4 Εύκολοι Τρόποι για να Ξεφορτωθείτε το Ροχαλητό!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

4 Εύκολοι Τρόποι για να Ξεφορτωθείτε το Ροχαλητό!

Αν σας έχουν πει ότι όταν κοιμάστε ακούγεστε σαν... τρένο που σφυρίζει, τότε ανήκετε στο 45% του πληθυσμού που ενίοτε ροχαλίζει. Σε αυτή την περίπτωση, ίσως έχετε ήδη αναλογιστεί αν υπάρχει κάτι που θα μπορούσατε να κάνετε για να σταματήσετε να ενοχλείτε τους άλλους κατά της διάρκεια της νύχτας!

Το ροχαλητό συμβάλει αρνητικά στον ποιοτικό ύπνο – όχι μόνο τον δικό σας, αλλά και κάθε ανθρώπου που βρίσκεται σε κοντινή ακτίνα από εσάς. Αφού διαπιστώσετε πως δεν οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα υγείας, ας δούμε τι μπορείτε να κάνετε για να το ξεφορτωθείτε.

Τρομακτική Έρευνα: Γιατί δεν Πρέπει να Ασχολείστε με το Κινητό Αμέσως πριν τον Ύπνο

Χρησιμοποιήστε μια ρινική ταινία Οι ρινικές ταινίες βοηθάνε να ανοίξουν τα ρινικά περάσματα και να κινείται ανεμπόδιστα ο αέρα μέσα στη μύτη. Είναι μία μέθοδος που κάθε άνθρωπος που ροχαλίζει οφείλει να της δώσει μια ευκαιρία. Μπορείτε να τις προμηθευτείτε από οποιοδήποτε φαρμακείο.

ροχαλητό

Οι ρινικές ταινίες βοηθάνε να ανοίξουν τα ρινικά περάσματα.

Αλλάξτε τη στάση που κοιμάστε Το ροχαλητό γίνεται χειρότερο αν κοιμάστε ανάσκελα. Προσπαθήστε λοιπόν να κοιμάστε μπρούμυτα ή στο πλάι. Για να τα καταφέρετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μαξιλάρι που θα σας αποτρέψει να γυρίσετε ανάσκελα. Αρκετοί άνθρωποι ράβουν ένα τσαντάκι στο πίσω μέρος της πυτζάμας τους και βάζουν μέσα ένα μπαλάκι του τένις για να μην βρεθούν ανάσκελα στον ύπνο τους.

ροχαλητό

Προσπαθήστε να κοιμάστε μπρούμυτα ή στο πλάι.

Αυτή Είναι Σύμφωνα με την Επιστήμη η πιο Κοινή Λέξη που Λένε οι Άνθρωποι στον Ύπνο τους!

Μην πίνετε αλκοόλ πριν τον ύπνο Αποφύγετε οποιαδήποτε χρήση αλκοόλ και άλλων ουσιών που σας ζαλίζουν πριν τον ύπνο. Το αλκοόλ αυξάνει τη μυϊκή χαλάρωση και κλείνει τις αναπνευστικές οδούς. Αποτέλεσμα; Περισσότερο ροχαλητό!

ροχαλητό

Αποφύγετε οποιαδήποτε χρήση αλκοόλ.

Πόσο Σκοτεινό Πρέπει να Είναι το Δωμάτιο Όταν Πάτε για Ύπνο;

Χρησιμοποιήστε ρινικό σπρέι αν είστε άρρωστοι Όταν η μύτη σας είναι κλειστή είναι πολύ δύσκολο για τον αέρα να περάσει από τις αναπνευστικές οδούς. Αυτό δημιουργεί μια δίνη αέρα στον λάρυγγα και αναγκάζει στα μαλακά μόρια να «χτυπάνε» το ένα στο άλλο και να παράγουν… ροχαλητό. Κάποιοι άνθρωποι ροχαλίζουν λόγω ρινικής συμφόρησης. Αυτός είναι και ο λόγος που ένα απλό ρινικό σπρέι μπορεί να λύσει το πρόβλημα.

ροχαλητό

Κάποιοι άνθρωποι ροχαλίζουν λόγω ρινικής συμφόρησης.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι Λέει ο Τρόπος που Κοιμόμαστε για τον Χαρακτήρα μας

.

Είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι στον ύπνο μας από ό,τι στον ξύπνιο μας; Κι αν ναι, πώς μπορείς να καταλάβεις ποιος είσαι πραγματικά;

10 Πράγματα που Κάνουν οι Πολύ Οργανωμένοι Άνθρωποι Πριν Πέσουν για Ύπνο

.

Αυτά είναι τα πράγματα που φροντίζουν οι οργανωμένοι άνθρωποι πριν πέσουν για ύπνο και κάνουν την ζωή τους πιο εύκολη.

Νέα Έρευνα: Σας Λέει τι θα σας Συμβεί με το που θα Πιείτε ένα Ποτήρι Καφέ!

.

Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα έπρεπε να πιείτε ποτέ ξανά καφέ τουλάχιστον 6 ώρες πριν πάτε για ύπνο!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

δίαιτα
Με Αυτή τη Δίαιτα δεν θα Πεινάσετε Ποτέ Ξανά και θα Αδυνατίσετε! 

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Κι Όμως, Οι Γαλλίδες Φτιάχνουν την πιο Ιδιαίτερη Μακαρονάδα! Δείτε πώς…