5 Λόγοι που δεν Νιώθετε Άνετα μέσα στο Σπίτι

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

5 Λόγοι που δεν Νιώθετε Άνετα μέσα στο Σπίτι

Σας έχει τύχει ποτέ να κυκλοφορείτε στο σπίτι σας και να νιώθετε ότι σας αγχώνει;

Μπορεί να νομίζετε ότι φταίνε οι πολλές ώρες δουλειάς ή ότι δεν κοιμάστε αρκετά αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι και το περιβάλλον του σπιτιού σας επηρεάζει την ψυχολογία σας. Σύμφωνα με τους ειδικούς, υπάρχουν 5 λάθη που κάνετε χωρίς να το αντιλαμβάνεστε με αποτέλεσμα να μην αισθάνεσθε άνετα μέσα σε αυτό.

Δεν είναι καλή η θερμοκρασία στο σπίτι σας ή η ποιότητα του αέρα Είτε το πιστεύετε είτε όχι η θερμοκρασία και η ποιότητα του αέρα στο σπίτι σας μπορεί να σας αγχώνουν. Θυμάστε πόσο άσχημα κοιμηθήκατε την τελευταία φορά που είτε κρυώνατε πολύ είτε ζεσταινόσασταν; Αυτά τα “μικροπροβλήματα” μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε άβολα και να έχετε έναν αρνητισμό μέσα στο ίδιο σας το σπίτι.

Δεν σας αρέσει η διακόσμηση του σπιτιού σας Αν δεν σας αρέσει η διακόσμηση του σπιτιού σας ή το χρώμα των τοίχων αλλάξτε τα. Οι γήινες αποχρώσεις μπορεί να σας βοηθήσουν να νιώθετε πιο ήρεμοι. Επιπλέον κάντε μικρές διακοσμητικές αλλαγές (προσθέστε μερικά όμορφα μαξιλαράκια στον καναπέ, ένα ιδιαίτερο ριχτάρι, μερικά φυτά) και δείτε όλο τον χώρο σας με άλλο μάτι.

άγχος

Αν δεν σας αρέσει η διακόσμηση του σπιτιού σας κάντε μερικές μικρές οικονομικές αλλαγές για να το δείτε με άλλο μάτι.

Το σπίτι σας χρειάζεται ένα καλό καθάρισμα Όπως μπορείτε και εσείς να καταλάβετε το να γυρίζετε σε ένα ακατάστατο και βρώμικο σπίτι σίγουρα σας ρίχνει την ψυχολογία. Όταν τα πράγματα δεν είναι όπως θα έπρεπε ή θα θέλατε να είναι δεν μπορείτε να χαλαρώσετε και αυτό είναι απόλυτα λογικό. Κάντε ένα καλό καθάρισμα και οργανώστε έναν-έναν τους χώρους σας και μπορεί να αλλάξει ο τρόπος που βλέπετε το σπίτι σας.

5 Πράγματα στο Σπίτι που σας Δημιουργούν Άγχος Χωρίς να το Καταλαβαίνετε

Δεν έχετε πολύ φυσικό φως Το φυσικό φως είναι σημαντικό να υπάρχει σε έναν χώρο και όχι μόνο για αισθητικούς λόγους. Άλλωστε η βιταμίνη D την οποία παίρνουμε από τον ήλιο βοηθάει επίσης στη μείωση της κατάθλιψης και του άγχους. Αν το σπίτι σας δεν έχει πολύ φυσικό φως βοηθήστε την κατάσταση χρησιμοποιώντας ανοιχτά χρώματα και λίγα και απλά έπιπλα για να φαίνεται ο χώρος σας πιο φωτεινός και ανοιχτός.

άγχος

Ένα φωτεινό δωμάτιο μπορεί να σας φτιάχνει τη διάθεση.

Ο χώρος σας δεν αντανακλά την προσωπικότητά σας Αν δεν βλέπετε τον εαυτό σας μέσα στο ίδιο σας το σπίτι τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Ένας προσωπικό χώρος έχει την ικανότητα να κάνει κάποιον να νιώθει άνεση, ασφάλεια και χαρά.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μικρά Μυστικά Οργάνωσης που θα Διευκολύνουν την Καθημερινότητά σας!

.

Σας αποκαλύπτουμε τα μυστικά οργάνωσης που πρέπει να ξέρετε.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Απώλεια Βάρους: 4 Μύθοι που Δεν Ισχύουν

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αρνί Εξοχικό από τον Άκη Πετρετζίκη