5 Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε το 2017 για να Είστε πιο Ευτυχισμένοι

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

5 Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε το 2017 για να Είστε πιο Ευτυχισμένοι

Αποχαιρετίσατε, λοιπόν, το 2016 και καλωσορίσατε το 2017. Σε κάθε αρχή ενός νέου έτους, όλοι λίγο πολύ κάνουν ένα πλάνο και σκέφτονται τους στόχους που θα βάλουν για την υπόλοιπη χρονιά. Ίσως οι στόχοι σας περιλαμβάνουν μια στροφή στην καριέρα σας, μερικά ταξίδια ή να κάνετε το μεγάλο βήμα στη σχέση σας. Μην ξεχάσετε, όμως, να συμπεριλάβατε και μερικούς στόχους που αφορούν την υγεία σας. Με μερικές απλές συνήθειες, μπορείτε να εξασφαλίσετε πως θα περάσετε ένα όμορφο και ταυτόχρονα υγιεινό 2017.

Κατόπιν Εορτής: Χάστε τα Κιλά των Χριστουγέννων με Έξυπνα Τρικ

Δώστε σημασία στην ψυχική σας υγεία 1 στους 5 ανθρώπους διαγιγνώσκεται με κάποιου τύπου συναισθηματική δυσκολία. Η σωματική και η ψυχική υγεία είναι άρρηκτα συνδεδεμένες και γι αυτό όσο καλύτερα νιώθετε, τόσο πιο υγιείς θα είστε. Προσπαθήστε λοιπόν να απομακρύνετε τις αρνητικές σκέψεις και το άγχος και ζητείστε βοήθεια για να συμφιλιωθείτε με κάποιο ενδεχόμενο ψυχικό τραύμα ή για να αντιμετωπίσετε την κατάθλιψη. Όσοι υποφέρουν από κατάθλιψη και άγχος είναι λιγότερο πιθανό να ασκούνται, να μαγειρεύουν, να βλέπουν φίλους. Μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός ειδικού – σημαίνει πως προσέχετε τον εαυτό σας και του δίνετε την ευκαιρία να δημιουργήσει έναν πιο χαρούμενο εσωτερικό κόσμο.

Η σωματική και η ψυχική υγεία είναι άρρηκτα συνδεδεμένες και γι αυτό όσο καλύτερα νιώθετε, τόσο πιο υγιείς θα είστε.

Δείξτε ευγνωμοσύνη Η ιδέα είναι απλή και δεν είναι καινούργια, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχει σημασία. Η αρχαία αυτή πρακτική είναι δυνατόν να φέρει απίστευτη ευτυχία και καθαρότητα στη ζωή σας.  Προσπαθήστε κάθε μέρα που περνάει να δείχνετε ευγνωμοσύνη για όσα έχετε, να εστιάζετε στα θετικά πράγμα και να νιώθετε καλά γι αυτό που έχετε. Με αυτόν τον τρόπο θα πολλαπλασιάσετε τα καλά πράγματα που σας συμβαίνουν καθημερινά και ταυτόχρονα θα ωριμάσετε. Σε οτιδήποτε δείχνετε την εκτίμησή σας, αυτό θα σας την επιστρέψει.

Προσπαθήστε κάθε μέρα που περνάει να δείχνετε ευγνωμοσύνη για όσα έχετε.

Αυτό το Λάθος Κάνετε και δεν Πετυχαίνετε τους Στόχους της Νέας Χρονιάς

Φροντίστε τον εαυτό σας τελετουργικά Πότε ήταν η τελευταία φορά που αφιερώσατε χρόνο στον εαυτό σας; Είναι πολύ σημαντικό να φροντίζετε τον εαυτό σας, ιδιαίτερα στους καιρούς που ζούμε όπου η οικονομία φαίνεται να λειτουργεί ακατάπαυστα 24 ώρες το 24ωρο. Μην το παρακάνετε με τη δουλειά και με τις υποχρεώσεις. Κάντε αυτά που πρέπει να κάνετε, αλλά εξασφαλίστε πως πάντα θα μείνει χρόνος για να κάνετε κάτι που αγαπάτε και απολαμβάνετε. Αν σας φαίνεται δύσκολο, οργανώστε το και σχεδιάστε το. Σημειώστε το στο ημερολόγιό σας και ξεκλέψτε αυτό τον χρόνο για να εμπλακείτε σε κάποια δραστηριότητα που θα σας αφήσει ικανοποιημένους και θα σας κάνει να νιώθετε πλήρεις.

Κάντε αυτά που πρέπει να κάνετε, αλλά εξασφαλίστε πως πάντα θα μείνει χρόνος για να κάνετε κάτι που αγαπάτε και απολαμβάνετε.

Στραφείτε στην οικολογική ομορφιά Αλήθεια, έχετε αναρωτηθεί για τις λοσιόν και τις κρέμες που βάζετε στο δέρμα σας κάθε μέρα; Η επιδερμίδα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος και απορροφά περίπου το 60% από οτιδήποτε μπαίνει πάνω της. Δυστυχώς, πολλά από τα προϊόντα ομορφιάς  που υπάρχουν στο εμπόριο περιλαμβάνουν επιβλαβή χημικά που επιβαρύνουν την υγεία του δέρματος. Ξεκινήστε σιγά σιγά να αντικαθιστάτε τα προϊόντα σας  και ταυτόχρονα να κάνετε την απαραίτητη έρευνα. Πληροφορηθείτε και επιλέξτε μάρκες που δεν χρησιμοποιούν τοξικά συστατικά.

Πληροφορηθείτε και επιλέξτε μάρκες που δεν χρησιμοποιούν τοξικά συστατικά.

6 Πράγματα που Πρέπει να Κάνετε το Πρωί για να Ξεκινάει Υπέροχα η Μέρα σας

Βάλτε την υγεία σας σε προτεραιότητα Για το τέλος αφήσαμε την απλούστερη, αλλά σημαντικότερη συνήθεια από όλες: βάλτε την υγεία σας σε προτεραιότητα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσετε να κάνετε κάποιο είδος άσκησης που δεν σας αρέσει ή να αρχίσετε να πίνετε ροφήματα που δεν ικανοποιούν τη γεύση σας. Ζούμε στον αιώνα της πληροφορίας, άρα μπείτε online, βρείτε συνταγές που σας ικανοποιούν και είναι υγιεινές και ξεκινήστε κάποιου είδους σωματική δραστηριότητα που σας διασκεδάζει. Κάντε τα πράγματα με έναν τρόπο που αγαπάτε και θα δείτε πόσο πιο εύκολα θα πετύχετε τους στόχους σας και θα απολαύσετε ένα 2017 που θα χαίρει άκρας υγείας!

Κάντε τα πράγματα με έναν τρόπο που αγαπάτε και θα δείτε πόσο πιο εύκολα θα πετύχετε τους στόχους σας.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

4 Πράγματα που δεν Πρέπει Ποτέ να Πείτε σε Αγχώδεις Τύπους

.

Αυτά είναι τα πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να λέγονται.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Σε Ποια Kardashian Ανήκει Αυτή η Συγκλονιστική Βίλα;

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Μοναδικές Εκπτώσεις σε Έπιπλα και Διακοσμητικά για Κάθε Γούστο!