5 Πιλότοι Αποκαλύπτουν Μυστικά που δεν θα Ήθελαν να Ξέρουν οι Επιβάτες!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

5 Πιλότοι Αποκαλύπτουν Μυστικά που δεν θα Ήθελαν να Ξέρουν οι Επιβάτες!

Παρόλο που κατά καιρούς έχουμε μάθει ταξιδιωτικά μυστικά από αεροσυνοδούς, οι πιλότοι σπάνια μιλάνε και σπάνια λένε τι μπορεί πραγματικά να συμβαίνει σε μια πτήση. 

Το Business Insider πρόσφατα δημοσίευσε ένα άρθρο στο οποίο 5 πιλότοι αποκαλύπτουν μερικά πράγματα που σίγουρα δεν γνωρίζουμε εμείς ως επιβάτες. 

Αυξάνουν τη διάρκεια των πτήσεων Ή τουλάχιστον έτσι λένε στους επιβάτες. Λένε, λοιπόν, πως μια πτήση διαρκεί περισσότερο από ότι πραγματικά διαρκεί έτσι ώστε να φτάνουν πάντα στην ώρα τους στον προορισμό τους ακόμα κι αν για κάποιο λόγο υπάρξει καθυστέρηση. 

Aυτά Είναι τα πιο Βρώμικα Σημεία σε Ένα Αεροπλάνο!

πιλότος

Ένας πιλότος μπορεί να αυξήσει τη διάρκεια μιας πτήσης.

Οι πιλότοι δεν τρώνε το ίδιο φαγητό με τους επιβάτες Τρώνε ειδικά γι’αυτούς γεύματα έτσι ώστε αν για κάποιο λόγο το φαγητό των επιβατών έχει κάποιο πρόβλημα, να μην αρρωστήσουν και αυτοί. Επίσης έχουν και το δικό τους νερό για να είναι σίγουροι ότι πληρεί όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας. 

Υπάρχουν 4 Σημεία που δεν Πρέπει να Ακουμπάτε σε ένα Αεροπλάνο

Οι μάσκες οξυγόνου διαρκούν μόνο 15 λεπτά Τόσο είναι άλλωστε το χρονικό διάστημα που χρειάζονται οι πιλότοι για να κατεβάσουν το αεροπλάνο σε πιο χαμηλό ύψος έτσι ώστε να αρχίσουν οι επιβάτες να αναπνέουν φυσιολογικά. 

Μπορεί οι πιλότοι να ρίξουν έναν υπνάκο μέσα στο πιλοτήριο Όταν οι πτήσεις είναι μεγάλες οι πιλότοι νιώθουν κι αυτοί την ανάγκη να κοιμηθούν. Βέβαια, αυτό δεν θα θέλαμε να το ξέρουμε! Παρόλα αυτά έχουν αυτοματοποιηθεί τόσο πολύ οι πτήσεις στις μέρες μας που κάτι τέτοιο δεν θεωρείται καθόλου επικίνδυνο. 

πιλότος

Οι πιλότοι μπορούν να κοιμηθούν αν θέλουν στο πιλοτήριο.

Βρείτε την Καλύτερη Θέση στο Αεροπλάνο Χωρίς να Ξοδέψετε Ούτε Ευρώ Παραπάνω!

Μπορούν να λύσουν ακόμα και μεγάλα προβλήματα Πολλές φορές όταν λένε στους επιβάτες πως υπάρχει λίγη ομίχλη μπροστά τους εννοούν πως δεν μπορούν να δουν τίποτα και καθόλου. Από την άλλη μια καθυστέρηση λόγω «τεχνικού προβλήματος» τις περισσότερες φορές σημαίνει πως κάτι έχει σπάσει. Ούτε αυτό θα θέλαμε να το ξέρουμε. Είναι δουλειά τους, άλλωστε, να κρατούν τους επιβάτες ήρεμους και να τους καθησυχάζουν ότι πρόβλημα κι αν εμφανιστεί. 

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτά Είναι τα 3 πιο Ενοχλητικά Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε Μέσα σε Ένα Αεροπλάνο

.

Μια νέα έρευνα αποκαλύπτει τι δεν πρέπει να κάνετε μέσα σε ένα αεροπλάνο.

Αυτή Είναι η Βαλίτσα της Νέας Εποχής

.

Η βαλίτσα με τις άπειρες δυνατότητες!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Να τι Έκανε Αυτός ο Άντρας Όταν Πήγε σε Σπίτι χωρίς Ντουλάπα!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Μάθετε Ποιο Ήταν το πιο Δημοφιλές Σήριαλ τη Χρονιά που Γεννηθήκατε!
More in LIVING +, PLUS +
Να τι Έκανε Αυτός ο Άντρας Όταν Πήγε σε Σπίτι χωρίς Ντουλάπα!

Μόνο ένας άντρας θα μπορούσε να σκεφτεί να φτιάξει μία τέτοια ντουλάπα στο σπίτι του!

Close