5 Πράγματα που Μπορείτε να Ζήσετε και Χωρίς Αυτά

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

5 Πράγματα που Μπορείτε να Ζήσετε και Χωρίς Αυτά

Υπάρχουν μερικά αντικείμενα που πλαισιώνουν διακοσμητικά διάφορα δωμάτια του σπιτιού μας ωστόσο καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως θα μπορούσαμε να ζήσουμε και χωρίς αυτά.

Ενώ εσείς πιστεύετε πως συμπληρώνουν ιδανικά τη διακόσμηση του χώρου, το μόνο που μπορεί να κάνουν είναι να δημιουργούν μια οπτική ακαταστασία και μια διακοσμητική βαβούρα. Ας δούμε όμως ποια μπορεί να είναι αυτά τα αντικείμενα.

Δείτε 20 Αντικείμενα που Μπορείτε να Αλλάξετε Μόνο με Λίγο Σπρέι

Καλύμματα τουαλέτας και χαλάκι Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν χρειάζεται ένα κάλυμμα για το καπάκι της λεκάνης της τουαλέτας και φυσικά κανείς δεν έχει ανάγκη από ένα αντίστοιχο χαλάκι που θα περικυκλώνει τη λεκάνη σύμφωνα με το σχήμα της. Εκτός του ό,τι οπτικά δεν είναι το ιδανικό που θα μπορούσε κανείς να βάλει δεν υπάρχει και λόγος να τονίσετε διακοσμητικά τη λεκάνη της τουαλέτας. Ιδανικό είναι να βάλετε ένα απλό και διακριτικό χαλάκι μπάνιου για τις κρύες μέρες του χειμώνα και να αφήσετε τη λεκάνη «γυμνή».

Εύκολα θα μπορούσε κάποιός να χαρακτηρίσει κιτς το κάλυμμα της λεκάνης και αρκετά ξεπερασμένο.

Εύκολα θα μπορούσε κάποιός να χαρακτηρίσει κιτς το κάλυμμα της λεκάνης και αρκετά ξεπερασμένο.

Πολλές και περιττές κορνίζες Αν είστε λάτρεις των οικογενειακών φωτογραφιών φροντίστε να της εκθέτετε στο χώρο σας με τον καλύτερο τρόπο. Σίγουρα οι οικογενειακές φωτογραφίες είναι σημαντικό να υπάρχουν στο σπίτι γι’ αυτό το λόγο επιλέξτε μεγάλες κορνίζες ομοιόμορφες μεταξύ τους και τοποθετήστε τις σε περίοπτη θέση. Δημιουργήστε έναν χώρο αφιερωμένο σε κορνίζες είτε αυτός είναι ο τοίχος κατά μήκος της σκάλας του σπιτιού, είτε κάποιος άλλος τοίχος του σαλονιού ή του υπνοδωματίου. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγετε να έχετε κορνίζες δεξιά και αριστερά που κουράζουν το βλέμμα σας.

Μόνο αν τα κάδρα σας είναι σε τάξη και με συνοχή τοποθετημένα μπορείτε να εκθέσετε τις φωτογραφίες σας.

Μόνο αν τα κάδρα σας είναι σε τάξη και με συνοχή τοποθετημένα μπορείτε να εκθέσετε τις φωτογραφίες σας.

Αυτά Είναι τα πιο Μολυσμένα Αντικείμενα στο Σπίτι σας

Παλιομοδίτικές κουρτίνες Το ενδεχόμενο του να μην βάλετε κουρτίνες στα παράθυρά σας μπορεί και να σας προκαλεί σοκ. Ωστόσο υπάρχουν κάποια δωμάτια που δεν χρειάζονται. Ναι, πολύ καλά διαβάσατε υπάρχουν αρκετοί λόγοι που μπορεί ένα παράθυρο να μην έχει ανάγκη από κουρτίνα. Αρχικά μπορεί να έχετε την τύχη να ζείτε σ’ ένα σπίτι με υπέροχα παράθυρα και με μοναδική θέα οπότε η επιλογή των κουρτινών μπορεί να είναι και περιττή.

Ακόμα, αν ζείτε σε μια περιοχή που βρίσκεται πιο κοντά στη φύση όπου δεν έχετε ανάγκη από ιδιωτικότητα είναι ευκαιρία να απαλλαγείτε για λίγο τουλάχιστον χρονικό διάστημα από αυτές. Σαφώς όμως υπάρχουν και χώροι με κουρτίνες που κάθε άλλο παρά κολακευτικές μπορεί να τις χαρακτηρίσει κανείς. Μπορεί το σχέδιό τους να είναι παλιομοδίτικο, μπορεί το μάκρος να μην είναι το κατάλληλο για το παράθυρο όπως επίσης μπορεί να έχουν ξεθωριάσει από τον ήλιο. Αν όλα αυτά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και τα βλέπετε στην κουρτίνα σας καλό θα ήταν να την αντικαταστήσετε άμεσα.

Είναι προτιμότερα να μην έχετε κουρτίνα στο παράθυρό σας από το να έχετε μια παλιομοδίτικη.

Είναι προτιμότερο να μην έχετε κουρτίνα στο παράθυρό σας από το να έχετε μια παλιομοδίτικη.

Ψεύτικες συνθέσεις λουλουδιών Ίσως από τα πιο άσχημα αντικείμενα που μπορεί να δει κανείς σε ένα σπίτι. Τα ψεύτικα λουλούδια είναι άσχημα καθώς δείχνουν φτηνά και δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση να αντικαταστήσουν ποτέ τα αληθινά. Η χειρότερη εκδοχή τους είναι όταν σκονίζονται που δείχνουν ακόμα πιο άσχημα. Αυτό που εμείς σας προτείνουμε είναι να κρατήσετε μακριά τα ψεύτικα λουλούδια και να προσθέσετε φυτά εσωτερικού χώρου στα δωμάτιά σας.

Οι ψεύτικες συνθέσεις από πλαστικά λουλούδια δεν είναι καθόλου όμορφες ειδικά όταν αυτές σκονίζονται.

Οι ψεύτικες συνθέσεις από πλαστικά λουλούδια δεν είναι καθόλου όμορφες ειδικά όταν αυτές σκονίζονται.

8 Αντικείμενα που Πρέπει να Υπάρχουν σε Κάθε Μικρό Σπίτι!

Υπερβολικά πολλά διακοσμητικά  Τα πολλά και διαφορετικά διακοσμητικά αντικείμενα που ο προσωπικός σας χώρος μπορεί να έχει αντανακλούν ένα σημείο του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς σας. Ωστόσο αν αυτά είναι πάρα πολλά μπορεί να κάνουν τον χώρο σας να δείχνει ακατάστατος χωρίς πραγματικά να είναι. Αν είναι όλα σας αγαπημένα και δεν μπορείτε να τα αποχωριστείτε φροντίστε να τα παρουσιάζετε στον χώρο ανά διαστήματα και όχι όλα μαζί. Επιλέξτε μεγάλα διακοσμητικά που έχουν και μια συνοχή και τοποθετήστε τα στο τραπέζι του καφέ ακόμα και στο κομοδίνο σας.

Δε είναι διακοσμητικά σωστό να μαζεύετε τη «σάρα» και «μάρα» και να τα εκθέτετε στα ράφια του καθιστικού σας. Επιλέξετε 5 συγκεκριμένα αντικείμενα και αποθηκεύστε, αν δεν θέλετε να πετάξετε, τα υπόλοιπα.

Δε είναι διακοσμητικά σωστό να μαζεύετε τη «σάρα» και «μάρα» και να τα εκθέτετε στα ράφια του καθιστικού σας. Επιλέξετε 5 συγκεκριμένα αντικείμενα και αποθηκεύστε, αν δεν θέλετε να πετάξετε, τα υπόλοιπα.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μικρό Σπίτι: Αυτά Είναι τα Λάθη που Κάνετε και Δείχνει Μικρότερο

.

Αυτά τα λάθη συμβαίνουν ακόμα και στα... μεγαλύτερα σπίτια!

4 Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε Αντί να Μετακομίσετε σε Μεγαλύτερο Διαμέρισμα

.

Κάντε αυτές τις 4 αλλαγές και δεν θα χρειαστεί να μετακομίσετε σε μεγαλύτερο σπίτι.

Οι πιο Έξυπνες Ιδέες για να Κάνετε το Μικρό σας Σπίτι να Δείχνει Πολύ Μεγαλύτερο!

.

Μπορεί το σπίτι σας να χωράει λίγους και καλούς, αλλά από σήμερα θα μοιάζει και μεγαλύτερο στα μάτια σας.

Δείτε τα 5 Έπιπλα Χωρίς τα Οποία Μπορείτε να Ζήσετε

.

Μπορεί το διαμέρισμά σας να είναι μικρό ωστόσο πάντα πρέπει να υπάρχει ελεύθερος χώρος για να το κάνετε να «αναπνέει».


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτό Είναι το Πρωινό που θα Τρώμε Όλοι το 2017!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

11 Σημάδια που Μαρτυρούν ότι δεν Είναι Ερωτευμένος Μαζί σας
More in LIVING +, PLUS +
Αυτό Είναι το Πρωινό που θα Τρώμε Όλοι το 2017!

Ένα συγκεκριμένο πρωινό αναμένεται να γίνει ανάρπαστο.

Close