έρχεται κάποιος λογαριασμός καλό είναι να τον πληρώνετε αμέσως ή να τον οργανώνετε και να τον βάζετε σε έναν φάκελο με σκοπό να τον πληρώσετε μέχρι το τέλος του μήνα. Αυτή η διαδικασία δεν θα σας πάρει πάνω από μερικά λεπτά και θα διατηρεί τους πάγκους της κουζίνας σας καθαρούς.

Καθαρίζετε τους πάγκους σας κάθε βράδυ Όσο καθαροί και αν είναι οι πάγκοι σας αν έχουν πολλές συσκευές και πολλά αντικείμενα πάνω τους το αποτέλεσμα δεν θα δείχνει καθόλου καθαρό και οργανωμένο. Φροντίζετε κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε να αποθηκεύετε ό,τι δεν χρειάζεται να βρίσκεται πάνω στους πάγκους σας. Έτσι θα ξυπνάτε κάθε πρωί σε μια τέλεια, οργανωμένη, μίνιμαλ κουζίνα.

κουζίνα

Έχετε πάντα καθαρούς πάγκους.

Φτιάξτε την πιο Οργανωμένη και Όμορφα Διακοσμημένη Κουζίνα!

Να είστε πολύ αυστηροί σχετικά με το τι φέρνετε στην κουζίνα σας Το να διατηρείτε μίνιμαλ την κουζίνα σας δεν έχει να κάνει μόνο με το να οργανώνετε ό,τι βρίσκεται μέσα σε αυτήν αλλά και με το να κρατάτε έξω από αυτήν ότι δεν χρειάζεστε. Ο χώρος σας είναι πολύτιμος. Έτσι καλό είναι να κρατάτε έξω από αυτόν ό,τι δεν είναι απαραίτητο να βρίσκεται σε αυτόν.

Εξαφανίζετε την ακαταστασία σε μικρές επιφάνειες συχνά Δεν χρειάζεται να αφιερώνετε πάνω από 15 λεπτά την ημέρα αλλά αν το κάνετε θα έχετε πάντα μια τέλεια, καθαρή και οργανωμένη κουζίνα. Πραγματικά θα εκπλαγείτε από το τι μπορείτε να κάνετε μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

14 Κουζίνες που θα σας Εμπνεύσουν για να Αλλάξετε τα… Φώτα στη Δική σας!

.

Αλλάξτε τα φώτα στην κουζίνα σας και δείτε τα πράγματα με άλλο... μάτι!

Αυτή η Κουζίνα Είναι Μόλις 7 τμ Αλλά Δείχνει Πολύ Μεγαλύτερη!

.

Δείτε πώς θα κάνετε την κουζίνα σας να δείχνει μεγαλύτερη από ότι είναι.

Ανανέωση Κουζίνας: Μικρά και Πανέξυπνα Μυστικά που θα την Κάνουν Υπέροχη!

.

Είστε σε φάση για ανανέωση κουζίνας; Σας έχουμε όλα τα μυστικά που θα την κάνουν και όμορφη και λειτουργική.

Έτσι θα Δημιουργήσετε ένα Πεντακάθαρο και Οργανωμένο Ψυγείο!

.

Ένα οργανωμένο ψυγείο θα σας απαλλάξει από τους καθημερινούς μπελάδες.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ένα Ιδιοφυές Κόλπο που θα σας Βοηθήσει να Δείτε Καθαρά Χωρίς τα Γυαλιά Μυωπίας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Νέες Τάσεις: Όλα Όσα Πρέπει να Προσέξετε στο Μπάνιο σας τη Νέα Χρονιά