3 Λάθη που Κάνετε από τη Στιγμή που θα Κλείσετε το Ξυπνητήρι σας

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

3 Λάθη που Κάνετε από τη Στιγμή που θα Κλείσετε το Ξυπνητήρι σας

Ένα πλήθος πολύ μικρών αποφάσεων συμβάλει στο πώς νιώθουμε και πώς περνάμε τη μέρα μας. Σύμφωνα με το Business Insider, όμως, μερικές μικρές, κακές κινήσεις που οι περισσότεροι κάνουν το πρωί, είναι ικανές κυριολεκτικά να καταστρέψουν τις ώρες  που ακολουθούν. Κόψτε, λοιπόν, αυτές τις μικρές συνήθειες για να απολαμβάνετε περισσότερο τη μέρα σας. Ας δούμε ποιες είναι!

Αυτές Είναι οι 5 Τροφές που Πρέπει να Αποφεύγετε αν Έχετε Άγχος

Πατάτε αναβολή Πριν αλλάξετε πλευρό και ασυναίσθητα πατήσετε το κουμπί της αναβολής, κάντε μια μικρή παύση. Η μέρα δεν έχει καν ξεκινήσει κι εσείς είστε έτοιμοι να κάνετε ένα νέο λάθος. Οι περισσότεροι ειδικοί που ασχολούνται με τον ύπνο πιστεύουν πως η αναβολή δεν είναι καλή ιδέα. Αφενός γιατί αν κοιμηθείτε βαθιά θα μπείτε σε έναν φαύλο κύκλο που δεν θα τελειώνει ποτέ. Αφετέρου γιατί θα νιώθετε περισσότερο κουρασμένοι απ’ ότι αν είχατε σηκωθεί την πρώτη φορά που χτύπησε το ξυπνητήρι σας.

Πριν αλλάξετε πλευρό και ασυναίσθητα πατήσετε το κουμπί της αναβολής, κάντε μια μικρή παύση.

Το πρώτο πράγμα που κάνετε είναι να βλέπετε τα mail σας Είναι ένα εύκολο λάθος και αν εθιστείτε σε αυτή τη συνήθεια, θα είναι δύσκολο να την κόψετε. Τα mail σας ενδέχεται να έχουν παγίδες: άνθρωποι που ζητάνε πράγματα από εσάς, απρόσμενες εκπλήξεις, υπενθυμίσεις για υποχρεώσεις… τα προβλήματα μπορεί να είναι άπειρα. Περιμένετε, λοιπόν, 1 ώρα πριν ελέγξετε τα mail σας. Υπάρχουν ελάχιστα πράγματα που δεν μπορούν να περιμένουν τουλάχιστον 1 ώρα.

Είναι ένα εύκολο λάθος και αν εθιστείτε σε αυτή τη συνήθεια, θα είναι δύσκολο να την κόψετε.

6 Πράγματα που Πρέπει να Κάνετε το Πρωί για να Ξεκινάει Υπέροχα η Μέρα σας

Πίνετε καφέ στο δρόμο για τη δουλειά Φυσικά και δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό στο να σταματήσετε και να πάρετε έναν καφέ για να δώσετε ώθηση στα επίπεδα της ενέργειάς σας. Ειδικά, όμως, το πρωί, πριν τιw 9.30, κάνετε κακό στο σώμα σας. Ο οργανισμός παράγει μεγαλύτερα επίπεδα κορτιζόλης, μιας ορμόνης του στρες που εξισορροπεί την ενέργεια, μεταξύ 8 και 9 το πρωί. Για τους περισσότερους ανθρώπους, η καλύτερα ώρα για να πίνουν καφέ είναι μετά τις 9.30. Αν βάλετε καφείνη στον οργανισμό σας πολύ νωρίς, το σώμα σας θα προσαρμοστεί, παράγοντας λιγότερη κορτιζόλη, πράγμα που σημαίνει ότι δημιουργείται το αντίθετο αποτέλεσμα.

Για τους περισσότερους ανθρώπους, η καλύτερα ώρα για να πίνουν καφέ είναι μετά τις 9.30.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αποκτήστε το Ξυπνητήρι που σας Κερνάει Πρωινό Καφέ!

.

Αυτό το έξυπνο ξυπνητήρι σας όχι μόνο σας αφυπνίζει αποτελεσματικά, αλλά σας σερβίρει και τον πρώτο καφέ της ημέρας!

Πώς θα Γίνετε από Κουκουβάγια Πρωινός Τύπος!

.

Για να προλαβαίνετε να κάνετε όλα όσα δεν έχετε χρόνο να κάνετε όλη την υπόλοιπη μέρα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Μαγειρέψτε τα Μακαρόνια σας σε 60 Δευτερόλεπτα! Κι όμως, γίνεται…

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δεν θα Πιστέψετε τι Κάνουν Αυτοί οι "Έξυπνοι" Σκουπιδοτενεκέδες
More in BOI MEN, LIVING +, PLUS +
Μαγειρέψτε τα Μακαρόνια σας σε 60 Δευτερόλεπτα! Κι όμως, γίνεται…

Κι όμως, μπορείτε να έχετε έτοιμη την πιο νόστιμη μακαρονάδα σε μόλις 1 λεπτό.

Close