5 Πράγματα που δεν Πρέπει Ποτέ να Ρίχνετε στην Τουαλέτα

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

5 Πράγματα που δεν Πρέπει Ποτέ να Ρίχνετε στην Τουαλέτα

Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που όλοι ξέρουμε ότι δεν πρέπει να ρίχνουμε στην τουαλέτα, αλλά υπάρχουν και κάποια άλλα που απλώς δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ότι η ρίψη τους στη λεκάνη θα οδηγήσει απευθείας στον υδραυλικό. Και στον επακόλουθο λογαριασμό.

Για να εξασφαλίσετε πως οι σωλήνες της τουαλέτας σας δεν θα βουλώσουν αποφύγετε πάση θυσία να πετάτε μέσα τα παρακάτω 5 πράγματα.

Αυτό το Αντικείμενο στην Κουζίνα σας Μπορεί να σας Κάνει να Πάθετε Τροφική Δηλητηρίαση!

Μωρομάντηλα Ισχύει ακόμα και γι αυτά που υποστηρίζουν ότι μπορείτε να τα πετάξετε στην τουαλέτα. Τα μωρομάντηλα είναι αδύνατο να διαλυθούν μέσα στο αποχετευτικό σύστημα, είναι συχνή αιτία βουλώματος της τουαλέτας και θα πρέπει πάντα να τα πετάτε στο καλάθι.

τουαλέτα

Ισχύει ακόμα και γι αυτά που υποστηρίζουν ότι μπορείτε να τα πετάξετε στην τουαλέτα.

Προϊόντα για την έμμηνο ρύση Τα ταμπόν και οι σερβιέτες δεν πρέπει ποτέ (μα ποτέ) να ρίχνονται στη λεκάνη της τουαλέτας. Ο λόγος; Τα προϊόντα αυτά είναι ιδιαίτερα απορροφητικά. Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο δεν θα διαλυθούν μέσα στο νερό, αλλά θα το απορροφήσουν και θα φουσκώσουν. Είναι εγγύηση δηλαδή ότι οι σωλήνες σας θα βουλώσουν.

τουαλέτα

Τα προϊόντα αυτά είναι ιδιαίτερα απορροφητικά.

Αυτά τα 7 Πράγματα Μέσα στο Σπίτι σας Κουράζουν και δεν το Καταλαβαίνετε

Οδοντικό νήμα Το οδοντικό νήμα δεν θα βουλώσει μόνο την τουαλέτα σας, αλλά μπορεί να προκαλέσει και βλάβη στο περιβάλλον. Όταν το πετάτε στη λεκάνη λειτουργεί ως «δίχτυ» και πιάνεται πάνω σε διάφορα σκουπίδια που συναντά στον δρόμο του. Μπορεί μάλιστα να τυλιχτεί σε κομμάτια του αποχετευτικού συστήματος και να κάψει τη μηχανή.

τουαλέτα

Όταν το πετάτε στη λεκάνη λειτουργεί ως «δίχτυ».

Φάρμακα Αν έχετε παλιά χάπια που θέλετε να τα ξεφορτωθείτε, μην τα πετάξετε στην τουαλέτα. Το νερό της τουαλέτας δεν μπορεί να τα διασπάσει κατάλληλα και αυτό σημαίνει ότι τα συστατικά τους θα καταλήξουν μέσα στο νερό αυξάνοντας την πιθανότητα να έχουν ιδιαίτερα τοξική επίδραση στο περιβάλλον.

τουαλέτα

Το νερό της τουαλέτας δεν μπορεί να τα διασπάσει κατάλληλα.

10 Δημόσιες Τουαλέτες που δεν θα Πιστεύετε ότι Υπάρχουν!

Χλωρίνη Το ξέρουμε ότι αυτό δεν το περιμένατε, αλλά δεν πρέπει να ρίχνετε χλωρίνη στην τουαλέτα σας. Η χλωρίνη είναι ένα πολύ ισχυρό χημικό, όχι μόνο για την τουαλέτα σας αλλά και για ολόκληρο το αποχετευτικό σύστημα. Μπορείτε να πετύχετε το ίδιο αποτέλεσμα και να αφαιρέσετε τους λεκέδες της τουαλέτας αντικαθιστώντας τη χλωρίνη με ξύδι.

Η χλωρίνη είναι ένα πολύ ισχυρό χημικό.

τουαλέτα, μωρομάντηλο, σερβιέτα, οδοντικό νήμα, φάρμακο, χλωρίνη

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΥΤΗ είναι η Μαθηματική Πράξη που θα σας Βοηθήσει να Χάσετε Κιλά

.

Χάστε βάρος κάνοντας τις παρακάτω μαθηματικές πράξεις με τη βοήθειά μας.

Εξαφανίστε την Άσχημη Μυρωδιά της Σκορδαλιάς από το Στόμα σας!

.

Κάντε το στόμα σας να μοσχομυρίσει μετά τη σκορδαλιά. Αν, βέβαια, κάτι τέτοιο είναι εφικτό...

Δεν έχετε Τοστιέρα; Υπάρχει και Άλλη Ηλεκτρική Συσκευή που Μπορεί να Ψήσει εξίσου Καλά το Τοστ σας!

.

Δεν χρειάζεστε πλέον την τοστιέρα για να ψήνετε το τοστ σας. Υπάρχει και άλλη συσκευή που κάνει επίσης πολύ καλή δουλειά!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτό το Κούρεμα είναι το πιο Δημοφιλές των Τελευταίων Μηνών (και θα Συνεχίσει να Είναι)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

τροφές
Αυτές Είναι οι Τροφές που Καταστρέφουν την Επιδερμίδα σας!
More in LIVING +, PLUS +
Close