5 Δωρεάν Παροχές που Προσφέρουν τα Ξενοδοχεία και δεν το Γνωρίζετε

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

5 Δωρεάν Παροχές που Προσφέρουν τα Ξενοδοχεία και δεν το Γνωρίζετε

Τι καλύτερο από ένα πολυτελές ξενοδοχείο για να περάσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές! Τα ξενοδοχεία είναι μια περιζήτητη μορφή διαμονής και όχι άδικα: προσφέρουν άνεση και πολυτέλεια και μπορούν να αποτελέσουν ένα από τα βασικά στοιχεία των πετυχημένων διακοπών.

Γνωρίζετε ωστόσο τι ακριβώς παίρνετε με τα χρήματα που πληρώνετε; Τα ξενοδοχεία συχνά έχουν αρκετές δωρεάν παροχές που ο περισσότερος κόσμος δεν τις απολαμβάνει απλά επειδή δεν γνωρίζει την ύπαρξή τους. Πριν βιαστείτε να αγοράσετε κάτι που σας λείπει, διαβάστε παρακάτω.

Τι Ακριβώς Μπορείτε να «Κλέψετε» από Ένα Δωμάτιο Ξενοδοχείου;

Οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα και στοματικό διάλυμα Μπορεί τα αφρόλουτρα και τα σαμπουάν να βρίσκονται συνήθως στο μπάνιο, αλλά η οδοντόβουρτσα και η οδοντόκρεμα δεν περιλαμβάνονται στο αρχικό πακέτο. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν παρέχονται. Την επόμενη φορά που θα σας λείπει κάποιο προϊόν για τη στοματική σας υγιεινή κατευθυνθείτε προς τη reception και ζητήστε το. Θα ανακαλύψετε πως παρέχονται δωρεάν!

ξενοδοχεία

Την επόμενη φορά που θα σας λείπει κάποιο προϊόν για τη στοματική σας υγιεινή κατευθυνθείτε προς τη reception και ζητήστε το.

Σετ ραπτικών Μπορεί να μην βρίσκεται στα είδη πρώτης ανάγκης, αλλά τα σετ ραπτικών αποδεικνύονται σε αρκετές περιπτώσεις σωτήρια. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι πολλές αλυσίδες ξενοδοχείων το παρέχουν δωρεάν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το ζητήσετε.

ξενοδοχεία

Τα τα σετ ραπτικών αποδεικνύονται σε αρκετές περιπτώσεις σωτήρια.

Δείτε πώς η Διακόσμηση ενός Ξενοδοχείου Μπορεί να σας Διδάξει Πολλά

Απασχόληση παιδιών Αν πάτε διακοπές με τα παιδιά σας δεν χρειάζεται να βάλετε στις αποσκευές σας όλα τους τα παιχνίδια. Είναι αρκετά τα ξενοδοχεία που παρέχουν δημιουργική απασχόληση και διασκέδαση στα παιδιά εντελώς δωρεάν. Πριν φύγετε από το σπίτι, ειδοποιήστε το ξενοδοχείο ότι θα έχετε μαζί σας το παιδί και ενημερωθείτε για τις δωρεάν παιδικές παροχές.

ξενοδοχεία

Είναι αρκετά τα ξενοδοχεία που παρέχουν δημιουργική απασχόληση και διασκέδαση στα παιδιά.

Φορτιστής Φύγατε από το σπίτι και στον δρόμο ανακαλύψατε πως ξεχάσατε τον φορτιστή του smartphone σας, αλλά είστε ήδη πολύ μακριά για να επιστρέψετε να τον πάρετε; Πριν πανικοβληθείτε ενημερωθείτε για το εξής: οι φορτιστές είναι το ένα πράγμα που οι περισσότεροι ξεχνάνε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Αυτός είναι και ο λόγος που τα ξενοδοχεία έχουν αρκετούς φορτιστές τους οποίους παρέχουν σε κάποιον φιλοξενούμενο αν το ζητήσει. Ξέρετε τι έχετε να κάνετε: να τον ζητήσετε από τη reception.

ξενοδοχεία

Τα ξενοδοχεία έχουν αρκετούς φορτιστές τους οποίους παρέχουν σε κάποιον φιλοξενούμενο αν το ζητήσει.

Τσεκάρετε το Δωμάτιο του Ξενοδοχείου για Έντομα Μέσα σε 5 Λεπτά (VIDEO)

Πετσέτες θαλάσσης και καρέκλες Είναι μία υπηρεσία που αρκετές φορές προσφέρεται δωρεάν, όχι πάντα ωστόσο, γι αυτό είναι καλό να το τσεκάρετε με το ξενοδοχείο πριν φύγετε. Αν πάντως πηγαίνετε σε κάποιο παραθαλάσσιο θέρετρο που έχει πρόσβαση σε πισίνα ή θάλασσα, το πιθανότερο είναι πως υπάρχει δωρεάν παροχή πετσετών και καρεκλών. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να ελαφρύνετε τις αποσκευές σας και να αφήσετε στο σπίτι τις πετσέτες θαλάσσης!

ξενοδοχεία

Το πιθανότερο είναι πως υπάρχει δωρεάν παροχή πετσετών και καρεκλών.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

7 Κόλπα που Γνωρίζουν οι Καμαριέρες για Γρήγορο Καθάρισμα

.

Δείτε τα κόλπα των επαγγελματιών που χρησιμοποιούν οι καμαριέρες σε ξενοδοχεία για να καθαρίζουν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Αυτά Είναι τα Μυστικά που σας Κρύβουν τα Ξενοδοχεία!

.

Αυτά είναι τα μεγαλύτερα μυστικά που τα ξενοδοχεία δεν θέλουν να ξέρετε. Κάντε upgrade στις διακοπές σας σήμερα κιόλας!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Κλασικό Καλαμποκόψωμο Από τον Άκη Πετρετζίκη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτά Είναι τα πιο Βρώμικα Πράγματα που Αγγίζουν τα Παιδιά σας Κάθε Μέρα!